34580
RuneScape
-
Jaja, dead Neo isteníti a WoW-t, mikor még nem jelent meg, még sosem látta :-D -
Ezek nagyrészét nem simertem :-) -
Ez talált! Lehet mindent, fel sem szabad tételezned, hogy ilyenek nincsenek benne! -
Igen, én osztom a véleményed! -
Rendben, remélem jó útra tértél! :) -
Az RS-ben 20 percwet kell gyalogolni :-) -
komoly :-) -
hááááát, jah, deh már vannak screenshotok a wow-ról, és már megvannak a dolgok hozzá majnem -
nhem, e egy kultúrált játék, nem úgy mint a wow -) -
most vagy teli a szerver, vagy le van tiltva hogy hassználd, vagy a java-val van gond -
Bakker, amikor csatlakoznék egy Runescape-szerverhez, kiírja, hogy nem lehetséges a kapcsolat, és hogy ellenőrizzem az internet-belállításokat... MOST MI A %"'?:_))(=/ VAN?
-
Ha ezt komolyan kérdezted.... -
olyan nincsen hogy:
/fuck your muther
Ezt most komolyan kérdeztem!!!
Nah yó hasonlítanak... -
Androidus #23989 Jól látom, hogy egy még meg nem jelent játékot hasonlítgattok? :) -
Rendben, örülök! Jól van minden oké. Vita befezve! -
-) -
van időjárás változás, lehet táncolni, van többféle mozgás, amiben benne van a bemutatás valakinek, itt van pár parancs:
/bow
/dance
/victory
/surrender
/yes
/no
/flex
/sit
/hug
/charge
/raise
/wave
/slap
/slit
stb...
és több világ van, több fajta emberkével, mindegiyk világ másban jó... -
khm khm... van időjárás változás?! ÉS évszakváltozás?! Vagy lehet bemutatni valakinek?! vagy táncolni valaki vel?! -
tisztogató, terra111, vboxer, htty
skullkeeper, hmuble, huh, több nekem se jut eszembe... -
egy várfoglalás sokkal hangulatoabb, és jobb mint csak császkálni egy warcraftos világban... -
békén lehet hagyni... -
Már nemszaggat! nah.. kész én abbahagytam!!! -
Androidus #23980 Jó, hát az nem én leszek, akit ezzel átvágnak. Én még a suggest-jeim beírásakor is berzenkedtem, hogy jelszót kérnek. Hatszor is megnéztem, hogy tuti nem lehet-e benne valami trükk :) Nálam kábé annyi esélyük van a scammereknek, hogy elnézem a cuccot, mint a múltkor. -
Androidus #23979 Köszi, de ahol 10 percet kell lovagolni egyik helyről a másikra, az nem nekem való :) -
Androidus #23978 Jeeeee :))) Köszi!!! :) No így már másképp nézek ki :))) -
Androidus #23977 Hát nem tudom, hogy ezt most komolyan mondtad-e, vagy csak ezt minden újszülöttnek szokás elsütni. Mindenesetre én újszülött vagyok itt, úgyhogy megyek megkeresni azt a mage-et :) -
Szóval nekem mindegy, felesleges ezen összeveszni, de szánalmas az a szaggatás! -
ÉS a WoW úgyse fog menni a gépeden :) Ez a másik dolog :)
Még a DAoC sem megy SI-vel 1000 Mhz-en, ahhoz 1500 kell :) -
szarzsák, vagyis szaggatászsák -
Szar háttérkép, és neked tetszett, oké, én ezt megértem.
Akkor meg ne szóld le a DAoC-od, és ne mondd, hogy neked van számítógéped, mert az a szaggatásdoboz az nem számítógép! -
Nem vagyok ideges, és nem szar a DAoC, rühellem, ha ilyet mondasz, mikor nem is ismered.
Nem tudom, hogy miért mondhatod rá, hogy szar, mikor nem ismered, nem játszottál vele. A WOW pedig nem fog megjelenni egyhamar, egyébként én is fogok vele játszani valszeg, és nem ismered a DAoC-ot, tehát nem tuhdhatod, hogy jó-e.
És szánalmas ahogy a géped szaggat, akár ki is dobhatod. -
Jah és mégvalami... NEKEM TETSZETT A HÁTTÉRKÉP!!!! -
Azok szarok! SZAROK! ÉN MONDOM! WoW az yó lessz és majd azzal fogok nyomulni! És nem ilyen szar DAoC-al! Én megnézek többször is egy klippet CAPISE?! És még te vagy ideges... -
Ez az üzenetem értelmetlen :-)
Most jövök rá :-) -
És nem tudom, hogy mi a kurva picsának ragaszkodsz azokhoz a szar cuccokhoz, mikor azok csak tönkreteszik a géped!
A kábelneteted ne ilyen értelmetlen dolgora használd, amiket nem is élvezel, mert én tudom, hogy nem nézel végig 2-szer egy értelmetlen klipet.
Értelmeseb dolog lenne, ha már végre daocoznál, vagy RS-eznél, nekem mindegy, leszarom, de fáj a fejem ezektől az értelmetlen klipektől meg az ICQ-tól. -
Azt mondom, hogy nem túl jó, hogy a géped elszaródott.
A Nagy Balázs mesélte, hogy mi történt, és azt is, hogy a szereléstől ment tönkre. Én meg azt mondom, hogy a szerelés előtt is nagyon szar volt, mert az nem állapot, hogy 10 percet kell várni még a szar asztal betöltődik, meg a kibaszott háttérkép, ami olyan szar, hogy már fáj az ember szíve, és legszívesebben mentőt hívna :)
Mivel magyarázod azt, hogy a géped olyan lassú volt, és lefagyós?
Mert én tudom mitől van.
Attól, hogy egy csomó minden töltesz le, ICQ-t használsz meg a többit. Ezek a memóriát és a vinyót, úgy lefoglalják, hogy csak na.
Ha rám hallgatsz letörlöd az egész vinyót, ha kell segítek benne, és feldugod magadnak a szar letöltött cuccokat. Nem ér meg ennyit ez a dolog.
És -
Köszi -
Persze. -
what?! -
még 10 üzenet, és meglesz a 2500 :)
Na télleg jóéjt mindenkinek, megyek!