34580
RuneScape
-
Androidus #24717 Szerintem ne. Ez az RS topic. -
krisz073 #24716 Csak az a gond,hogy DAoC forumba ritkán látni.
De akkor ezek szerint te ha látsz ismerös akivel fontos beszélni valod van,de más topicba ir akkor nem szolsz rá?
Nem értem,hogy mi a probléma azzal,hogy ide irtünk be ami nem rs-el foglalkozin.Ti meg egyböl nekiugrotok az embernek ha esetleg leirja a vélemányét. -
ne nyissunnk 1 új topicot sajátba?
ott lehet moderálni -
Androidus #24714 Légyszi tényleg fejezzétek be. -
a DAoC fórumra értettem -
na ezaz. Te fogod befogni. Erről beszélek, és ilyen kérést nem teljesítek. Nem ismerem ezt a kérést, hogy fogd be a pofád -
Menjé' játszani, és szerinted a kurva agyaddal:
VAN DAOC-ja? HA LENNE, miért AKARNÁ MEGVENNI? A DAOC MEGVÉTELE ÜGYÉBEN KERESETT!! EZT OLVASD ÁT MÉG 30-szor ÉS MEGÉRTED! -
most már elég... fogd be a pofád -
DAoC ban is megtud ne viccelj, kész
többet nem fogsz itt másról dumálni RSen kívül?
mentem jáccani... -
jól tetted. Máskor ne is kezd el. -
igen. Ez. HA ne itt akkor hol, a francokat? Hol? Itt tudott megtalálni... -
itt hagytam abba -
belédkötni?!!
"na, kérlek ezt ne itt.."
ez volt az ominózus belédkötés? -
Neked nem kell ugrálnod. Neked semmit nem kell csinálni.
Belémkötni sem kell. Ha már megtetted, én is rádszálok, nem viselem el. -
ez a dedó, nehogy már akkor ugráljak amikor te akarod. -
ugyanaz, de nem ugyanabban az időpontban. -
Csak legalább neki nem jár annyira a pofája, mint neked. -
Hanem Ams-szal -
Nem azért nem hagyom abba, mert buta vagyok, hanem mert velem nem fog szórakozni Ams. Soha nem fog. -
Androidus #24698 Ne kapd fel a vizet, kérlek. Nem csináltál semmi különöset, kár is rá a szót vesztegetni. Itt nem veled van a probléma. -
NEm az a gondom, hogy így működik,, hanem, hogy nnagyon kellemetlen természetűek vagytok. -
Androidus #24696 Nem láttál még engem idegesen. Viszont tisztelettel javaslom mindenkinek, hogy fejezzük be. Úgy látom, Taranov úgysem fog engedni, a saját érdekünkben engedjen az okosabb. Legyen vége. -
légyszi=kérlek, nem? -
krisz073 #24694 Ügyes ezért kapsz egy nyalokát.Most probálj meg küldeni rá egy e-mail-t és esetleg megérted,hogy miért merészeltem a féltett forumotokba beleronditani.
-
Androidus #24693 Mivel itt egyikünknek sincs moderátori joga, mindannyian dedósok vagyunk hozzájuk képest. Ez neked problémát okoz? Én tök könnyen túltettem magam azon, hogy így működik egy fórum. -
"Ams viszont még nem nyugodott le."
merthogy? -
Okos vagy Ams okos vagy. Bebizonyítottad, hogy Krisz a bűnös, őt kell kiközösíteni. -
Nem fog menni, te már lenyugodtál, a légyszi egy jó szó...szeretem. Ams viszont még nem nyugodott le. -
Amníg nem nyugszanak le én nem hagyom abba, este 11-ig ráérek. -
Androidus #24688 Szerintem pont ennyit írt AMS :) Csak a válasz volt kicsit húzósabb. -
te...
Nick: Taranov
E-mail: [email protected]
Regisztráció időpontja: 2002. 03. 20.
Üzenetek száma: 2834
Utolsó üzenet időpontja: 2003. 04. 08. 16:57
Utolsó aktivitás időpontja: 2003. 04. 08. 16:57
Teljes név: Ihsan Aknur
ICQ szám:
Honlap: http://www.versanus.hu
Foglalkozás, hobby: E-mail: [email protected]
-
Androidus #24686 Vedd már észre, hogy itt most kifejezetten te vagy a kezelhetetlen ember ezzel a makacskodásoddal. Olyan klasszul meg lehetne beszélni mindent, de te csak jössz a címkézéssel, meg a márpedigekkel. Próbálj már meg egy icipicit közösségi ember lenni, és ne döntsük romokba a topicot. Légyszi :) -
Nemnem, a moderátor a dedó. Úgy képzeld el, hogy te vagy a gyerek, és a moderátor a dajka. -
krisz073 #24684 Ügyi vagy,probáltad már?
Én probáltam és képzeld a Mail Demon visszadobta a levelet,hogy gond van a cimmel.
Ezért kerestem meg itt Taranovát.
Csak annyit kellet volna irnotok erre,hogy gyerekek ehetöleg ne itt és nem lenne az a lassan 1 oldalas magyarázkodás. -
Igen, én nem hagyom, hogy lekezelő stílusban kirúgjanak innen. -
Androidus #24682 Hát ez a dedó, nem a moderátor hívása. -
Ams lopott, és ezt megjegyeztem. Asszem más is. -
Androidus #24680 Miért? Mert te teszel róla? Gratulálok :( -
Akkor is idegekremenő vagy, és nem fogm szó nélkül tűrni amit csinálsz. -
Nem fogom. Ez olyan, mint a priusz, ha bűnt követtél el, egyes munkákat pl. nem vállalhatsz.
De ezt már mondtam.