Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a legvalószínűbb.
mi ez a hang?
Nemtudom. Elöbbutóbb csak lesz egy kis pénz a telefonodon...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Efreet: Milyen lehetőségeket látsz? Nem fogok tudni kommunikálni.
mi ez a hang?
Sziasztok. Most jó időre elbúcsúzok tőletek, de később majd még találkozunk. JÓ FÓRUMOZÁST és még egyszer boldog új évet mindannyiótoknak.
mi ez a hang?
nah, én is +jöttem...hajrá efri, majd csak túléleg valahogy (legfeljebb nem, mejd elbúcsúztatunk szépen, mateos is fekete logót csinál majd 😊)))
én's megyek,mert nincs mán senki!
úgyhogy
byez!!
úgyhogy
byez!!
szasz havver
meg a klikkendpléj 😊))))
szakdolgozat. C++-ban írom, és a tömény matekhoz ez a legjobb...
használj pascalt, assemblyt, vagy delphit 😊))
és mi a gond?
szar a vindóz?? már +szokhattad volna...
Sziasztok jó reggelt!BUÉK mindenkinek!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ezt a pangást! Megyek is. Majd később visszanézek.
mi ez a hang?
Helló
mi ez a hang?
hello all!
Aki szeret játszani az jjöjjön!
ide
ide
Sziasztok!
mi ez a hang?
nem bántok én senkit. csak megjegyzem a dolgokat. és ritkán felejtek.
hát aztan, meg mindig jobb mint 5 orat maszkalni a varosban dvd bolttol dvd bolt ig...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
hozzátok... nekem kicsit távol. a futározást meg már meg...tam, amikor mindent megrendeltem esti futározással, és 10 elött 5 perccel telefonált rám a futár, hogy "jajelnézéstmárnemjutottamkiodanemtudtamhogyilyenmesszevanholnapesterögtönodamegyek" ... erre másnap az este 6tól történö rögtön sikerült neki fél9-re... szóval izé.
fot hozzank közel van 😊
amugy a fotex ingyen hazhoz viszi es a dvd futarnal is tuti kapni lehet, söt most nezem r1 es valtozatban is van 😊
r2:
Fight Club - Harcosok klubja (2 DVD) Szereplõk: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter,... Ft 10000
- DVD Futár: Fight Club - Harcosok klubja (2 DVD)
jelenleg van raktaron
amugy a fotex ingyen hazhoz viszi es a dvd futarnal is tuti kapni lehet, söt most nezem r1 es valtozatban is van 😊
r2:
Fight Club - Harcosok klubja (2 DVD) Szereplõk: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter,... Ft 10000
- DVD Futár: Fight Club - Harcosok klubja (2 DVD)
jelenleg van raktaron
és utazzak ki fótra emiatt? nincs nekem arra idöm (se) abban a filmben nem is az a lényeg.
foti cora ott kaphato a diszdobozos is 😊
amugy meg minidg hulyesegnek tartom az egesz filmet 😊 nem ertem miert kezdik el egymast verni az emberek, mert egy marha a kocsma elött megveri sejat magat 😊
amugy meg minidg hulyesegnek tartom az egesz filmet 😊 nem ertem miert kezdik el egymast verni az emberek, mert egy marha a kocsma elött megveri sejat magat 😊
mé' vagy te kitiltva?
én meg végre megnéztem a Fight Club-ot... és azóta keresem a DVDt, hogy megvegyem... nagyondurva az a film...
én meg végre megnéztem a Fight Club-ot... és azóta keresem a DVDt, hogy megvegyem... nagyondurva az a film...

Futár: