16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#6529 Neked különben mit jelent a neved, és honnét van?
Én nem akarok keresgélni, mert hátha valami nagyon viccesre bukkanék (mondjuk nem olyanra mint a sárga medencei gumikacsa). -
#6528 most kerestem rá pár netes enciklopédiában a vinyl szóra... :) (eddig én se tudtam, csak azt, hogy valami müanyag...) -
#6527 Nem vitatkozom, mert tudom veled nem lehet, illetve NEM ÉRDEMES!
Szóval igazad van (lehet)! -
#6526 a hajlékony hanglemezeket (flexik) öntötték ebböl (amiket pl. újsághoz csomagoltak), a bakelitlemezek angolul is bakelite :)
nem tartós anyag ilyen szempontból, viszont olcsó, és könnyen tömeggyártható.
(megmondom öszintén nekem a vinyltoy-ról elöször valami sárga medencei gumikacsa jutott eszembe, már örülök, hogy ezt anno nem mondtam :))) ) -
#6525 Köszönjük professzor úr!
Annak utánna nézett, hogy a zenei életben mire használják ezt a szót?
Én onnét loptam! -
#6524 EfreetEnciklopédia beindul: :)
a vinyl egy müanyagfajta, höre lágyuló, lágy müanyagtípus, biztonsági üveg, csövek, esökabát és gyerekjátékok készülnek belöle, jól önthetö, formálható. a polietilén és a PVC is vinyl-származés (polivinylchloride) -
#6523 Köszi a dicséretet, valaminek mégis csak lehet örülni hétfőn!
A nevem egy művésznév, és a zenével kapcsolatos, a "vinyl" az a bakelit lemeznek egy külföldi neve, a Toy az pedig a becenevemből adódott és jómagam raktam össze, amiből lett ez!
És nem butaság amit kérdeztél! -
#6522 tetszik a logod...egyébként a neved mit takar...valami műanyag játékot jelent?
lehet, hogy nagy butaságot kérdeztem... -
#6521 hali -
#6520 joreggelt -
#6519 itt a Hétfö... kissé álmos vagyok -
#6518 Hétfő, és esik, ennél rosszabb nem is lehet!
Ja jó reggelt! -
#6517 jó estét! jó szurkolást!:-) (csak eszembe jutott:-)) -
#6516 Megyek hétvégézni! Viszlátka! -
#6515 Jó napot! -
#6514 nekem még júni 19.-ig sulee :(( -
#6513 ismerös írta:
... suliból már csak 3 nap van, jövöhét kedden megyek utoljára. De már nagyon laza minden, semmit sem tanulunk, egész nap VB-t nézünk a suliban is... :) Igaz hogy nem nagyon bírom a focit, dehát jobb mintha tanulni kéne, nem?! ...
ehe :) -
#6512 hu az penge :D
kulonbenis minek bejarni, mar vege a sulinak mingya, kiserettsegit is megirtatok :D -
#6511 jaja, és nincs első 2 órám -
#6510 hajrá péntek -
#6509 elfelejtettem köszönni, ez illetlenség lenne tőlem, tehát : salve amicos
-
#6508 irányacity -
#6507 Assassin! Halihóóóóó!!!!!!!
meg LTB is halihó! -
#6506 Reggelet! -
#6505 joreggelt.
Jano: most hadd ne kezdjek el filozofálni arról, hogy ezen a világon nekem mennyi kedvem van élni :o) -
#6504 Viszollátás! -
#6503 "Aki sokat alszik, keveset él."
Nekem mindig ezt ugatják. -
#6502 bye, mentem aludni. -
#6501 majdnem 4 volt mire hazaértem... a negyed 7-es híreket meg már meghallgattam... -
#6500 ismerős, amikor ma lefekedütem konci után úgy zúgott a fülem, h. nem tudtam aludni... -
#6499 kissé kialvatlan vagyok -
#6498 hali
no mi van Efrt ? -
#6497 Héló. -
#6496 auuu... baaaa... sz'asztok. -
#6495 1920.06.04
Nem beszélni kell róla, hanem emlékezni.
van egy nagyon szép Juhász Gyula vers ezzel kapcs.-ban, majd megkeresem és felrakom........ha lesz időm és nem cseng már a fülem :) -
#6494 Megvolt a koncert !
Amilyen szomorú ez a nap (június 4.), azzal ellentétben felejthetetlen volt a koncert, bánhatja az, aki nem jött ki ! -
#6493 ??? -
#6492 pont 1 gyásznapon....hiába...ez az élet... -
#6491 hiall...
LTB merre van? ennyire dolgoz meg vizsgázik? -
#6490 csum, ma Santana konci, hmm :)