34580
RuneScape
  • Taranov
    És egy óriási szenvedés veszi kezdetét, ha ide visszadugod a pofádat.
  • Taranov
    Nem lehet ebbe nem belemenni, mert mindenki alkotott rólad egy véleményt. Ha valaki lop, akkor sosem kopik le a kosz a nevéről. Max. nicknevet változtatsz és eltitkolod, hogy ki vagy.
    Ez olyan, hogy egy ember bűnt követ el, és ha leüli a büntetését, szabad, de később még hátrányai származhatnak abból, hogy büntetett előéletű, de ezt te még nem értheted...
    Majd ha nagy leszel, és valakit kirabolsz, majd megérted.
  • Taranov
    Ams valóban gyorsabban is tud pénzt szerezni, bizonyára nem bánja, hogy XP-t nem kap érte, de a pénz mellé, még tapasztalatot is szerez plusz még véleményt is alkotnak róla a többiek, tehát nagyon jól jár.
  • Taranov
    Hát azt ne felejtsd el, hogy én már nem játszom az RS-en, de én 1.5 K-ért kínáltam, és Varrockban el tudtam adni 23 db-ot.
    Szerintem az 1 K a minimum, azalatt nem szabad adni, de én besmithingeltem mindig, szóval ritkán adtam el, amikor igen, akkor 1.2 K-ért certjét, de egyszer sikerült 23 certet 1.5 -ért eladni.
  • Taranov
    Én nem tudok mithrilt bányászni, nekem a coal nagyon jól jön softból.
    Remélem neked is jól fog...
    ...és számíts arra, hogy a sok kattitntástól tönkremegy az egered :-)
  • Taranov
    Annyit mondok, hogy nagyon gyorsan kussolj el, és ne szólj bele a dolgaimba.
    Ne szólj hozzám, és ne kössél bele senkibe.
    Egyáltalán nem jó, hogy idejöttél.
    Ididóta taknyos gyerek vagy, olvasd végig a topikot, hogyha tudsz olvasni, és utána mondd azt, hogy csak RS-ről beszéljek!
    Legjobb lenne, ha az elkövetkezendő héten elüte egy jármű, kiesnél az ablakon, összevernének, vagy egy elborultt agyú őrült végezne veled. Én nem is kívánom a halálodat, csak azt, hogy ne köss belém, ne köss bele másokba, tanulj illemet, és ne alázd meg a magyar nemzeti színeket a logóddal.
  • Disno
    Joga van arról beszélni amiről akar, max mindenki leugatja, plusz ebben a topicban kezdetektől fogva volt offtopic... főleg amikor az első generáció áttért CSre
  • Disno
    Jól mondja Androidus. Először gyorsan el kell jutni 15 miningig tin/copperrel, majd 60ig csak vasat bányálni, ha összeset begyűjtöd, az 7752 darab, vagyis 775k gp, ami egy jó kis indulóösszeg, aztán mehet a fishing vagy coal. Halászattal az a baj, hogy sokan vannak, és olyan mint a soft rock [nem látod ha van hal plusz számomra ismeretlen respawn. van amikor 20 klikkre nem jön semmi valamikor egymás után 3 kardhal...]
  • Disno
    ha kb 1000 db coal certet összeszedsz 1k-ért darabokban, talán el tudod adni egyben többért. ha valaki nagyon gazdag és nagyon kell neki, 1.5k/certért is viszik.
  • Disno
    argh, ott a prospect rock... 20 másodpercenként csekkolod és ha van akkor kibányálod. bár én csak akkor szedem ki a mithrileket amikor alapból van benne és nem lopták ki.
  • Disno
    az csak 200 üzi volt :-)
  • Disno
    régóta vagyok itt... de nem regisztráltam magam az elején, pedig kb 600zal több lenne
  • Ams
    ebbe plz. ne menjünk bele, mert 1 oriási vita venné kezdetét.
  • Norbesz
    Egyébként visszatérsz vagy mi?
  • Norbesz
    *tudod
  • Norbesz
    Szerintem te tudd mivel lehet pénzt szerezni (másoktol)..
  • Androidus
    Igen, de a troutot nem igazán fog tudni eladni senkinek. Az első értékesíthető hal a lobby. Ezzel szemben az iron ore-nak már van ára, és ha azt a 60-as szintet ezzel éred el, hmmm... az majdnem egy milla :)
  • Ams
    sztem fishinget könnyebb fejleszteni, mint miningot.
  • Androidus
    Akkor felejtős a coal. Maradj a lobby-nál. Ha kifejezetten pénzt akarsz keresni, és a cooking-od is alacsony, gondolom, akkor ne süsd meg. Vagy add el nyersen, vagy cseréltesd be valakivel sütöttre, egy az egyben. De a nagyok között olyan is van, aki több sütöttet ad érte.
  • Ams
    :) minig guild? az új karival? :)
  • Androidus
    Ha termeléssel akarsz pénzt keresni, akkor így ránézésre coal (minig guildből, nem máshonnan!) De nem mértem ki. Ha viszont csak pénzt akarsz keresni, akkor egészem mást kell csinálni :)
  • Androidus
    Hát én sokmindent kimértem már, hogy hogyan gyorsabb (és sok fennen hangzotatott elmélet megdőlt így :), de ezt még arra se méltatom, hogy megmérjem. Minden ércnek van viszonylag bányászható helye, ahol a sétát beleszámolva reális idő alatt ki lehet termelni egy bizonyos mennyiséget.
  • Ams
    szted. mivel lehet több pénzt keresni, kevesebb idő alatt? lobster, vagy coal?
  • Androidus
    Hmmm... én másképp tapasztaltam. Néhány kóbor apácától eltekintve mindenki szigorúan 1k-ért kínálja. Annyira így van, hogy pont ezért a coal az egyetlen keresett árucikk, amivel nem kereskedek. Egyszerűen nincs annyi kilengése az árfolyamnak, hogy beleférjen a kereskedői haszon.

Ha meg mozdul, akkor leginkább lefelé mozdul. Eddig valahányszor próbálkoztam, mindig le tudtam alkudni 1k-ról. Tegnap meg ráfutottam egy madárra, aki 500-ért adta. Ilyen is van :)

Szóval csak óvatosan azzal a magasabb árral. Ha ugyanannyi ideig tart eladni, mint megtermelni, akkor nem biztos, hogy érdemes 4 certtel küszködni. 1k-ért darabját azonnal el lehet adni, az ár nem probléma, legfeljebb a mennyiség. Én például nemigen állok szóba azzal, aki ennyit árul.
  • Ams
    softból nem jön? én csak azt bányászom, fatigue miatt..
  • Androidus
    Igen? És milyen csítkódot kell beütni ahhoz, hogy a soft rockból jöjjön is valami? Én pont tegnap lettem smithing 50, és előtört belőlem az egészséges kovácsösztön (Mithrilt akarok kovácsolni! Mithrilt akarok kovácsolni! Mithrilt akarok kovácsolni! :), ahhoz pedig nem árt, ha van mithril. Le is vágtattam a mining guild-be, mert mondtátok, hogy ott van. Keresem, hát csak 2 soft rock van. No sebaj, úgyse akarok sokat, csak kipróbálni. Neki is láttam lelkesen.

7 perc, 2648 kattintás és 1, azaz egy darab mithril ore után húztam is elfele a félszigetre, ahol szintén lehet mithrilt bányászni, sőt, ott még lesz is :)

Nem tudom, én valahogy többre vágyom, mint annak statisztikai bizonyítása, hogy a soft rockban tényleg van ore. Úgyhogy lehet, hogy a nagyon gyorsról eltérőek a fogalmaink :)
  • Ams
    kérlek... ha a daocról, vagy vmi. másról akarsz beszélni, az rsen kívül, akkor ezt a topicot kerüld el, kérlek...
  • Taranov
    Jaja, de soft rockot is üss.
    Én nagyon gyorsan tudok bányászi a dwarven mine-ban ilyen módszerrel.
    Soft rock és utána a hard rock a végén, mert ha hard rockkal kezdesz, nagy lesz a fatigue-d.
  • Taranov
    Igen egésségeseb hejtelenűl irní mert igy nem fogyik az idöd :-D
  • Taranov
    Legközelebb 1.2 K-ért próbáld meg eladni certenként, mert egy c. certért 1 K a mininimum, annál olcsóbban nem lehet eladni. 1.2 K-t mininimum kérhetsz, még akkor is, ha kis mennyiségben adsz el.
    Egyszer én 23 certet adtam el, és sikerült 1.5-ért ddarabját. Erre lehet mondani, hogy tényleg szzerencsém volt.
  • Whitenigger95
    Egyébként most azért írok "sokat" mert szeretném, ha ez az üzenet lekerülne a többi 305 oldal közé, mert szúrja a szemem...
  • Whitenigger95
    Miért van az, hogy 'csak' 7 vagy 6 db. coal-t t'ok kibányászni, és utána I have to go sleep?
    Remélem a mining lvl növekedésével ez módosul...
  • Whitenigger95
    Heehehe... HeJesírás? Hehehehe...
  • Whitenigger95
    Helyesbítek: 'protya' helyett portya, csak sietek a gépelésel mert én is mindjárt összeesek...
  • Whitenigger95
    Hey, bots Orgyilkos, hogy nem köszöntem el az éjszakai protya után, de épp egy üzletet kötöttem:
    sikerült eladnom a 4 coal certet 4k-ért, úgyhogy szerencsém volt... Mégegyszer BOCS!
  • Androidus
    Jaj, már látom sötét jövőnket, amikor a topictalaj rég kicsúszott alólunk, és csak ilyen információtartalmú üzenetek lesznek :)
  • Taranov
    A Helyesírás? Minek? topik elég érdekes, legalábbis annak, akinek fáj a feje, amikor Dead Neo ír, mert ő ugye nem tud helyesen írni.
  • Taranov
    Azt, hogy miről beszélsz, és kihez szólt ez az üzenet, azt nem tudom, de azt biztos ,hogy én nem vallom magamat túrónak :)
  • Taranov
    Hát figyu! Attól, hogy nem RS-ezem/-ezünk, még tudunk beszélgetni, nemde?
    Ma nagyon jót DAoC-oztam, majdnem 10 órát folymatosan :)
    És léptem 2 szintet.
    szóval tudunk beszélni RS-ről is, és másról is.
  • Androidus
    Már megbocsássatok, de az, hogy milyen sorrendben vannak az üzenetek, ki a túrót érdekel?