16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
wicki #4396 Ha tőlem kérdezed, én már túl vagyok azon. Gimiben csak 3 évet volt, ha jól emlékszem. Az már rég volt. -
#4395 mit tanulsz kémiából? -
wicki #4394 Te hogyhogy bekapcsolódtál ma este? Nem délelőttönként szoktál? -
wicki #4393 Az nem nehéz. Előveszed nagymama kincses kalendáriumát, és lekoppintod. A kémia pedig ? Sosem szerettem. -
Break #4392 én sem vizsgázok, kémia témazáróra kellene tanulni,ja meg egy 2-3 oldalas német szövegket, hogy milyen ünnepek vannak Mo.-n, meg hogy mi azt hogyan ünnapejük meg...aranyos...:-// -
#4391 szia, már nagyon vártalak :) én nem vizsgázom, majd év végén állam... -
wicki #4390 Csak nem vizsgára készültök? -
wicki #4389 Hali. Vagyok. -
#4388 jóétvágyat :) én már régesrég túl vagyok rajta... -
Break #4387 nem hangzik rosszul, de sajna az épp mellettem lévő vacsi jobban megmozgatja fantáziámat...:-))) -
#4386 LC-RLC áramkörök... izééé... rezgökörök... van bennük 1 tekercs, egy kondenzátor, és esetleg 1 ellenállás... és elég furán viselkednek... de szépek rá a képletek, és egész jól el lehet vele szórakozni meg grafikonokat rajzolgatni rá... :) -
Break #4385 és milyen áramkör (nics nekem semmi "elektós előképzettségem"), tehát úgy mondd, hogy egy laikussal beszélsz...:-)) -
#4384 szeva, pihenj jól. -
#4383 szevasztok, megyek, mert holnap szerves kémiával kelek, BRRR :-(
"jó" éjt
-
#4382 volt témaválasztás, és arra kell programot írni... én egy kis elektrós elöképzettséggel áramkör-szimulációt írok... C++ban -
Break #4381 mit kell csinálni? -
#4380 aham, áprilisra kell fullra kész lenni, de nem engedik elkezdeni a 2. félévet, ha nincs legalább félig kész... (már müködik, de még nem bolondbiztos, már van legalább 20oldal doksi, ilyenek...) -
Break #4379 mi az hogy 50%-os? félig kell csak készen lennie? -
#4378 nekünk 7.-én kell egy 50%-os szakdolgozatot leadni... program dokumentációval, mindennel... -
Break #4377 nekem is kell tanulni...szünet után rögtön az első napon ,a harmadik órában kémia témazáró...a mi tanárunk is idegbeteg...:-))) -
#4376 én meg elsejétöl igen... nekiesek a szakdolgozatomnak... -
#4375 asszar :(
Én most még 16 napig nem gondolok sulira :) -
#4374 most lehet majd röhögni : oszt. társammal kémiát fogunk tanulni, mert úgy néz ki félévkor bukta....de az oszt. 90% bukta....elmebeteg a tanárunk és ezt mindenki tudja, de senki nem tesz semmit, lehet megöljük, HAHAHAHAHAHA :-D
-
#4373 mé mit csinálsz korán reggel? -
#4372 nekem meg holnap kelni kell korán, de leszek ameddig...
-
#4371 én nem egész éjjel, mert megyek olvasni... de még maradok 1 órát legalább... -
#4370 én is egész éllyel :) -
#4369 vagyok ;-)
-
#4368 szia all! -
Break #4367 hahó efri -
#4366 sziasztok mindenkinek :) meggyüttem :) -
#4365 csá nép'
wicki : meglátjuk ;-)
ma asszem itthon ülés van, rá kell pihenni a szilveszterre ;-)
-
#4364 Este céges kaja, de mivel elsejével költözünk, lehet, hogy utoljára benézünk a lánnyal. -
wicki #4363 Szasztok! Gyertek este fórumozni! -
#4362 slainte pajtik! -
#4361 haller,meg vagyok kb 1 orat :) -
#4360 Hal!
Nem hiszem el, hogy Belgiumban unatkozni kéne.
Mondj egy francia-viccet! -
#4359 Aztán még szépen be is visznek, rakás pénz....inkább menj el inni ismerősökkel, barátok, nő...találd fel magad !
-
#4358 nah mind1. Tavajról maradt még 300 petárda(belgába nem lehet petárdát kapni!!)bemegyek városba oszt felrobbantok néhány szemetest :)))) -
#4357 Huhh az télleg szar, szegény te :-(
Most komolyan sajnállak, qrva szar lehet :-(