34580
RuneScape
-
up -
Nem rossz :-) -
ja... mind1.... -
hát igen.... -
thx :-) -
én kb 10 óra alatt meg tudtam smeltelni 1500 steel bart :-) -
hmmz, de most kivételesen régóta nem vagyok. mIRCen 3+ napja nem vótam... -
Androidus #24038 Kóbor apácák is vannak? :) -
:PPP
-
Androidus #24035 Akinek még kell 65k-s r2h, az szóljon. De kereshetitek egyenesen a leet_archer nevű karit, mert úgy tűnik, bárkinek eladja ennyiért. -
Androidus #24034 No kéremszépen, megkötöttem az eddigi legnagyobb üzletemet :) 440 haljegy elkelt 800k aranyért :))) Úgyhogy most gazdag vagyok :)))
Azért néztem, mint a moziban, amikor beállított egy 94-es kari érte :) Megnéztem, egy 1300 alskilles szörnyeteg volt a kuncsaftom :) -
a rossz. :) Mrámint a 40 óra rossz. -
Ebben az esetbejn azt a hegyen felesleges volt odatenni. -
Androidus #24031 Hát, végülis majdnem mindegy. Pszihikailag a ti módszeretek tűnik gyorsabbnak, de mérés kihozza azt, amit kiagyaltam, mert ha egyből olvasztom is az én módszeremmel, akkor 40 másodperc kell egy acél előállításához, ha pedig külön csinálom, akkor kábé 46.
Viszont dobtam egy hátast, amikor kiszámoltam, hogy a 3 ezer vasérc feldolgozása kovácsolás nélkül is vagy 40 óra... -
Androidus #24030 Átjárhatatlan. -
Deesno csak délután van, este elmegy :( -
Bakker, Deesno, merre vagy? Mintha felszívódtál volna... Már a mIRC-en sem talállak...
-
Hát ez a Supergamez egy ilyen dolog.... :) -
Én is Deesno módszerével csinálom, illetve hmmm... csináTam. múltidőben :) -
:) Nagyobbak a keresetek is, de arra gondoltam, hogy egy Gericom notebook-ot Németországban gyártanak, és az únión belül nincs vám, de ebbe ne menjünk bele :) -
Legalább jó sok quest lesz, mikor előfizetsz :) -
Ja, mit jelent az, hogy impassable? -
Androidus #24022 Szerintem érdemes rögtön olvasztani, mert közel a kemence, és akkor ki lehet hagyni a temérdek szén ki-be tologatását a bankban. De mindjárt kimérem.
És ha már a számoknál tartunk: kiszámoltam, hogy mire azt a 3100 vasat eldolgozom, amit a 60-as mining elérése közben összetermeltem, 43-ról 55-re megy a smithingom, 60-ról 65-re a miningom, és keresek vele vagy 400 ezer aranyat. A dolog szépséghibája, hogy 620 kanyar a bányában, és ez csak a bányászás része :)))
Francba, a legkönnyebb pénzkereset a szénbányászás lenne, ha nem lenne nekem magamnak rá szükségem :)
De béna ez a supergamez. Miért váltogatja folyton a select boxban a topic nevét? -
ooh. én előbb csak bányászok aztán csak smeltelek :-) -
Androidus #24020 Hát a general store a szatócsbolt :) Hmmm, ez a láncingbolt melletti ágy elgondolkodtató. De akkor ki kell pakolni a bankban a cuccot minden második menetben, és nem esik útba a kemence. Hmmm... fene tudja, határesetnek néz ki. No majd kimérem.
(Most úgy csinálom, hogy a bankban magamhoz veszek 15 iron ore-t, hozzábányászok 10 szenet, irány a kemence, szén eltüntet, acél létrehoz, és egyúttal ágyikó az emeleten. Ebből három kanyart lehet, amíg elfogy az érc, és csak akkor megyek a bankba, ahol acél be, és újabb adag vasérc ki. Most ez tűnik a leggyorsabbnak.) -
ehh azért vakon ne mondj ilyen dolgokat hogy kisebb adó...adó 30%+ de még így is egész jól el lehet éldegélni :-) -
Hmm... szatócs? Az mi angolul? :-)
A bank mellett ott az ágy a láncingbolt mellett -
thx, most ugyis letoroltem par cuccot, kiprobom :-) -
Androidus #24016 Mindenesetre elég szép nagyra sikeredett :) -
Androidus #24015 Szerinted? :) -
Mi az az Impassable mountain terrain a legnyugatibb részen? -
Ez miért baj? :) -
Androidus #24012 Nna, már megin egy members quest :( -
Androidus #24011 Valami apróságot update-eltek, de még nem árulják el, hogy mit. Elég gyorsan lejött, fene tudja, mi lehet. Mindenesetre tök vicces volt egyedül ácsorogni Draynor-ban, ahogy beléptem egy nullás szerverre :)))
Francba, hogy pont akkor képesek kihozni egy olyan térképet, amin rajta vannak az ágyak, mire megtanulom, hol van az összes :) Fogadok, hogy mire a csapokat meg szökőkutakat is megtanulom, addigra azt is ráteszik a térképre. -
Androidus #24008 Hűha, nem tudom, mire készülnek, de az összes szervert egyazon pillanatban csapták le. Hmmm... -
Androidus #24007 Te, még egy ilyen, és kukoricára térdepeltetlek :))) -
de nyár előtt nem fog megjelenni, mert mindenki késik. :)
Ha minden dolgozó minden nap késik az összes olyan napon, amikor dolgozni kéne, azaz minden munkanapon 8 helyett 11-re érnek be dolgozni, akkor számítsátok ki, hhogy hány apot fog késni a játék, ha pl. június 1-re ígérték! :-) -
Jaja :) -
vagy alapból szar az RS :-) -
vagyis egyikünk sem látta még. :-D