Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kapar a torkom... infulenza lesz vagy mifene, remelem kikuralom magam, mielött jobban megfertöz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sziasztok asszem kezdek beteg lenni, valaki megfertözhetett...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
lyo reggelt pajtasok
Sziasztok, yo estét!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
várj! de hülye vagyok!!!!!!!! asszem vannak digitális fotok! csak az a baj, hogy csak egy évvel ezelôtti kép van!
nos, az barátnôim elmentek nyaralni, vagy síelni! van ugyan egy "barátom", akinek asszem van, de 1. éppen összevesztünk, 2. hazament.:-)
és a suliban ? családi munkahelyen ? barátnál / barátnőnél ? senkinek sincs scannerje ??? nem hiszem el, ott az Eu 1ik kp-jában
micsoda ? nincs róllad 1 kép se ?
most csináltok 1et és beszkennelitek és jöhet 😊
vianovós címed műxik ?
most csináltok 1et és beszkennelitek és jöhet 😊
vianovós címed műxik ?
Sziaa ! Te is érkeztél ? 😊
Na jü ha hotmailes címedre írock és küldök majd képet ? 😊
De akkor neked is küldened kell !!! ;-)
Na jü ha hotmailes címedre írock és küldök majd képet ? 😊
De akkor neked is küldened kell !!! ;-)
elhiszed, hogyha hónapokig nem hallasz magyar rádiót, tudsz neki örülni? sôt, még a nyálas V-tech-et is élvezed (na jó, ez túlzás, de legalább nem hánysz tôle:-))
amúgy a Danubius igenis jó, csak a Jáksó mûsorát kéne megszûntetni!
amúgy a Danubius igenis jó, csak a Jáksó mûsorát kéne megszûntetni!
ajánlott irodalom www.vilagradio.hu asszem, meglepöen kis sávval egész jó minöséget hoz, és rengeteg ungarise rádiót behoz (viszont lassan indul be amíg a chaincast-ot felépíti)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hal!
A danubiusnak biztos nem tudnék ennyire örülni, de hajrá!
A danubiusnak biztos nem tudnék ennyire örülni, de hajrá!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
halisztok
császtok, mától kezdődött nekem a szünet, ami azt jelenti, hogy a kisérettségi utáni buliig nuku dekk és pia, pedig az elmúlt 3 napban folyamatosan ment mind2 :-D
Én két éve vágattam le, nagyon fura volt, de már megszokta mindenki.
Tök szexi, ha egy lánynak látni a nyakát.
Tök szexi, ha egy lánynak látni a nyakát.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
reggelet. LTB: áram van, házban hétvégén ki lett cserélve a fö kapcsolótábla, kicsit széjjel volt olvadva... most átmeneti béke van...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Jah, még majdnem 5 év... Addigra tanári fizetések is jók lesznek talán. Oszt F360 Modena -val megyek melózni bazze! Muhhaha.
Jah, olyat duáloztunk öcsémmel, hogy csak na. Csak úgy nyekkent a barbárja a zeales pala ütési alatt 😄
Nyah, megyek, mert holnap bajban leszek a végén... 😊
Bye!
. . : : Tomcat : : . .
Jah, olyat duáloztunk öcsémmel, hogy csak na. Csak úgy nyekkent a barbárja a zeales pala ütési alatt 😄
Nyah, megyek, mert holnap bajban leszek a végén... 😊
. . : : Tomcat : : . .
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Vágod te azt, vége lesz és akkor hawai, mehec dolgozni, de lesz papírod ;-)
te kis dájáblós fúrKO mi ? :-)
te kis dájáblós fúrKO mi ? :-)
Estét!
Coine: MSN -es kérdésedre: Kösz megvagyok, minden OK. Csak Diabloztam, oszt nem hallottam hogy csipog... 😊
nyah megyek tanúlni vazze!
geci Géczi, meg a csoffadt művelődéstöri ZH -ja 😞 Tanári szak áldásai. Művelődéstöri, neveléstöri, pedagógia, stb. Ehhhe, mintha 2 szak nem lenne elég.
Nah have fun! 😊
Coine: MSN -es kérdésedre: Kösz megvagyok, minden OK. Csak Diabloztam, oszt nem hallottam hogy csipog... 😊
nyah megyek tanúlni vazze!
geci Géczi, meg a csoffadt művelődéstöri ZH -ja 😞 Tanári szak áldásai. Művelődéstöri, neveléstöri, pedagógia, stb. Ehhhe, mintha 2 szak nem lenne elég.
Nah have fun! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
lyo ejt nep