16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
  • Coine
    És honnan tanuljam meg, kitől ?
  • Efreet
    taichizni tudnál már. az nem eröltet meg semmit, söt gyorsítaná a gyógyulást is.
  • Coine
    1enlőre még a térdem miatt gyógytornára járock, most ha akarnék se tudnék tajcsizni meg ilyen cuccokat nyomni...
  • Efreet
    menj el tanulni valami olyasmit... és többet nem lesznek ilyen buta bajaid, mint megfázás meg hasonlók.
  • Coine
    Nem éppen...viszont szeretek PING PONGozni
  • Efreet
    hmm.. valami harcmüvészetet tanulsz? taichi,kungfu... bármi ami belsöenergiás gyakorlatokat tanít?
  • Coine
    Hát nemtom, eszek rendesen mindent, jól fel vagyok öltözve, nem csókolózok senkivel se, aki beteg ÉS mégis beteg lettem...
    :-P
  • Efreet
    ezt hogy érted? ha nem hagyod magad, nem betegedsz le...

szeva nekedis.
  • Coine
    Na ezzel azért nem értek 1et !

jóest' 1ébként
  • Efreet
    ilyenkor olvasni kell valami jó könyvet meg aludni. mindezt rengeteg takarók között.
  • G@b0r
    mind1 a fürdőkádban is feküdtem :)
  • Efreet
    olvass, nézd a butadobozt, rádiózz... különbenis az elöbb azt mondtad hogy fürdökádban voltál és nem ágyban... :DDDD
  • G@b0r
    tegnap DU. 1 óta ágyban fexem és már nem bírom tovább. Muszály valami mást is csinálnom mer má nembírokfeküdni
  • Efreet
    az fincsi... sicc vissza gyógyulni, ne szórakozz a gép elött.
  • G@b0r
    na már van annyi erőm hogy elmásszak a gépig ugyhogy irok egy kicsit. Tegnap este felment a lázam 39.8-ra szal még felállni se tuttam.Bevettem vagy 10 lázcsillapítót a fél éjszakát jéghideg vizes kádban töltöttem. Nagyon jó éjszakám volt :)
  • Efreet
    aki hagyja magát... jóregg...
  • Coine
    jó reggelt, beteg vagyok :-(
    népbetegség, torokfájás, takony estébé :-P
  • Coine
    csumi
  • vizes
    jóccaka
  • Coine
    jóest'
  • vizes
    Te már vastagabb könyvbe ne kezdj bele!!! :-))))
  • G@b0r
    38.2
  • vizes
    Súlyos?
  • G@b0r
    najó már lázas is lettem ugyhogy már elhiszik szülők hogy beteg vagyok és nem csak kamu :)
  • vizes
    Pff.
  • G@b0r
    Ha ti betegek lennétek nem éreznétek jól magatokat akkor titeket elráncigálnának kirándulni vagy csak velem ilyen tahók 1esek?
  • Efreet
    szeva
  • vizes
    Sziasztok, jóóóóóó reggelt!
  • Coine
    jó reggelt !
    de korán van még, de menni kell haverhoz.
  • Coine
    hm, ma elég nagy pangás volt, most megyek, csumall !
  • Coine
    csáóka !
  • Efreet
    caa mindenkibe, mentem...
  • Efreet
    október-november környékén írtunk ilyent c++ban...
  • Efreet
    a mutatóknál meg kell egy kis szinusz-koszinuszozás, és érdemes egy olyan fv-t írni, ami megadott másodperccel elfordítva kirajzol egy megadott hosszúságú mutatót. ezt lehet majd mindegyikre használni.
  • Efreet
    az tuti :) mutatós?
    kell egy idözitöciklus ami figyeli, hogy a legutobb kirajzolthoz képest változott-e a gép órája (különben csak pörög körbe-körbe), és akkor frissít. a frissitést meg külön rutinban meg kell írni, kirajzolja az órát, és elrakja az aktuális idöt, hogy lehessen mihez hasonlítani az idözitöben.
  • Efreet
    szeva, hajrá... miben kellene programozni?
  • Laalee
    haller
  • Efreet
    sz'asztok
  • G@b0r
    reggel...
  • Coine
    megyek, még rengetet kell tanulnom, Ipszilon majd válaszolok az emilre, sziasztok !