16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#4477 tanultam én még azt is... pár évig... de sajnos már csak a betükre emlékszem, meg 1-2 szóra, kifejezésre. -
Break #4476 kimaradt egy "t"
zdrászt vuitye táváris efreet! -
Break #4475 zdrász vuitye
(tud valaki oroszul??) -
#4474 slainte, jóbulit holnapra. -
Break #4473 Aufwiedersehen Coine! -
#4472 CSAO -
#4471 Most lépek !
Lehet, hogy mégholnap benézek 1 percre, de hogy ha nem :
Boldog, sikerekben, tapasztalatokban és élményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek !
Érezzétek jól magatokat holnap este !!
Egy idézet a végére, hisz így kell zárni a dolgokat :-)
"If you live, you will die, but you won'i live forever, so start live now !"
Sonata Arctica - Weballergy c. számának egy sora ez ;-))
Szal éljétek ki magatokat, bulizzatok, csajozzatok / férfizzatok (ez nekem ma az első, Efeet már 2.-nál tart 8-) ) igyatok, meg csináljatok minden jót, hisz egy újabb évnek nemsokára vége !
Peregnek le életünk percei, használjuk ki mindegyiket !
Salute !
-
Break #4470 az jó...csak én efrit kérdeztem, de így se rossz :-)) -
#4469 aha. Elég sokat leszek otthon de azé ki megyek egy kicsit...
Hajnal 4-kor meg indulunk magyarországra :) -
Break #4468 mért, te is otthon maracc? -
#4467 asszem elmegyek korizni holnap. van ott egy egész yo piálda is és egész éjjel nyitva van az is meg a kori pálya is... -
#4466 Gábor már mondtam, hogy menj vmi belga szórakozóhelyre és érezd jól magad, beszélj angolul.
Továbbá ha már otthon kell maradnod akkor legalább ne a szgép előtt ülj !
Vagy lesz itt az SG-n egy szilveszteri fórum bulee ?
húúú de izgi ... -
#4465 csá!
Én meg egész nap csak neteltem. A gond csak az hogy holnap is azt fogok :(((((((
Igen kábé 16-17 -
#4464 Sziasztok !
Látom ment a cset este :-)
Én meg ma de. 2 órát kémiáztam :-((
ÁÁÁÁÁÁ :-(
De túl vagyok rajta, holnap meg szilveszteri buli.
Break sztem te olyan 14 lehetsz :-)
Gabor meg asszem 16-17 lehet :-)
-
#4463 most így átnézve nemsemmi chat-et nyomtunk itt éccaka... egy-egy délelötti pangás megirigyelhetné :) -
#4462 te is jókor futottál be... -
Break #4460 csá, asszem én is megyegetek...sokat voltam ma má' -
#4459 nya szia mindenkinek, wickinek még 1 külön, megyek vízszintesbe... -
Break #4458 de csak egy kicsikét... -
Break #4457 nah, kiszámoltam...télleg fiatalabb vagyok... -
#4456 ott kezdödik a matematika, ahol az érettséginél abbahagyjátok :) (mátrixok, derivált, integrálszámítás, normális függvényanalízis, többdimenziós koordinátageometria... szép dolgok ezek :) ) -
Break #4455 én is csak az elsőről...:-)) -
#4454 bazzeg :)
Valószinuség számitás? :DDDDD
Differenciaegyenlet? :DDDDDDDD
sha életemben nem hallottam ilyenekröl :) -
#4453 na közben megetettem a tevémet... lassan megyek olvasni énis... aztán valamikor csak elalszom pár órára... -
Break #4452 ha sokáig maracc, hiányozni fogsz :-))))) -
#4451 matekból? legutóbb ismételgettük a valószinüségszámítás alapjait, amúgy meg differenciálegyenletek meg ilyesmi... szép felsömatek :) -
#4450 holnap? szilveszter... megyek bátyámmal+barátnöjével meg haverral tarokkozni egész éccaka... átkártyázzuk magunkat 2002-be... nem leszek online. -
#4449 és mit tanulsz matekból? :) -
#4448 minek mondjam el? aki akarja kiszámolja így is, ha meg ideírom hogy... nem írom ide, akkor meg elrontom a játékot mások számára.
fizikát én is szerettem... egyetemig... ott 1 rossz oktató nagyon megutáltatta velem :( a matekot még mindig szeretem, szerintem az egyik legértelmesebb tantárgy :) (föleg az elvontabb része...) -
Break #4447 it fogok ülni az sg előtt...:-)) (ja, és kémiát tanulok, de az elhanyagolható..:-))) -
wicki #4446 Mint mondtam nem néztem meg. Más foglalkoztat most. -
#4445 jó váltsunk témát
Micsinátok holnap? :) -
#4444 majdnem fejből megy? akkor mé nem mondod meg a végeredményt? :))
Én 5 perc alatt raktam össze :) -
wicki #4443 Nem néztem meg mi is az pontosan. A matek és a fizika is a kedvenceim között voltak a suliban. Jók az agy bemelegítésére. A fizikát gimi óta nem művelem. A matek viszont néha előjön. -
Break #4442 tuggyátok mit? inkább beszéljünk másról...te hogy vagy gabor? -
#4441 namost ha nem akarja elárulni akkor nem árulja el. nem kötelezö :) -
Break #4440 és az miért jó? -
#4439 ha nem árulja el break hogy mennyi akkor holnap elmondom hogy mennyi a max amennyi lehet mer azt tudom :) -
Break #4438 haha...de több vagyok... -
#4437 wicki: ök még nem tanultak felsöoktatási matekot... elötte meg nem tanítanak meg számolni :)