34580
RuneScape
  • Ams
    daoc így, daoc úgy pfujj
  • Ams
    "Nem kell itthagyni. Lehet itt miről beszélni, de RS-ről egyáltalán nem szükséges."

merthogy?
  • Ams
    bírom hogy több ember nevébe beszélsz
    meg aztis hogy mi nem mondhatjuk hogy ez a topic az legyen aminek indult (RS), de te kinyilváníthatod hogy legyen off..
    megy a diktatúra
    :DD LOL
  • Taranov
    És azért elég merész feltételezés, hogy én nem tudom, mert eléggé tudom sajnos
    Én is RS-eznék, ha játszana még valaki.
    De mostmár csak a szennyes játszik, DAoC-ban meg egyre többen, és rendes emberek is, nem csak szemetek. Az igazi RS-esek, akiknek nem volt egy offtopik beszólásuk sem, már DAoC-oznak.
  • Taranov
    Dehogy nincs. Senki sem játszik, csak te, Ams, és Ron Ragm pedig nem tud játszani. Olyan mint Dead Neo, csak fenn van, és bambul.
  • Taranov
    Nem kell itthagyni. Lehet itt miről beszélni, de RS-ről egyáltalán nem szükséges. Androidus pl. tanult RS-ezni, de a többiek már tudtak.
    A jó oldal további kéviselői Ams és Ron Ragm sosem szólnak se offtopikosat, sem RS-sel kapcsolatosan. Ők csak veszekedni járnak ide. Androidus pedig kérdez RS-ről, és vannak ötletei, amik úgysem valósulhatnak meg.
    RS-sel kapcsolatosan nem akar senki szólni, csak hirdetni max. de azt olyan fórumon is lehet, amiket olyan emberek olvasnak akik sokat vásárolnak.
  • Taranov
    Hát itt nem fogod véghez vinni. Ez biztos. És egyébként nekem sincs veled bajom, de nem hagyom, hogy egy olyan RS fórum legyen ITT amilyet te képzelsz el. Elég rosszl hangzik, hogy 2002. őszén feltűnik egy Androidus nevű ember, és irányítása alá veszi a Supergamez RS topikját.
  • Taranov
    na ne. na ne. Most jössz, hogy te semmiről sem tehetsz, egyetlen bűnöd van, hogy úgy lopsz, ahogy magyar embernek nem szabad.
  • Taranov
    Nem kell neked azzal foglalkoznod, hogy ki miért felelős.
  • Taranov
    Csak oda nehogy bemenj, mert a kisköcsög kirabol.
  • Taranov
    Igen ez én volnék :)
  • Taranov
    Azért azt elmondom, hogy a múltkori felháborodásodnál sem jött moderátor, pedig szerintem moderálást kértél...
  • Taranov
    Nem gondolom személy szerint, hogy nagyon érdekelné ez a a moderátorokat, de reménykedj csak, hogy tiétek lesz az egész topik, és hetente 6 üzenetet fogtok írni, igaz, azt RS-sel kapcsolatosan.
  • Taranov
    Gratulálok neked is, magamnak is, illetve az egész "sötét oldalnak" és ne felejtsd el, hogy ha GTA 3-ról kellenének screenshotok, látogasd meg a Versanust, és a [email protected] címre várom a lveledet, hogy szerinted az M-16 vagy az AK-47 jobb fegyver.
  • Taranov
    unalmas estéken nem rossz szórakozás, amikor a tévében sincs semmi...
  • Taranov
    :))
  • Taranov
    én is kértelek, hogy ne köss belém, bár igazságszerint nem szépen :-)
  • Androidus
    Szerintem lesz még pár ilyen :) Csak csípjem el őket játékban, és regisztráljanak be.
  • Androidus
    Mivel te már nem játszol, nyilvánvaló, hogy halvány fogalmad sincs, hányan játszanak jelenleg.
  • Lord Marcus
    robee, andalit, roope, bone, marchus...
  • Lord Marcus
    kivéve hogy nem rs-eznek, azok már a topicban sincsenek..
  • Lord Marcus
    és sztem sokan vannak így.
  • Lord Marcus
    én már nem rs-ezek, csak a társaság kedvéér vagyok itt, az meg ottvan az enerlan is.
  • Tarhonya
    Valószínű. Mert te csak otthon vagy egész nap :P
  • Androidus
    Sajnálom, ha így gondolod. A másik fórumon fél nap alatt 30 ontopic hozzászólást produkáltunk, pedig a fele még nem jelentkezett be azoknak, akikre számítok. Szerintem igenis van miről beszélni, csak az kell hozzá, hogy legyen egy közönség, akiket érdekel. Pont erről szól a dolog. Nos, a te döntésed, hogy jössz, vagy maradsz. Ha így gondolod, ahogy leírtad, akkor inkább ne gyere át.
  • Lord Marcus
    hagyjuk az egészet. úgysem naon rs-ezünk, és aki rs-ezik annnak ninsc naon nagy megbeszélni valója rssel kapcsolatban. Hagyjuk itt a fórumot, nincs semmi értelme, és menjünk az enerlár-ra...
  • Androidus
    Öreg vagyok én már ahhoz, hogy az ellentétek motiváljanak :) Semmi bajom személyesen Taranovval, emlékszem, amikor búcsúzóul meghívott egy sörre, az jó volt :) De nem értek egyet azzal, amit itt csinál, és azt gondolom, hogy ezzel akadályát képezi egy tényleges RS fórum kialakításának, amit én pedig a fejembe vettem.

És eszem ágában sincs bármit is szétszakítani. Mindenki annyi helyen fórumozik, ahány helyen akar. Az általam indított fórumban nem lesz offtopic, itt viszont értelmetlen az ontopic, tehát a kettő nem igazán lesz egymás konkurenciája. Úgyhogy bízom benne, hogy ez pont nem a közösség szétszakítását fogja eredményezni, hanem az összekovácsolását. Téged is szívesen látunk amott :)
  • Lord Marcus
    én is otthon vagyok -)
  • Ams
    nehogymá én tegyek mindenről.
  • Androidus
    Az új fórumban tessék szépen az ellentéteket kint hagyni :) Az egyedüli, akit nem kívánok ott látni, az Taranov, mert szerintem ő a felelős a topic tudatos rombolásáért, valamint mert bevallottan nem játszik már.

Végülis, lehetne az URL továbbadásának kizárólagos módja a játékban :) Legyen ez a szűrő. Akivel nem futunk össze ott, az inkább ne is jöjjön.
  • Androidus
    Hát, ha kilépsz, akkor nem :)
  • Ams
    ha Androidus lennék nem adnám +
  • Ams
    nektek jó itt, nem?
  • Androidus
    Igen, amikor idejöttem, klasszul segítettetek. Nem felejtettem el :) De ahogy kezdtek egyre mélyrehatóbbak lenni a kérdéseim, egyre inkább az a válasz jött, hogy ne foglalkozzak vele. Meg az RS különben is szar. Vagy semilyen válasz nem jött. Vagy olyan válasz jött, hogy minek írkálok ide ennyit, nem lehet közötte megtalálni az off-ot :)
  • Androidus
    Szerintem másra jó a chat és másra a fórum. Én mondjuk nem nagyon szoktam csetelni, mert akkor aztán végképp semmire se lenne időm.
  • Androidus
    Az is egy vélemény-nyilvánítás, hogy két napja írtam a mailt, de azóta se válasz, se nyoma a beavatkozásnak itt. Ezek szerint nem kívánnak foglalkozni az ilyen tyúkpörökkel itt.
  • Ams
    nem Dikkma z sg! nyugi
    "a többiek majd eldöntik, mizu"
  • Androidus
    Miért kellene újrakezdeni? Ha itt kialakult valami, akkor az hadd folytatódjon. Most egy dolog, hogy nem az alakult ki, ami nekem tetszene, de akkor egyszerűbb, ha én vonulok félre, itt meg lehet folytatni, ami elkezdődött. Mondom, ez a Supergamez döntése. Ha ez így nekik megfelel, akkor mi kevesek vagyunk ahhoz, hogy felülbíráljuk a dolgot.
  • Androidus
    Elküldtem mailben.
  • Ams
    mi a cím?