16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#5870 szia mindenkinek, holnap gyüvök. -
#5868 uhh...
drukk. -
#5867 A lány zsuzsizik.
Nem tom mi a gyíkja, de lehet, hogy ennyi volt.
Estére többet tudok. -
#5866 szeva
migond? -
#5865 Jóreggelt!
Legalább nektek. -
#5864 hali -
#5862 Nekem is nagyon korán van, úgyhogy nem kezdek semmit, a logót meg majd csinálok valami újat!! Ha ez ennyire zavar téged??!!
:-)) -
#5861 ajajj... már kezdi... alig van hajnal, már kezdi... (apropó nem akarod kicsit letisztázni azt a logot? nagyon jpeges-kockás) -
#5860 Szép jó reggelt mindenkinek!!
Efreet neked külön is!! -
#5859 sziasztok mindenkinek -
#5858 és ezzel a lendülettel jócakát' is kívánok mindenkinek, aki aludni akar ma este -
#5857 na csumicsá !
látom vót' itt minden, skizofrénia, hülyülés, jóvann' ;-) -
#5856 Viszontlátásra!!!
Holnap reggel újrajövök!!
-
#5855 Elmentem ebédelni, de délután még jövök, addig mindenjót mindenkinek!!!
Üdv. -
#5854 mingya lenyomsz
amugy üdv a 5 jegyüek között,igy mar nem olyan maganyos a klub :) -
#5853 J! -
#5852 Köszönöm a biztatást, néha rám fér, és nem is állt szándékomba versenyezni, amíg nem látom értelmét!! -
#5851 De én nem gyakran járok, ide pedig láttom milyen jó itt a társaság, így majd elgonolkodom rajta!! -
#5849 attól ne félj, hogy eltünök :)
10ezer hozzászólás fölött már nem fogom abbahagyni :))) -
#5848 Minden jót Efreet, remélem még találkozunk! -
#5847 az eredményekröl kérdezd az olvadozó illetékest, nekem most sajnos indulnom kell oktatási intézménybe, szóval sziasztok mindenkinek, majd eccer jövök még :) -
#5846 Azt a topicot már messze kerülöm talán pont miatta, nem tudom, de majd megkérdezem Freak Mastert!!
És milyen eredményt látsz Jasminon???
Szerintem egy "édes" szónak nem kell különösebb nagy valamit tulajdonítani! És a HONDA-jával pedig fel se tudnám venni a versenyt!!!
:-))
Igaz Jasmin??? -
#5844 látom Jasmin-on az eredményt :) írd be a csajozós topicba: értetlennek kell látszani, és máris hódítasz :)) (freak majd megmagyarázza neked :D) -
#5843 Édes??? Nagyon köszönöm, erre mást nem tudok írni!! -
#5842 Értem ám, csak próbálok minél hülyébbnek látszani, szerintem sikerülni fog!!
-
#5840 nyugi, Laalee sem én vagyok. csak Dzsini és én vagyunk mi, meg néha Efreet@suli, de az külön téma.
(bocsi, ha összezavartalak, szándékos volt ) -
#5839 Nagyon kérnék mindenkit, hogy csináljon még egy felhasnálót és nyissunk olyan topicot, ahol mindendki a legjobban próbálja bonyolítani a történetet!!
Előre is kösz!!!
Szia Laalee, bár én már félve köszönök bárkinek is!! -
#5838 na akkor joreggelt -
#5837 segítsünk? :))) Jasmin is írhatna a régebbi nevein is, és akkor végképp nem értenél semmit :))) -
#5836 De legalább nem unatkoztam így kora reggel!!
A történetről meg majd írok egy szappanoperát valamikor, ha már tényleg semmit nem fogok érteni!! -
#5835 Pedig már tényleg gondolkodtam hogy elbújdosok szégyenemben!! :-)) -
#5834 így van, Jasmin nem én vagyunk. (az azért rendesen összezavarná a tekervényeimet... :))) nöi logika, brrrrrr (imáááááádom :D ) ) -
#5833 Na nagyon le vagyok lassulva, és maradva is.
Inkább nem feszegetem a témát és legközelebb kétszer is meggondolom hogy mit írok!! -
#5831 ezt asszem mindketten kikérjük magunknak :))) (amúgy igen, azonos testet birtoklunk ) -
#5830 És a Jasmin pedig....
Akkor tényleg nem akartam, szánom-bánom minden bűnöm, úgy szégyellem magam!!
-
#5829 Szóval te + ő ??? Egy és ugyanaz ??? -
#5828 nézd meg a userinfo-ját ennek a vigyorinak :)) -
#5827 ?????
Magyarázatra szorul, de lehet hogy csak számomra!! Kis butuska vagyok!! -
#5826 az a szerencséd, hogy felkeltem én is, és visszafogom ezt az állatot, aki le akart ugatni :)))) -
#5825 Egyik másik topicban már ezt a témát kimerítetük, és én nem akarom most a sebeket újra feltépni!! :-)))
Komolyra fordítva a szót, abban a topicban le lettünk ugatva, és ez nekem nem jól esett, lehet hogy szóvá is tettem, amire szintén megkaptam a magamét!! Talán ennyit, de tényleg hagyjuk!!
Ennyire unatkozom és nincs jobb dolgom, mint ilyeneket művelni!!
De már esküszöm megbántam!!!! De tényleg!! Ne bűntess meg kérlek!!!!!!!!!
:-))