34580
RuneScape
-
nekem kerek egy hét múlva lesz újra matekórám :) -
hááát akinek full party hat setje van az kapásból kb 28 millió pénz :-) -
elképzelhető -
háhá nekem nincs mateklecke :-) -
most éppen egy láma vírust dobtam össze de fasza :-) -
Végülis nem olyan rossz, csak az eleje sántít
-
Huhh ez a szöveg nem tul összefüggő de remélem kiderül mit akartam mondani... -
Nah szerintem a gazdagság relativ :)
Ha te 10 milliobol ugy érzed ki birsz gazdálkodni annyi coalt -vagy ami kell- akkor igen az neked sok.
Egyébként meg a 10 millio a magyar playereknek soknak számit ,de ha megnézed kékrozsit (bluerose13x)akkor valszeg neki nem 10 millio coinsa van hanem 10 millio rune 2 handede.
Egy fighternek mint jomagam csak kaja kell, ez valamivel olcsobb mintha mondjuk smith lennék mert akkor 10 millio nem sok ha coalt 1.5k/certben számoljuk:
tudsz venni 6500 coal certet (durván) amivel nem mész el lvl 99-ig és akkor ugye 10 milla viszont kevés....
Szal... -
Bann. A RS kódban van detection algorythm, lebuksz. Inkább klikkelgess... -
Androidus #24118 Ja, és láttam nemrég egy screenshotot, amin 1700 darab r2h volt a bankban. Elképzelhető-e ez, vagy tuti fake? -
Androidus #24117 Már megint csak kérdésem lenne az öreg játékosokhoz. Mi számít gazdagságnak játékos körökben? A 2 és fél milliós vagyonkámmal mennyire számítok tehetősnek? (Úgy értem, ha csinálnék egy bank sale-t most, kábé ennyi maradna a kasszában a végén.) 10 millió az már komoly tőke? Mert most annyit céloztam meg, hogy szeretném elérni. -
Androidus #24116 Na kinyomoztam, úgy néz ki. Egyes emberek ahelyett, hogy a kifogott halat röptében certelnék, beteszik a bankba. Azután, hogy ne kelljen annyit sétálni, inkább betessékelik Nilest :) Nem hittem volna, hogy valakinek ennyi türelme van :))) -
de lehet, hogy az bonyolultabb... :)
...mert én nem tudom a matek leckét megírni. -
Nekem a csuklóm fájt mindig...:)
...de már nem! :)
...elmúlt! :) -
Valami nagy titkot eltitkolt...:) -
A vámpírok nagy valószínűséggel itt vannak, nem Erdélyben, mert én itt vagyok, és vámpír is vagyok, ez biztos, fogadok a PH 5.5 -ben! :) -
én örülök ha a matek leckét megtom irni :P -
mester... :) -
meg kéne tudni a detection system kódját akkor meg lehetne kerülni :-P -
DOSos környezetben Turbo Pascalban talán össze tudnám dobni de Windowsba nem :-( -
akkor neked vmi macroprogi kell -
lol :-) -
Androidus #24105 Stimmel :))))))))) A 15-ösön van, és ahogy gondoltam, azóta nem bír kijönni a bankból :))) -
Androidus #24104 Tudom. Veszem észre. Tudok úgy kattintgatni, hogy kivágjon miatta, ezért tudom, hogy lehet úgy is, hogy ne vágjon ki. -
háát azért nem véletlenül :-P -
erre a szimulációra vannak a bannok :-( -
Androidus #24101 Nem tudtok véletlenül egy olyan segédprogramot, ami ínhüvelygyulladás ellen van? Nem valami runescape-es szutyok trójaira gondolok, hanem mondjuk olyanra, ami egy billentyűt nyomva tartva beállított időközönként egy bal kattintást szimulál. Szigorúan csak ennyit, mert én akarok játszani, csak néha eléggé leamortizálódik a mutatóujjam :) -
Androidus #24100 Ja, OK :) Szóval csak véletlenül beszéled a nyelvet. -
de a csákeszt nem én hívtam ide :-P -
meg akarod tudni? nem hiszem hogy olyan fontos a számodra -
Androidus #24097 Lehet, hogy valamit nem tudok rólad? -
Androidus #24096 Fotód van róla, vagy találkoztál ilyennel? ;)
Én csak azt sajnálom, hogy elfelejtettem, melyik szerver volt. Szegény ott állt a sarokban, láthatóan kívül volt a neki engedélyezett területen, próbálta eltolni a falat. Ha a jagexesek nem piszkálják ki, vagy nem indítják újra a szervert, még most is ott lehet. -
küldd :-) -
det finns bara macro men Jagex vet om du använder det och de ska utvisa dig... -
Nekem van olyan fotom hogy egy shopban 8 shopkeeper van :-P -
Androidus #24092 Olyat láttatok már, hogy Niles benn van a bankban? :) -
jol tetted :) -
mosmán nhem, ÉN mentettem meg... -
süllyedünk -
hmm