34580
RuneScape
-
jaja, egy ilyen volt már. De olyan parasztkábítás, ha lesz RS 3D grafika, azt nem a jagex fogja csinálni, az tuti. -
Olyan. :) Én igazából nem hallgatom, nem vagyok MIÉP-es, nem is lehetnék, hisz nincs választójogom, nem is tömik a fejemet miées dumával, de a kérdésedre válaszolva ez olyan, mint az egészséges fejbőr. -
az nem túl jó, ha rám hallgatsz, letörlöd a vinyód, és feldugod magadnak a sok szar linkin parkot meg kistehenet. Egy gé nem ér meg ennyit. -
Nah a gép újra él!!! WIN 98-al ugyan deh él!!!!! -
Hm az olyan mint az egészséges fejbőr? -
Ezzel vigyázz, van egy ilyen scam. Egy ember betűről betűre lekopizta a runescape.com-ot, csak az van odaírva hogy új 3d verzió, és ha beírod a jelszavad, akkor csá.
"Only enter your password at www.runescape.com" <--- csak ezt tudom ajánlani. -
NA akkor ünnepeljétek még a hősőket, a hős márciusi ifjakat, hallgassatok Magozott Cseresznyét, és menjetek a Pilvax utcába ünnepelni, a Pilvax étterembe, ami sajnos nem a Pilvax kávéház nevet viseli :(
:)
És ha nem ismeritek a magozott cseresznye nevű együttest, akkor a weblapja www.magicseri.hu
és éljen a foradalom! :)
Jó éjt! -
Nekem a kedvenc cuccom a druids robe szoknya és felső tetszett feketek boszorkánysatyekkal, de a tarka, kék/rózsaszín/fekete összeállítás szoknyával is szexi volt, bár enyhén buzis is, de RS-ben ez nem zavarja az embert :) -
pffffff mióta RS-ezem, a what-ról amerika jut eszembe :) Remélem érted, mire gondolok... :))) -
majd ha én a Flight Simulator 2028 Proffesional-ban a Columbia ürsiklót vezetem majd 14 ezer kilóméter / órás sebességgel :)) -
az élvezhetetlen... 800 × 600-as a DAoC alapbeállítása, akkor úgy próbáltam ki, hát elég szar volt, aztán rájöttem, hogy feltelepítem az SI-t, mikor megvolt, rájöttem, hogy 2400 Mhz-es gépen Radeon 9000-es videókártyával csak meg 1400 × 1050-esben... Így már azért komolyabb volt..
...tehát DAoC-ban még a 800 × 600-as se túl jó, de persze akkor is élvezetes, ha nem szaggat. :) -
Nagyon rossz érzés, mikot azért nem tud valaki játszani, mert nincs elég jó gépe. Velem ez volt a DAoC-kal, mert én már novemberben akartam játszani, akkor még Mo-n is lehetett kapni, de nem ment a 400-as gépemen. :(( -
Grati a mininghoz, a 3D grafika pedig nem létezik RS-nél, csak ígérgették, pont ez a szomorú, szánalmas az RS-ben, csak ígérgetnek, aztán 400 Km-rel arrébb pedig olyan is van, hogy DAoC, ahol nem csak süket ígérgetés folyik.
Az RS holt játék, ennyit tudok hozzásfűzni a 3D grafikához :)
És bocsi, Androidus, hogy ellene hangollak, nem direkt teszem, de mindig eszembe jut ez :) -
Te is Daoc-ozz egy jót, mikor RS-t meguntad. :) -
Nyugi, nem fog az olyan hamar megjelenni, már vagy Bill Gates születése óta késik :)
Szerintem akkor már jó géped lesz. Egyébként itt Magyaroroszágon asztali gépet, már 200 K-ért lehet kapni nagyon bikát, notebookot is olyan 500-ért, legalábbis az enyémet, biztos vannak drágábbak, ezen minden játék fut, tehát nem olyan drága. Legalábbis nem annyira, mint mondjuk éve egy Macintosh.
Szal kifizethető, szerintem Svédországban sokkal olcsóbb is, hisz kisebb az adó meg ilyen rossz dolgok... -
hát ez elég fura, a bécsi Media Marktban volt minden bőven. Ott a német, osztrák, svájci és francia TOP 10 lista 2. helyezettje a DAoC, tehát nem rosssz. A nyomoronc GTA Vice City csak az 5. pedig nagy sikerre számítanak a gtasok is. -
Titeket nem ismertelek :)
Na, tessék, én is áttértem.
Hangianix: Majd DAoC fórumon kérdezhetek néhány dolgot daocról? -
Május :P -
Ha nem tetszik a kinézeted menj a makeover mage hez. Ott van Falador közelében. 3K-ért operál
-
Androidus #23943 Ma megdőlt a kuncsorgási rekord is :) Veszettül bányászunk Varrock mellett, erre odajön egy 3-as (!) kari, full ironban, és elkezdi nyomni, hogy "plzplzplz". Páran kérdezgették, hogy "Plz what?" de ezen kívül egy árva szót se lehetett belőle kiszedni, csak hogy "plzplzplzplz" :))) Ott röhögött rajta a társaság egy negyedórát. De úgy látszik másoknál ez jobban bejött, mert valaki csak megkínálta azzal a páncéllal. -
Androidus #23942 Nektek melyik öltözék tetszik a legjobban? Én nemrég láttam valakit dekoltált rune body-val és hozzá fehér nadrág, meg köpeny. Na az igen hercig összeállítás volt :) Szépséghibája volt a rune large a fején :))) Ehhez kifejezetten illett volna egy jó kis party hat :) Sajnos én lemaradtam az öltözék megtervezéséről, mert eléggé "erdész" színösszeállítást választottam az elején, az meg semilyen páncélhoz nem passzol :))) -
Androidus #23941 Hát ez így mindjárt barátságosabb, ehe :) Tök jó összkomfortos hely az a Falador, van ott ágy, bank, kemence, minden :)
Hol van a legközelebbi ágy? Nekem gyanús, hogy nem a szatócsbolt emelete a legközelebbi, mert csak én járok oda. De csak ezt találtam, meg a pajzsbolt emeletét. -
Grats -
Androidus #23939 Mining lvl 60, jeeeeeeeeeeeeee... :)))))) -
Most csak ennyire futotta, de idővel majd orvosolom...
-
Hieverybody!
-
Androidus #23936 Le kell venni az árnyékot, az nagyon sokat segít, és nem vészes a hiánya. Meg a részletességen kell csökkenteni, ami alig észrevehető látványban, és egyből nem lesz képregény, hiába harcol két komplett sereg a képernyőn. -
Már másfél éve fejlesztik az új grafixot de szerintem egy darabig nem lesz belőle semmi sem :-) -
jaja, csak a sima zombi az elején kinyírt szóval nem mentem :-) -
bah nekem a rötyi 3 640*480ba ha sok egység mászkált a képernyőn elég durván beszaggatott :-/ -
Androidus #23932 mining -
?? -
Androidus #23930 59... -
Blizzard rulz -
Androidus #23927 Szívesen fogadok bárkivel egymillió forintba, hogy nem :) A Blizzardnak még nem volt egy játéka sem, ami ne futott volna az aktuális átlaggépen. Szerintem kisebb lesz az erőforrásigénye, mint a DAoC-nak. Ott van a War3 például. Kicsit le kell butítani a megjelenítését, ami más játékokkal ellentétben abszolút nem okoz látványos romlást, és máris vidáman elzörög a játék az én kis Vantámon :) Hát elég vicces. Szerintem ha veszek majd bele egy akárhányas Geforce-ot, mondjuk 3 szériányival elavultat bagóért, amikor kijön a wow, azon simán el fog menni. A Blizzard mindig kínosan ügyelt arra, hogy népjátékokat csináljon, és a vásárlóközönségét ne az korlátozza, hogy csak a gamerek 10%-ának van hozzá gépe. (Hülyére is keresték magukat emiatt.) -
meg a csatornázás a Sewersben(így hijják? :)) -
Androidus #23925 Hát akkor jó daocozást mindenkinek :)
Nem tudom, kérdeztem-e már, de asszem még nem. Valaki említett nekem valmi szuper 3D-s klienst. Hogy az mennyivel jobb, mint a "másik". Nem bírtam belőle többet kiszedni, szerintem hamuka az egész. Létezik több fajta megjelenítése az rs-nek?
Tegnap fogcsikorgatva bányásztam, már 58-as vagyok. Benne lszka bányászcéhbe, benne lszka bányászcéhbe :))) -
vhogy ugy :-)
regebben cseteles eleg nagy gondot okozott...
/tell xy szöveg, mindig mikor beléptem gaméba megnéztem ki van fenn, ezzel ment el öt perc :-) -
szvsz tul bika gep kell majd hozza :-/ -
csak azt a bizbaz collectors pakkot nem tudják nyomatni :-/