34580
RuneScape
  • Taranov
    nekem kerek egy hét múlva lesz újra matekórám :)
  • Disno
    hááát akinek full party hat setje van az kapásból kb 28 millió pénz :-)
  • Disno
    elképzelhető
  • Disno
    háhá nekem nincs mateklecke :-)
  • Disno
    most éppen egy láma vírust dobtam össze de fasza :-)
  • Norbesz
    Végülis nem olyan rossz, csak az eleje sántít
  • Norbesz
    Huhh ez a szöveg nem tul összefüggő de remélem kiderül mit akartam mondani...
  • Norbesz
    Nah szerintem a gazdagság relativ :)
    Ha te 10 milliobol ugy érzed ki birsz gazdálkodni annyi coalt -vagy ami kell- akkor igen az neked sok.
    Egyébként meg a 10 millio a magyar playereknek soknak számit ,de ha megnézed kékrozsit (bluerose13x)akkor valszeg neki nem 10 millio coinsa van hanem 10 millio rune 2 handede.
    Egy fighternek mint jomagam csak kaja kell, ez valamivel olcsobb mintha mondjuk smith lennék mert akkor 10 millio nem sok ha coalt 1.5k/certben számoljuk:
    tudsz venni 6500 coal certet (durván) amivel nem mész el lvl 99-ig és akkor ugye 10 milla viszont kevés....
    Szal...
  • Tarhonya
    Bann. A RS kódban van detection algorythm, lebuksz. Inkább klikkelgess...
  • Androidus
    Ja, és láttam nemrég egy screenshotot, amin 1700 darab r2h volt a bankban. Elképzelhető-e ez, vagy tuti fake?
  • Androidus
    Már megint csak kérdésem lenne az öreg játékosokhoz. Mi számít gazdagságnak játékos körökben? A 2 és fél milliós vagyonkámmal mennyire számítok tehetősnek? (Úgy értem, ha csinálnék egy bank sale-t most, kábé ennyi maradna a kasszában a végén.) 10 millió az már komoly tőke? Mert most annyit céloztam meg, hogy szeretném elérni.
  • Androidus
    Na kinyomoztam, úgy néz ki. Egyes emberek ahelyett, hogy a kifogott halat röptében certelnék, beteszik a bankba. Azután, hogy ne kelljen annyit sétálni, inkább betessékelik Nilest :) Nem hittem volna, hogy valakinek ennyi türelme van :)))
  • Taranov
    de lehet, hogy az bonyolultabb... :)
    ...mert én nem tudom a matek leckét megírni.
  • Taranov
    Nekem a csuklóm fájt mindig...:)
    ...de már nem! :)
    ...elmúlt! :)
  • Taranov
    Valami nagy titkot eltitkolt...:)
  • Taranov
    A vámpírok nagy valószínűséggel itt vannak, nem Erdélyben, mert én itt vagyok, és vámpír is vagyok, ez biztos, fogadok a PH 5.5 -ben! :)
  • Norbesz
    én örülök ha a matek leckét megtom irni :P
  • Norbesz
    mester... :)
  • Disno
    meg kéne tudni a detection system kódját akkor meg lehetne kerülni :-P
  • Disno
    DOSos környezetben Turbo Pascalban talán össze tudnám dobni de Windowsba nem :-(
  • Disno
    akkor neked vmi macroprogi kell
  • Disno
    lol :-)
  • Androidus
    Stimmel :))))))))) A 15-ösön van, és ahogy gondoltam, azóta nem bír kijönni a bankból :)))
  • Androidus
    Tudom. Veszem észre. Tudok úgy kattintgatni, hogy kivágjon miatta, ezért tudom, hogy lehet úgy is, hogy ne vágjon ki.
  • Disno
    háát azért nem véletlenül :-P
  • Disno
    erre a szimulációra vannak a bannok :-(
  • Androidus
    Nem tudtok véletlenül egy olyan segédprogramot, ami ínhüvelygyulladás ellen van? Nem valami runescape-es szutyok trójaira gondolok, hanem mondjuk olyanra, ami egy billentyűt nyomva tartva beállított időközönként egy bal kattintást szimulál. Szigorúan csak ennyit, mert én akarok játszani, csak néha eléggé leamortizálódik a mutatóujjam :)
  • Androidus
    Ja, OK :) Szóval csak véletlenül beszéled a nyelvet.
  • Disno
    de a csákeszt nem én hívtam ide :-P
  • Disno
    meg akarod tudni? nem hiszem hogy olyan fontos a számodra
  • Androidus
    Lehet, hogy valamit nem tudok rólad?
  • Androidus
    Fotód van róla, vagy találkoztál ilyennel? ;)

Én csak azt sajnálom, hogy elfelejtettem, melyik szerver volt. Szegény ott állt a sarokban, láthatóan kívül volt a neki engedélyezett területen, próbálta eltolni a falat. Ha a jagexesek nem piszkálják ki, vagy nem indítják újra a szervert, még most is ott lehet.
  • Disno
    küldd :-)
  • Disno
    det finns bara macro men Jagex vet om du använder det och de ska utvisa dig...
  • Norbesz
    Nekem van olyan fotom hogy egy shopban 8 shopkeeper van :-P
  • Androidus
    Olyat láttatok már, hogy Niles benn van a bankban? :)
  • Norbesz
    jol tetted :)
  • Lord Marcus
    mosmán nhem, ÉN mentettem meg...
  • Lord Marcus
    süllyedünk
  • Lord Marcus
    hmm