Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sleep well! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
amugy joreggelt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Remélem kellemesen tóltitek az estét!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Csomó castle meg múzeum meg városnézés brr.
Viszont jó volt néhány értelmes lényt is látni nem csak a belgákat 😊
mint már régebben mondtam sem a Karácsony, sem márc. 15 nem éppen a kellemességről szól, de hát ugye ez a jól bevált sablon és ezt kell tekernie mindenkinek....
Kellemes márc. 15-öt ? pff
Inkább "éljen márc. 15" vagy akármi, DE NEM kellemes. najó nem kötexek.
De a szándék a fontos!
én ezekre csak most jöttem rá, most, hogy nem vagyok otthon! erre mondhatjátok (mint a szüleim), hogy ez képmutatás vagy hülyeség ez a nagy magyarság! de hát, hiába, az ember akkor becsûli meg a hazáját, amikor távol van tôle! de én most már ôrökre meg is fogom becsülni!
és a kokárda igenis jó dolog!:-)

Légyszi valaki fordítsa le nekem ezt a mondatot!
You need to enter the word int the image to confirm your registration.
köszike!
ÉS ez nem a magyarkodásról és a melldöngetésről szól, hanem arról, hogy legalább MOST az ünnepek alatt HÚZD KI MAGAD és légy rá büszke, hogy ennek a nemzetnek a tagja vagy ! Tiszteld meg vele a hősőket, akik az életüket, vérüket, vagyonukat és szabadságukat adták egy jobb jövőért !
És ha te ezt rögtön a politikához csatolod, AZ A nagy baj.
Ez szvsz igen ideillő válasz volt és kultúrált, most már lenyugodtam, de mai nap az számomra nem volt semmi...
A többi napon magamnak vagyok magyar és nem másoknak hivalkodom vele, hogy magyarabb vagyok náluk, vagy politikai vonulatoknak megfelelően.
Nem politizálásnak szántam és nem szeretnék itt flame-et.
A nem ideillő válaszokat, ha lehet, inkább levélben.
Köszi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
WWFSMD?