34580
RuneScape
  • Ams
    télleg 4mill a blue hat?
  • Ams
    deeeee!
    de nem tudtam Ams pass-át, és freeeeeak csak ideiglenes +oldás volt :)

te mit csinálsz? csinálhatánk 1ütt. :)
  • Androidus
    És a freeeeeak nem te vagy?
  • Ams
    csak HA lenne.
    40k xp till combat 80.
    télleg 4mill a blue hat?
  • Disno
    24437es uzid miatt gondoltam hogy uj karit kezdtel
  • Ams
    továbbra is vele játszok :)
  • Disno
    ok. és az új karidnak mi a neve?
  • Disno
    MTVn is van egy ilyen műsor :-)
  • Ams
    a kari +van
  • Sushi Ulla
    Egy nem túl erőteljes káromkodás, kb. a seggfej a magyar megfelelője.
  • Androidus
    Mit jelent az, hogy jackass?
  • Taranov
  • Androidus
    Eszem ágában sincs beleszólni. Hangsúlyoztam, hogy semmi közöm hozzá. Egészen pontosan azt szeretném, hogy semmi közöm ne legyen hozzá, és ehhez az is kell, hogy te ne flame-eld tele vele ezt a fórumot.
  • Androidus
    Nem vagyok kíváncsi rá. Az ő kettejük ügye, rendezzék le magánban.
  • Taranov
    Tényleg nem tudok erre mit mondani, maximum annyit, normális hangnemben, hogy légyszíves ne szólj bele.
  • Crokin
    Hát, a töltődés sebessége függ a serveren lévő játékosok számától. Minél több gamer, annál több coal :)
  • Crokin
    :-)
  • Disno
    a régebbi értelmes emberek nem így reagáltak ilyen dolgokra... [most nem speciel a Taranov és Csabi megfejésére gondolok]
  • Disno
    hmmz ezt en is inkabb koltoi kerdesnek szantam...
  • Ams
    sztem. ő 1 értelmes ember, és rájött
  • Ams
    most ez megint "lekezeló" nek fogjátok venni, nem annak megy.

nem rád tartozik
  • Ams
    mit?
  • Ams
    hmm... nem.
  • Androidus
    Ezt nem kellett volna.

Figyu, nekem nem tisztem eldönteni a kettőtök dolgát, mert semmi közöm hozzá. De tisztelettel megkérlek, hogy mi, többiek, hadd maradjunk ki ebből. AMS megkért valamire, teljesen normális hangnemben, erre te rendre utasítod. Hát már ne is haragudj, de a kettő közül csak a te hozzászólásodban lehet kifogásolni valót találni, abban viszont jó sokat.

Az rendben van, hogy a topiclakók többsége az utóbbi időben közös megegyezéssel offolt orrba-szájba, de ha ezt valaki kifogásolja, akkor nem neked kéne a hangosabbnak lenni szerintem. Nem az van a topic címében, hogy OFF, hanem az, hogy RUNESCAPE. Például én is azért jöttem ide, és nem ezer másik fórumra, topicba, mert állítólag itt lehet RS-ről beszélni. Ha offolni akarsz, azt megteheted bárhol máshol.
  • Androidus
    Állj, állj... időt kérek :) Jól értem? Azt mondod, hogy nem elég, hogy nem minden suhintásra jön a cucc, de ha sikerült, akkor utána még ki is kell várni a töltődést, mint a hard rock cafénál? No az se gyönge akkor...
    És mi az, hogy kilopni a sziklából?
  • Norbesz
    Hogyhogy nincs meg?
  • Taranov
    Jó rendben, ha bocsánatot kértél nem lenne jó részemről nem begbocsátani, tehát akkor ezt a dolgot elfelejtettük, oké?
  • Ams
    én a 3.adikat választanám, igen, bocsánat, ündorító dolog volt. de sir ams már nincs+...
  • Taranov
    Figyelj, két megoldás van. Egyik, hogy te beszólsz nekem, és én lehurroglak, másik, hogy nem szólsz be nekem, és én tudomást sem veszek rólad, harmadik pedig, hogy beismered, hogy nem kellett volna, magyar ember nem tesz ilyet, és visszaadod a cuccom. Akkor béke.
    Gondold meg, nem muszáj a harmadikat választani, te dolgod, azt nem ajánlottam fel, hogy legyünk haverok, de nem muszáj ellenségeknek lennünk, de ennek érdekében tenned kell egysmást.
  • Taranov
    Ez nincs összefüggésben a "priuszoddal", de a lekezelő és undorító stílusoddal igen.
  • Taranov
    Ez az, a szót ismered, ezekszerint a jelentését is.
    Mostmár csak az kell, hogy "próbáld meg lemosni a mocskot"
  • Taranov
    ÉS LOPSZ, ÉS EZUTÓBBI MIATT NÉHÁNY EMBER NEM SZERET TÉGED
  • Taranov
    1., lekezelő stílusod van
    2., scammelni tényleg undirító dolog, mégis megtetted
    3., felajánlottad, de akkor is szemétség volt ellopni. És egyébként is: elég rosszul hangzik, hogy "kell a szarod?"
    Ez a lekezelő stílus. Gondolhatod, hogy nem árrtana nekem a cuccom, de ha elloptad, és bocsánatot sem kértél, nem kérem vissza. Akkor elfogadom, ha bocsánatot kérsz, és stílust váltasz.
    Ha nem, akkor nem érdemled meg, hogy a logódban lehessen a 3 magyar nemzeti szín.

-eléggé szomorú, hogy egyes magyar állampolgárok milyenek. Egy, hogy elloptad, kettő, hogy belém mersz kötni, miközben gyantás a kezed.
    ...
  • Norbesz
    Tudod mennyi bányáltam én azér??
    eh mind1, remélem jol szorakoztál
  • Norbesz
    Nekem akkor logsz 600k-val mert akkoriban annyiért vettem rune 2 handedet miután elloptad
  • Ams
    nem mondom hogy nem vagyok bűnös, de hányszor megbántam...
  • Ams
    ezt fejtsd ki kérlek.
  • Ams
    priusz
  • Ams
    igen, kereskedek.
  • Ams
    mi volt bántó, amiért ki kell esnem az ablakon?
    nem annak volt címezve..
    a scam 1 undorító dolog, de az éremnek két oldala volt...
    felajánlottam hogy visszadok mindent, nem kellett..

(attól hogy undorító vagyok a szemedben, még Magyar állampolgár vagyok)