34580
RuneScape
-
Androidus #24906 Már járt itt modera. Ennél jobban is kellene, hogy jöjjön? -
ő 1 mod, sztem a többiektől mára várható döntés
jövök -
már megint a belekötés -
Androidus #24902 Késő. Én még egyszer nem vagyok hajlandó végignyálazni 200 GTA3-as képes üzenetet, hogy kiderítsem, van-e közte RS témájú. Úgyhogy számomra ez már nem RS topic. A mod támogatta az offolást, veszíteni meg tudni kell. Taranov nyert. Itt nem lesz RS topic. Azt viszont még nem adtam föl, hogy máshol legyen, úgyhogy megcsináltam. Már négyen vagyunk. Jössz? -
én itt maradok, és megvárom az"itéletet" -
az poén, hogy minket baxogattok? :( -
megkérlek titeket, hogy a sajátba csináljatok topicot, kérlekszépentiteket -
NEM -
várjunk még1 napot.
hívtam modot.
innentől emiatt törölve lesznek:
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
-
Androidus #24885 Meg fogok próbálni összeszedni mindenkit, aki tényleg játszik. Szerintem van igény egy magyar RS fórumra, sokan vannak, akik játszanak, és még sose jártak itt. Lesz ott forgalom, nyugi :)
Olvass vissza, hogy mennyi ontopic hozzászólást tudok szállítani csak egymagam. Namost találgass, hogy ma azért nem volt ontopic hozzászólásom, mert nem volt semmi témám, vagy azért, mert fölöslegesnek éreztem, hogy Taranov ürülékébe belepotyogtassam.
Ha van itt egy kialakult közösség, akik márpedig nem akarnak RS-ről beszélni, ám legyen. Nem fogom megzavarni a társaságot. Viszont kéne egy RS fórum, tehát csináltam. Akit érdekel, tessék jelezni, és megírom az URL-t.
Ha nem jön be, akkor sem történt semmi, nem lesz tőle kevesebb RS topic, mint most. -
kösz dikkma -
Természetesen, azért fejhez lehet kapni! :-) -
Sztem, mivel ők eléggé a topic őslakói (persze nem csak ők) viszonylag nagy mozgástérrel rendelkeznek, és felesleges lenne most visszatörölni a 24881-ből 24000 üzit.
A GTA3 képeket azért szedtem ki mert szarul lettek linkelve, meg mert gusztustalan RS topicban a gta3.
De ha te nem így gondolod, irj [email protected] -ra, én már nem vagyok a listán, de a többiek majd eldöntik, mizu. -
szánalmas :DD -
Azért ne túlozz, olyan sok nem lesz :)
-
Nyugi, nem fog sikerülni. Ez az RS topik, és az "őslakosok" úgy szeretik ahogy van offtopikként. Még senki sem ment át az új RS topikokba.
Androidusék sem írtak RS-ről ma, csak egyszerűen Ams belém akart kötni, ahogy Tarhonya is mondja. -
és hetente 10 üzi lesz benne? -
Ja hihi. Nem is engem hívtál :)) -
már csináltak pár új rs fórumot, lehet hogy nektek mos sikerülni fog -
meegyek. -
lol, hogy megmondta csabee -) -
jer mirc-re! -
Androidus #24872 Ontopic itt már nem lesz többet, tekintettel, hogy én nem fogok :))) -
No, jó estét. Itt veszekedni is off-topic.Szóval qss.Szvsz elviselhető annyi off-topic üzenet mint amennyi krisz és Taranov nyomtak. Sőt. Ams ne sírj, csak okot kerestél arra hogy beleköthess valakibe. Kötekedés helyett inkább koncentrál "on-topic" rs postokra. Vagy amire akarsz, csak ne szítsad itt a viszályt. Értem? -
Feltételezem marchuson és deesno-n kívül, nem? :) -
Asszem akkor Ams és más nem. Esetleg Ron Ragm, de ő nem szokott fórumozni. -
Androidus #24868 Bocs, úgy értettem, hogy rajtad kívül. -
ihhi :)
1 van :)) -
Androidus #24866 Ha csinálnék valahol egy RS topicot, jönne valaki oda? Tessék jelentkezni. Ha 3-4 ember összejön, akkor már talán van értelme. -
és ha nem lesz törölve? -
Brávó brávisszímó! -
csak ne legyetek meglepődve ha törölve lesz ez a 300-400 üzi... -
ügyes vagy -
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén. -
Neked is, és a többieknek is!
Sziasztok Gyöngyvirágaim! :))))
Békés mát, holnapot, kívánok odaát! :) -
Egyes szám?? Ezt mire véljem?
Nem egyedül csináltam. :)))
Egyébként szerinted az M-16 vagy az AK-47 a jobb? -
Tudom, csak ilyen képem volt :)) -
mit élvezel ebbe te féreg?! -
Csak nehogy Ams és Androidus dühös legyen... -
el kell fogadni, hogy ilyen emberek is vannak mint ti