Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en nemtudok rola amit ismerek ilyet az a 777sms de az is csak wesztelre müxik és ott is 1 sms a dija. bár nekem nincs is neptelom
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
kölcsönkérsz egy néptelot a szomszédodtol a 2 közül 1 nek csak van.
Hogyan tudok egy külföldi barátomnak logót küldeni a néptelójára?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
jo is az a 64kbit 😊) foleg hogy osztva van 😊 es a sok marha meletted webchatel 😊 vagy op logokat tölt 😊
nekem most... indulok is, még dolgom van előtte.
Sziasztok, estefele talán leszek...
Sziasztok, estefele talán leszek...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
3/4 kilenc... lassan készülődni kell... mikor szokok én ehez hozzá?
viszont szépen összegyűltünk itt 😊)
viszont szépen összegyűltünk itt 😊)
Üdv Lteebee,visszatértél végre!Már egy ideje alig van időm fórumozni,meg odavoltál te is, Laalee is,Frey se volt(talán már szeptemberben lesz)...
Hal!
Mi a pálya?
Történt vmi érdekes 2 hétig?
Laalee szabin van?
Mi a pálya?
Történt vmi érdekes 2 hétig?
Laalee szabin van?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Most péntek reggel... 😊)) minden tudatos lény tévadhet, ha másért nem, félrevezetésbõl, és tesztelésbõl 😊) (jó indok?)
amúgy cyasztok
amúgy cyasztok
😉))
okioki Én is tévedhetek!! Jajj! mégsem! Nekem NEM szabad...hiszen csak az ember tévedhet...Én ( embernél magasabb rendû) nem tévedhetek...de ha belegondolok, kivétel erõsíti a szabályt!! 😊))) szal akkor most mivan?? 😊)))
okioki Én is tévedhetek!! Jajj! mégsem! Nekem NEM szabad...hiszen csak az ember tévedhet...Én ( embernél magasabb rendû) nem tévedhetek...de ha belegondolok, kivétel erõsíti a szabályt!! 😊))) szal akkor most mivan?? 😊)))
most néztem meg a könyvet... az angol kiadásban Ghanima-nak írják... a magyarban Ganima vagy Ghanima kiadástúl függõen 😊
én csak rengetegszer olvastam ki 😊)
én csak rengetegszer olvastam ki 😊)
Az meg nem Gamina volt, hanem asszem Gemina😊) Es MuadDib lánya volt...de pontosan nem tudom, mert csak most kezdtem el.. 😊))
olvastam. perszehogy (tegnap fejeztem be a Birodalom Szolgálója 2-t). amúgy Raymond Elias Feist a neve... de mindegy 😊
nekem elsõre a Dune-s Ganima jutott eszembe, az jelent hadizsákmányt.
nekem elsõre a Dune-s Ganima jutott eszembe, az jelent hadizsákmányt.
neeem a nevem Gamina! Egy Raymund E. Faist könyvbõl van! (Te tudatlan!! 😊)))) Ott Pug lánya (Fogadott lánya) ha esetleg olvastad, remélem beugrik. 😊) (az F betû lemaradt. 😊))
neeem a nevem Gamina! Egy Raymund E. Faist könyvbõl van! (Te tudatlan!! 😊)))) Ott Pug lánya (ogadott lánya) ha esetleg olvastad, remélem beugrik. 😊)
nem tudod mit jelent a neved? vagy azt nem így írják???.. na majd megnézem a könyvben
Hmm..ki a Hadizsákmányod? 😊))
Nyugi ez meg most Gami-kínzás! (jah! köszcsi a válaszod! 😊)
állatkínzás... illetve Efreetkínzás... nézzétek meg az órát... SEGÍCCSÉÉÉÉÉG!!!!
köszi a gratulációt.. megmondom õszintén nem tudom mennyi az "értelmes", de pl Laalee-val csak itt tudok beszélgetni, és a többiek is (Nárcisz, Assassin, LTB, és a többiek) több helyen beszélgetõsre veszik a figurát. a számláló soha nem érdekelt igazán, most, hogy kikerült pár hete naponta-kétnaponta megnézem, de nem hajt semmi hozzászólásgyûjtögetés.
Amúgy ami a "köznép" számára is értelmezhetõ, és értelmes információt hordoz, az saccra 30-40% körül van.
(ez a 4001.) 😉)))
Amúgy ami a "köznép" számára is értelmezhetõ, és értelmes információt hordoz, az saccra 30-40% körül van.
(ez a 4001.) 😉)))
Efreet gratulálok!! 😊 De lenne egy nagy kérdésem! Mégpedig: Ebbõl a 4000-bõl mennyi volt értelmes, normális hozzászólás, és nem csak valamiféle "hozzászólésgyüjtõ" megnyilvánulás? 😊)) Thx elõre is a választ! 😊 Jah! egy kis segítség: ha megtudod számolni 1 kezeden..vagy esetleg a két kezeden eme összeget, akkor jó a számadat...de százalékban is megadhatod.. 😊)))
íme a 4000. hozzászólásom. A jubileum meg minden ilyesmi izé örömére nemsokára indulok évnyitni 😊
Assassin meg dolgozik... megint 1edül... hüje szabadságosok 😊))))))))