34580
RuneScape
  • Taranov
    Jaja, dead Neo isteníti a WoW-t, mikor még nem jelent meg, még sosem látta :-D
  • Taranov
    Ezek nagyrészét nem simertem :-)
  • Taranov
    Ez talált! Lehet mindent, fel sem szabad tételezned, hogy ilyenek nincsenek benne!
  • Taranov
    Igen, én osztom a véleményed!
  • Taranov
    Rendben, remélem jó útra tértél! :)
  • Taranov
    Az RS-ben 20 percwet kell gyalogolni :-)
  • Taranov
    komoly :-)
  • Lord Marcus
    hááááát, jah, deh már vannak screenshotok a wow-ról, és már megvannak a dolgok hozzá majnem
  • Lord Marcus
    nhem, e egy kultúrált játék, nem úgy mint a wow -)
  • Lord Marcus
    most vagy teli a szerver, vagy le van tiltva hogy hassználd, vagy a java-val van gond
  • Whitenigger95
    Bakker, amikor csatlakoznék egy Runescape-szerverhez, kiírja, hogy nem lehetséges a kapcsolat, és hogy ellenőrizzem az internet-belállításokat... MOST MI A %"'?:_))(=/ VAN?
  • Norbesz
    Ha ezt komolyan kérdezted....
  • Dead Neo
    olyan nincsen hogy:
    /fuck your muther

Ezt most komolyan kérdeztem!!!
    Nah yó hasonlítanak...
  • Androidus
    Jól látom, hogy egy még meg nem jelent játékot hasonlítgattok? :)
  • Taranov
    Rendben, örülök! Jól van minden oké. Vita befezve!
  • Lord Marcus
    -)
  • Lord Marcus
    van időjárás változás, lehet táncolni, van többféle mozgás, amiben benne van a bemutatás valakinek, itt van pár parancs:
    /bow
    /dance
    /victory
    /surrender
    /yes
    /no
    /flex
    /sit
    /hug
    /charge
    /raise
    /wave
    /slap
    /slit
    stb...
    és több világ van, több fajta emberkével, mindegiyk világ másban jó...
  • Dead Neo
    khm khm... van időjárás változás?! ÉS évszakváltozás?! Vagy lehet bemutatni valakinek?! vagy táncolni valaki vel?!
  • Lord Marcus
    tisztogató, terra111, vboxer, htty

skullkeeper, hmuble, huh, több nekem se jut eszembe...
  • Lord Marcus
    egy várfoglalás sokkal hangulatoabb, és jobb mint csak császkálni egy warcraftos világban...
  • Dead Neo
    békén lehet hagyni...
  • Dead Neo
    Már nemszaggat! nah.. kész én abbahagytam!!!
  • Androidus
    Jó, hát az nem én leszek, akit ezzel átvágnak. Én még a suggest-jeim beírásakor is berzenkedtem, hogy jelszót kérnek. Hatszor is megnéztem, hogy tuti nem lehet-e benne valami trükk :) Nálam kábé annyi esélyük van a scammereknek, hogy elnézem a cuccot, mint a múltkor.
  • Androidus
    Köszi, de ahol 10 percet kell lovagolni egyik helyről a másikra, az nem nekem való :)
  • Androidus
    Jeeeee :))) Köszi!!! :) No így már másképp nézek ki :)))
  • Androidus
    Hát nem tudom, hogy ezt most komolyan mondtad-e, vagy csak ezt minden újszülöttnek szokás elsütni. Mindenesetre én újszülött vagyok itt, úgyhogy megyek megkeresni azt a mage-et :)
  • Taranov
    Szóval nekem mindegy, felesleges ezen összeveszni, de szánalmas az a szaggatás!
  • Taranov
    ÉS a WoW úgyse fog menni a gépeden :) Ez a másik dolog :)
    Még a DAoC sem megy SI-vel 1000 Mhz-en, ahhoz 1500 kell :)
  • Taranov
    szarzsák, vagyis szaggatászsák
  • Taranov
    Szar háttérkép, és neked tetszett, oké, én ezt megértem.
    Akkor meg ne szóld le a DAoC-od, és ne mondd, hogy neked van számítógéped, mert az a szaggatásdoboz az nem számítógép!
  • Taranov
    Nem vagyok ideges, és nem szar a DAoC, rühellem, ha ilyet mondasz, mikor nem is ismered.
    Nem tudom, hogy miért mondhatod rá, hogy szar, mikor nem ismered, nem játszottál vele. A WOW pedig nem fog megjelenni egyhamar, egyébként én is fogok vele játszani valszeg, és nem ismered a DAoC-ot, tehát nem tuhdhatod, hogy jó-e.
    És szánalmas ahogy a géped szaggat, akár ki is dobhatod.
  • Dead Neo
    Jah és mégvalami... NEKEM TETSZETT A HÁTTÉRKÉP!!!!
  • Dead Neo
    Azok szarok! SZAROK! ÉN MONDOM! WoW az yó lessz és majd azzal fogok nyomulni! És nem ilyen szar DAoC-al! Én megnézek többször is egy klippet CAPISE?! És még te vagy ideges...
  • Taranov
    Ez az üzenetem értelmetlen :-)
    Most jövök rá :-)
  • Taranov
    És nem tudom, hogy mi a kurva picsának ragaszkodsz azokhoz a szar cuccokhoz, mikor azok csak tönkreteszik a géped!
    A kábelneteted ne ilyen értelmetlen dolgora használd, amiket nem is élvezel, mert én tudom, hogy nem nézel végig 2-szer egy értelmetlen klipet.
    Értelmeseb dolog lenne, ha már végre daocoznál, vagy RS-eznél, nekem mindegy, leszarom, de fáj a fejem ezektől az értelmetlen klipektől meg az ICQ-tól.
  • Taranov
    Azt mondom, hogy nem túl jó, hogy a géped elszaródott.
    A Nagy Balázs mesélte, hogy mi történt, és azt is, hogy a szereléstől ment tönkre. Én meg azt mondom, hogy a szerelés előtt is nagyon szar volt, mert az nem állapot, hogy 10 percet kell várni még a szar asztal betöltődik, meg a kibaszott háttérkép, ami olyan szar, hogy már fáj az ember szíve, és legszívesebben mentőt hívna :)
    Mivel magyarázod azt, hogy a géped olyan lassú volt, és lefagyós?
    Mert én tudom mitől van.
    Attól, hogy egy csomó minden töltesz le, ICQ-t használsz meg a többit. Ezek a memóriát és a vinyót, úgy lefoglalják, hogy csak na.
    Ha rám hallgatsz letörlöd az egész vinyót, ha kell segítek benne, és feldugod magadnak a szar letöltött cuccokat. Nem ér meg ennyit ez a dolog.
    És
  • Taranov
    Köszi
  • Hangianix
    Persze.
  • Dead Neo
    what?!
  • Taranov
    még 10 üzenet, és meglesz a 2500 :)
    Na télleg jóéjt mindenkinek, megyek!