16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#194 Ez csúnya volt. -
#193 Jó hétvégét mindenkinek!
Holnap ne felejtsetek el bejönni dolgozni!!!;) -
#192 Én speciel sokkal jobban örülök neked, mint Assassin.
Mi van veled?
Eltűntél, mint az aranyóra. -
#191 Bocs,de közben egy másik ablakban éppen egy negyedéves termelés elszámolást babrálok úgyhogy jelenleg agyi képességeimnek csak egy töredéke jut ide.
Azért ne szomorkodj,örülünk neked nagyon:) -
#189 A többiek nevében is szia és persze. -
#188 Pontosan melyikből? -
#186 egy filmböl... -
#185 Nyenyenye én nem jövök szombaton!
''Majd gondolok rátok mikor ledöntök egy tetszőlegesen választott szőke tinédszert a limuzinom hátsó ülésén.Majd arra gondolok de jó hogy én ,én vagyok...''
Aki megmondja honnan idéztem annak elintézem hogy ne kelljen szombaton gályáznia! -
#184 reggelt...
szombat az munkanap mindenkinek...
de en csak 2 orat jövök be... azt is azert nehogy szabinak szamoljak el :) -
#183 Jóregg.
Persze, hogy szombaton igen. Ráadásul félötig. -
#182 Nemtom még nem érdeklődtem(nálunk általában nem mindenki jön be).
Amúgy csá! -
#179 De ,pont ez az hogy kellenek,valamitől kicsit ki kell hogy ütve legyek mert különben elkap a gépszíj,darál a fogaskerék...
Az előbbiből néha felocsúdok. -
#178 És szerinted ezek nem kellenek a nyugihoz?
Amúgy az előbbit régen nem toltam már. -
#177 Engedelmeddel én még hozzávenném a füvet és a sört is:) -
#176 Üdv!
Talán a három legfontosabb dolog az életemben, hogy jó legyen a verda, ne fagyjon a számítógép és hogy nyugi legyen otthon.
Átérzem a bajodat. -
#175 Jó nagyot!
Ha nem unnátok még akkor sírok egy kicsit...
Mégis injektor,csak ezt már egy másik faszihoz viszem aki ért is hozzá.Azt mondtaák a szakszervízben:bevalljuk őszintén ehhez a típushoz még nem szereztük be a célgépet amivel kimérnénk az injektort,bla,bla...:((( -
#174 na ja le is lepek hamar :)))
var a kosarpalya :) -
frey #173 ma is szepen sut a nap:) -
#172 joreggelt!!! -
#171 Nem az volt, hogy szarul megy, hanem hogy lehet-e szerelni vagy sem. -
#170 szia!!! -
#169 mer... az en 3 eves suzukimnak is 20 eves technologiaju motorja van... :)))
es meg mindig jol elrobogok vele...
ma is ugy eltevedtem budan mint annak a rendje csak 40 percet kestem egy targyalasrol :))))
mondtam mar hogy utalom a belvarosi közlekedest?:)
-
#168 De a technológia újabb, mint az én 13 éves autóm 20 éves technikája. -
#167 Jó napokat!Hát mégse injektor volt a gond, csak az olaj bezavart a gyújtás kábelnek.Szimering ,tömítéscsere elmaradt csak utánhúztak és letisztították és most majd árgus szemmel figyelem hogy megjelenik-e újra az oil. Amúgy nem új mert már két éves... -
#165 joebédidöt -
#164 Hát ez a helyzet az új autókkal. -
#163 Torpanás:vagy injektorgond(tisztítás,beállítás),vagy gyújtáskábel/elosztó,vagy a kifolyt olaj bekavillált valamit...
Átvernek az fix,de tudsz jobbat?Egy Ladát még meg lehet bütykölni,néha még a kadettoknak is tudzs vlamelyest ártani,de ennél egy blokk a motor azt lehet nézni hogy milyen csilli-villi,úgy lehet még gyertyát se tudnék cserélni:) -
#162 Regg!
Süt a nap, nehogy szomorú légy!
Az utóbbi kettő nekem is volt.
Hétvégén diribdarabokra szedtük a motorját és majd minden tömítést, meg szelepszárszimeringeket(az egyik kedvenc szavam) is cseréltünk.
Az előbbi?
AC, vagy a fúvókák, bedugult a benzinszűrőd, vagy mi a szösz?
Mindegy, a szervizben úgyis átvernek. -
#161 Jó reggelt!Szervizbe vittem az autót mert gázadásnál először torpan aztán húz,és ha ez nem lenne elég főtengely szimering és szelepfedél tömítés is ereszt:((( -
#160 Ne szivass! Télleg itt van?
-
frey #158 Jo etvagyat nemsokara. szoval jo fozocskezest. Vagy jo pizzarendelest. -
frey #157 Ma meg nem sutott a nap? Pedig direkt ugy uzentem: "fontos". Az tuti, hogy ezek a pernahajderek nem maradnak sokaig alkalmazasban nalam...
Freya -
#156 Jóregg mindenkinek!
Kaka idő van.
Jön a főnök. -
#155 joreggelt. -
#154 Én meg úgy hogy elaludtam... -
#153 Helóbeló!
Ügyfélnél kezdtem. -
#152 Elvileg hétkor érkezek és akkor van időm mikor szakítok rá... -
#151 jo koran erkeztel...
akor lesz idod forumozni? :)
amugy joreggelt, marha egy hetfö reggel lehet jo... -