Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj, milyen álmom volt: MSN-be egy mondatot nem bírtam leírni a hülye popupok miatt. Közben szaporodott a toolbar az ie alatt, elõször csak kettesével, hármasával, amiket tudtam irtani. Utána viszont fél perc alatt az ie-vel már csak toolbárt láttam, az internet egy pár pixeles vonallá zsugorodott. Ezt is azután láttam, miután vagy kéttucat különbözõ kinézetû popup-ot kilõttem...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!