34580
RuneScape
  • Ams
    1x le kell tisztázni
  • Taranov
    Küldött, képzeld, de erről vele beszéljél, mert neki csak elhiszed.
    Küldött E-mail-t, de nem küldte el.
    Beszéld meg ezt Krisszel, és utána légy okos!
  • Taranov
    Ezt nem tudod megmondani, de azt tudhatod, hogyha Ams belepofázik, akkor vagy 400 off üzenet lesz.
  • Ams
    ismerősöd rákattint a logódra és küld 1mélt
  • Taranov
    Hát sajnos én nem viselem el szó nélkül, hogy Ams belémkötött, és sohasem fogom elviselni.
    Azt sem fogom elviselni, hogy Androidus is jön ellenem, és azt sem, hogy utána Ron Ragm próbál vmit szólni.
    Olyanok vagytok mint a roma kisebbség, egy megtámad, hogy add oda a mobilod vagy vmi, és ha te nem akarod, jön a másik öt.
  • Androidus
    Mondom, nem a három hozzászólással van a gond. Azzal van a gond, hogy Taranov ezen hőbörög, meg hogy neki joga van itt mittomén mit csinálni. Ha ezt nem gondolja át, akkor legközelebb nem 3, hanem 333 off üzenet lesz.
  • Taranov
    Nem igazság kérdése. Az én elvárásom is teljesül, és próbálom a Te elvárásaidat is teljesíteni, de azt komolyan elvárom, hogy itt megtaláljon engem egy ismerősöm.
  • Taranov
    Hát látod, rosszul gondoltad :)
  • Androidus
    Namost tisztázzunk valamit. Állítólag régen történt valami, ami miatt neked a bögyödben van AMS. Én nem voltam itt, úgyhogy nem tudom, hogy volt, de nem is érdekes. Ugyanis a téma szempontjából rohadtul mellékes, hogy régen ki mit csinált. Ha bárki az RS topicban azt kéri, hogy ne offoljon a másik, akkor én neki fogok igazat adni. Nem az számít, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond. Úgyhogy tisztelettel egkérlek, hogy fejezd be a régi dolgok felhánytorgatását.
  • krisz073
    Az a legjobb,hogy már fél oldalt teleirtatok itt egymást szidva,és mit
    értetek el?A nagy semmit!!!
    Azt hiszem az a 3 hozzászólás belefért volna minden kommentár nélkül
    amit Taranovával váltottam.
    Ehelyett megy itt a bölcsis színvonal,hogy majd hívom a Moderátor-t
    azt az majd
    jól megmondja.
    Gyerekek hány évesek is vagytok?
    De nem gond mert én jól szórakozom.:-))

• Androidus
    Én meg elvárom, hogy a topic ontopic legyen. Na? Kinek lesz igaza?
  • Androidus
    Olvasd át párszor Krisz 24636-osát. Ilyen egyszerű lenne. De te csak pörögsz, és egyre hangosabb vagy, egyre indkolatlanabbul. És minősítesz. Szemét, dedós, diktátor, mi is vagyok még? :) Hát sajnálom. Ennél értelmesebb embernek gondoltalak.
  • Taranov
    Nem volt egyetlen egy DAoC-os hozzászólásom sem. És ha Ams nem szól, nem lett volna vita. Ams egyszerűen beleköt másokba, mint mindig. És persze lop, mint Gazsi a nyolc kerből.
  • Taranov
    Egyszerűbb, de legegyszerűbb, hogy nem kötözködtök. És azért is elvárom, hogy megengedjétek, hogy megtaláljon valaki engem ebben a topikban.
  • Taranov
    Nem beszéltem ebben a topikban DAoC-ról ma.
  • Taranov
    Légyszíves, mostmár abba lehetne hagyni komolyan. És mit mondasz Androidus: hol tudott volna megtalálni Krisz, ha nem itt?
    Ha azt mondod, hogy ne találjon meg, akkor csak annyit tudok mondani, hogy nagy szemét vagy, hogy belekötsz másokba. Erre nem lehet mást mondani.
  • Androidus
    Nem egyszerűbb, ha egy modera egyértelműen deklarálja, hogy merre hány lépés? Akkor mingyá nem idétlenkednénk itt. Ez a vita pont annyira nem szól az RS-ről, mint a DaoC.
  • Taranov
    Tudom, én sem akartam megsérteni senkit, de úgy éreztem muszáj így, mert mindenkibe beleköttök.
  • Taranov
    De az a vicc emberek, hogy még nem is beszélgettem Krisszel, csak itt talált meg.
  • Taranov
    BAZZ, AKKOR 20 SORRÓL, EZÉRT TÉNYLEG BÜNTETÉS JÁR!
  • Taranov
    Jól tetted Androidus, csak kár, hogy te akarsz a fórum diktátora lenni. Nem is tudom, hogy mit akartál moderáltatni múltkor.
    Mint egy óvódás, aki árulkodik az óvónéninek, hogy x/y azt mondta z-nek, hogy nem jár neki a zöld PVC dínó
  • Androidus
    Figyu, senki nem venné a fejedet. Lehet, ha AMS nem szól, akkor lett volna még jópár DaoC-os hozzászólásotok. Így csak egy pár volt. De nem arról van szó, hogy nem bírjuk elviselni ezt a párat, hanem hogy légyszi ne hőbörögj, ha egy ilyen egészen nyilvánvaló dolgot kérnek tőled.
  • Ams
    #24635-t "olvasd el 10-szer talán megérted gyepesedett agyú barátom."
  • Androidus
    A számból vetted ki a szót. Egyébként tökéletesen igazat adok Ronnak. Az, hogy ősi topiclakó vagy itt, még nem jogosít fel arra, hogy kisajátítsd a topicot. Ez a Supergamez topicja, amit Runescape néven hoztak létre, ezzel a céllal. Ezt egyikünk se bírálhatja felül. Én nem azért vagyok itt, mert annyira nagyon szeretnék veled beszélgetni valahol, hanem mert még mindig ez hasonlít legjobban RS topicra a magyar weben. Tehát RS témákat szeretnék megbeszélni, ezért jöttem ide, és mások is vélhetően ezért jönnek ide. Mondjuk elég hülyén hangzik, hogy ezeket mondom, mert ezer éves alap fórumetikett elvek. Olvass utána.
  • Ron Ragm
    akkor is lehet kúltúrált hangnemben válaszolni
    a példának meg direkt olyat írtam ami nem ehhez a topichoz kapcsolódik
  • Taranov
    Sajnálom, hogy irritált, de Krisszel két üzenetet váltottunk, és erre Ams beszólt, hogy ne itt. Ez így nem jó, tudom, hogy nem az én topikom, de azért üldözni nem kell. Kénytelen voltam vele pár szót váltani. Ti is lehetnétek elnézőbbek, bár tudom, hogy bűnös vagyok, mert megmertem szólalni, volt merszem egy üzenetet írni, amelyben egyetlen RS-ben használatos szó sem szerepelt.
    Szerintem is száműzni kell innen engem.
    És a példa pedig a forma 1 / asztrológia volt.
  • Androidus
    Én már megtettem.
  • Ron Ragm
    nem arról van szó hogy megkeresett Krisz téged, a #24641-as üzenet irritált nagyon...Lehet hogy nagyon megdöbbensz de EZ NEM A TE FÓRUMOD.
    Ennyi... és ezen gondolkodj el...
    Egyébkéntis miféle példamondásról beszélsz? mert tudomásom szerint én erről a fórumról konkrétan egy szót nem szóltam abban az üzenetben...
  • Taranov
    Jó mostmár elég volt. Le lehet állni.
  • Taranov
    Köszönöm, hogy ingyen tanórát tartasz, hálás vagyok.
    Ez teljesen offtopik volt eddig, és én a #24622-es üzenetben leírtam valamit, olvasd el 20-szor és megérted...
  • Taranov
    Mondtam már, hogy nyugi nem fogunk semmiről beszélgetni. a #24622-es üzenetben van, olvasd el 10-szer talán megérted gyepesedett agyú barátom.
  • Taranov
    Hát példát keresgélhetsz, mert ez nem volt túl jó, ugyanis mi nem beszélgettünk itt semmiről, csak itt keresett meg engem Krisz.
    Te tipikus olyan gyerek vagy komolyan, aki nem rendelkezik saját véleménnyel, csak fújja amit a többség, de példát nem sikerült mondanod, de nem is kell.
    Nem akarlak megsérteni, de nem hiszem, hogy Androidus és Ams után azonnal bele kéne pofázni más dolgába. Ez nem rendes dolog...
  • Ams
    figyelj, ha szépszóval nem megy, akkor hívok moderátort
  • Androidus
    Abból, hogy veled ellentétben rendeltetésszerűen használom a fórumot, nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Ugye megbocsátasz, ha nem listázom ki ide, hogy mit, hol, milyen nicken beszélek meg.
  • Androidus
    Már megbocsáss, de azt hiszem lemaradtam valahol. Ki volt az, aki deklarálta, hogy ez itt offtopic? Mert a címe az, hogy RS, és nem az, hogy OFF. Offolni lehet bárhol, RS-ről beszélni csak az RS topicban (lenne elvileg érdemes). De ha gondolod, megkérdezhetünk admint erről a kérdésről. Bár nagyjából sejtem a választ.
  • Ron Ragm
    már bocs de azért van annyi különböző topic hogy mindegyiknek legyen egy témája
    gondolom ez újdonság a számodra
    és képzeld el, ezért nem szoktak (már aki...) pl egy forma1-es topicban az asztrológiáról beszélni
    érted vagy mondjam el még egyszer?
  • Taranov
    Nem kell bocsánatot kérned folyton, Ams úgyis csak keveri a szart, nyugodtan írj ide amit gondolsz, nem tud semmit tenni ellene.
    Androidus meg egy elborult agyú RS-es, aki nem törődik mással sem csak RS-sel.
  • Taranov
    Le kéne már állítani ezt a gyereket...
  • Taranov
    Húúú, ezt nagyon komolyan megfogalmaztad...itt emberéletekről van szó?
  • Taranov
    Mert nem és kész!! Meg vagyok értve?