16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#4849 És honnan tanuljam meg, kitől ? -
#4848 taichizni tudnál már. az nem eröltet meg semmit, söt gyorsítaná a gyógyulást is. -
#4847 1enlőre még a térdem miatt gyógytornára járock, most ha akarnék se tudnék tajcsizni meg ilyen cuccokat nyomni...
-
#4846 menj el tanulni valami olyasmit... és többet nem lesznek ilyen buta bajaid, mint megfázás meg hasonlók. -
#4845 Nem éppen...viszont szeretek PING PONGozni -
#4844 hmm.. valami harcmüvészetet tanulsz? taichi,kungfu... bármi ami belsöenergiás gyakorlatokat tanít? -
#4843 Hát nemtom, eszek rendesen mindent, jól fel vagyok öltözve, nem csókolózok senkivel se, aki beteg ÉS mégis beteg lettem...
:-P
-
#4842 ezt hogy érted? ha nem hagyod magad, nem betegedsz le...
szeva nekedis. -
#4841 Na ezzel azért nem értek 1et !
jóest' 1ébként -
#4840 ilyenkor olvasni kell valami jó könyvet meg aludni. mindezt rengeteg takarók között. -
#4839 mind1 a fürdőkádban is feküdtem :) -
#4838 olvass, nézd a butadobozt, rádiózz... különbenis az elöbb azt mondtad hogy fürdökádban voltál és nem ágyban... :DDDD -
#4837 tegnap DU. 1 óta ágyban fexem és már nem bírom tovább. Muszály valami mást is csinálnom mer má nembírokfeküdni -
#4836 az fincsi... sicc vissza gyógyulni, ne szórakozz a gép elött. -
#4835 na már van annyi erőm hogy elmásszak a gépig ugyhogy irok egy kicsit. Tegnap este felment a lázam 39.8-ra szal még felállni se tuttam.Bevettem vagy 10 lázcsillapítót a fél éjszakát jéghideg vizes kádban töltöttem. Nagyon jó éjszakám volt :) -
#4834 aki hagyja magát... jóregg... -
#4833 jó reggelt, beteg vagyok :-(
népbetegség, torokfájás, takony estébé :-P
-
#4832 csumi -
#4831 jóccaka -
#4830 jóest' -
#4829 Te már vastagabb könyvbe ne kezdj bele!!! :-)))) -
#4828 38.2 -
#4827 Súlyos? -
#4826 najó már lázas is lettem ugyhogy már elhiszik szülők hogy beteg vagyok és nem csak kamu :) -
#4825 Pff. -
#4824 Ha ti betegek lennétek nem éreznétek jól magatokat akkor titeket elráncigálnának kirándulni vagy csak velem ilyen tahók 1esek? -
#4823 szeva -
#4822 Sziasztok, jóóóóóó reggelt! -
#4821 jó reggelt !
de korán van még, de menni kell haverhoz. -
#4820 hm, ma elég nagy pangás volt, most megyek, csumall !
-
#4819 csáóka ! -
#4818 caa mindenkibe, mentem... -
#4817 október-november környékén írtunk ilyent c++ban... -
#4815 a mutatóknál meg kell egy kis szinusz-koszinuszozás, és érdemes egy olyan fv-t írni, ami megadott másodperccel elfordítva kirajzol egy megadott hosszúságú mutatót. ezt lehet majd mindegyikre használni. -
#4814 az tuti :) mutatós?
kell egy idözitöciklus ami figyeli, hogy a legutobb kirajzolthoz képest változott-e a gép órája (különben csak pörög körbe-körbe), és akkor frissít. a frissitést meg külön rutinban meg kell írni, kirajzolja az órát, és elrakja az aktuális idöt, hogy lehessen mihez hasonlítani az idözitöben. -
#4811 szeva, hajrá... miben kellene programozni? -
#4809 haller -
#4808 sz'asztok -
#4807 reggel... -
#4806 megyek, még rengetet kell tanulnom, Ipszilon majd válaszolok az emilre, sziasztok !