16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#615 Ez így szépen is hangzik,de két és fél óra alatt még sajna nem robbantok bankot(havonta is csak mérsékelten)... -
#613 Jó reggelt!
Há-há most megelőztem nárciszt:)
Igazából csak benézek,10 után lezsek ismét... -
#611 Helóhaló elektor kalandorok! -
#609 Szia Frey,megint elkerültük egymást...:(
Mailemet megkaptad?
Na most zúzok mert sok a dolgom még a délután... -
frey #608 te nem dolgozol eppen? -
#607 kar
en viszont most megyek kosarazni na csaaaaaaa -
#606 Szia, jó hétvégét! Asszem holnap nem leszek. -
#605 Hát nem is tudom... Szerintem gyakorlás kérdése az egész. Én szinte minden karácsony környékén 'megjavítom' az izzókészletet. Akkor mindig sikerül egy-egy kellemes hanyattesést összehoznom. Jó szórakozás persze, mindig 'feldobottnak' érzem magam utána. =:) -
#602 Vezetni csak áramot tudok... de azt rettentő profi módon :)) -
#600 Csak ha elmegyek itthonról, mert odakint a vadonban jobb, ha látok 3-4 méternél messzebb is nagyjából tisztán... -
#598 Köszi az ötletet, már van. Igaz távolranézni kell, és nem túl erős, de már jópár éve van. -
#597 "Valakinek holnap meg kell gyártani a táblákat
Ó mondd, te kit választanál
Valakinek ...."
:) kibírom a 75hz-t. utána meg pihentetek. olvasás, hasonlók.
-
#595 a 75 hz meg tönkreteszi a szemed ekora felbontas mellett... valassz :) -
#594 3700 sor, soronként kb 40-50 oszlop, ebből van nyitva egyszerre 3 db, és utálok oda-vissza kapcsolgatni köztük... plusz az egyéb aktív dolgok... :)) a nagyító meg torzít.
Vicc:
Nagyfiú: Kiscsákó, mi az ott a kezedbe?
Srác: Nagyító
Nagyfiú: (pofonveri) Nem azt kérdeztem kitő' kaptad! -
#593 meg nemlatam akora excel tablat...
tudod van rajta hogy 75% az kb ugyanazt a hatast eri el :)) -
#592 Sziaaa !!! :))) -
#591 1280 az, amit állandóan használok 85hz-en. 1600 75-on megy, es sajnos szükség van rá... -
#590 mart akora felbontasban mar kicsi a kepfrissites, tehat hamar farad a szemed 1280*1024 az ajanlott :))
-
#588 Efreet beszédeleg, majd körülnéz... miért vannak számok meg képletek mindenhol? miért nem bírom én huzamosan az 1600X1200-at? miért csak ott férek el a képernyőn a rengetegmegás exceltáblákkal?... -
#587 hat persze.. :) -
#585 de mostmar szerencsere csendvan es nyugalom... a jolmegszokett semmitteves :) -
#584 hat nem... :) -
#582 jobbreggelt mindenkinek.... -
#581 Vagyok én néha, csak nem túl sűrűn... dehát a munka az munka... -
#579 nekem már kezdenek kinyílni a szemeim... meg is láttam a mailboxban 1 kupac munkát... ma se leszek túl sűrűn errefele :( -
#577 _._ *jókis álmos szemek* -
#575 Na. sziasztok újra :) nagyon hívogató volt a kispárnám... egy félóra pihenés meg nem ártott meg :) -
#573 Nem gondoltam hogy még itt voltál mert a ''folyt.''topicba írtál egyet aztán seholse láttalak... -
#572 Haller! -
#570 Kukucs... jajj de reggel van még :) -
#568 Na!
Jóccakát.
cs-p suli, lehet, hogy a héten már nem hallotok felőlem.
FEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#567 en viszont megyek
szasztok -
#566 Nincs cseresznyéd. -
frey #565 ne ne most legyszi csak meg egy percig!! -
#564 Na pá!Mára ennyi,holnap leszek megint. -
#563 Szia! viszlát holnap, remélem -
#561 Urgh. ez nagyon ült. Efreet a földre kerül, és a bíró 6-ot számol... @.@ -
#560 azí arany, mert nics benne ékezet :) -
#559 Lásd Híradó #76. Nem szabad túlzásba vinnem sajnos a dolgot, de a Dunakanyarban van 1-2 korrekt környék ahol lehet nagyokat potyogni :) -
#557 nemtom, itt egy 100-as