16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#7916 De és legközelebb majd meggondolom kétszer is hogy mit írok neked választ, mert lehet hogy túl bonylítjuk egymás mondatait!
Különben meg külön öröm hogy legalább ma ennyit tudtunk dumcsizni (semmiségről).
:) -
#7915 ok, értem....azt hiszem, ez nem a mi napunk...:) -
#7914 Mind1 félreértettük egymást! Te örültél nekem (aminek most én örülök) aztán írtál valamit jópofaságból (hogy az én tiszteletemre írtál dőlve) amire én jópofaságból mondtam valami vicceset (ami nem is sikerült viccesre), de te azt is komolyan vetted, most ott állunk hogy lassan inkább elbeszélünk egymás mellett mint hogy ugyanarra jutnánk!
Ennyi az okfejtésből mára! :) -
#7913 nem tudom, hogy lehet még érteni egy dőlt betűs sziát! -
#7912 igen! miért? a dőlt betűk valami rosszat jelentenek?
én csak azért írtam más betűvel, hogy más legyen az a szia, tehát, az örömömet akartam kifejezni... -
#7911 Szóval jópofaságból v. kedvességből írtad hogy az én tiszteletemre írsz dőlt betűkkel???
-
#7910 de nem illik rá, kiscsillagom!
ma mindenki csalánra pisilt?!
próbálok kedves és jópofi lenni, erre leharapják a fejem...
bocs, hogy élek! -
#7909 De igen ez :)) azt jelenti csak akkor mit jelent ez :) ? -
#7908 a csúnya szavakon volt a hangsúly... -
#7907 Ezen: :)) ?
Azt jelenti örülök,vagy hogy viccesnek találok valamit.
Nem? -
#7906 Már válaszoltam a 7903-ben ahol utaltam a 7899-re hogy az a válaszom a 7897-re!
Mit nem lehet ezen érteni? :)) -
#7905 mond már meg, légyszí -
#7904 Ha részben,vagy egészben azonosulni tudokés kedvem van,megosztom, még ha nem is a saját gondolatom.
Ilyen ez a fórum. -
#7903 Ez a válaszom a #7897-edre és te nagyon jól megfogalmaztad a LTB-nek ekkor esett le nekem hogy ide is illik! -
#7902 most meg mi van????? -
#7901 "1, ez nem a te gondolatod volt
2, ha eszedbe jut(na), ne írd le...nem kell mindent kimondani/leírni, ami eszünkbe jut..."
:)))
-
#7900 de ízé-mizé vagy....tudod, mikó' fogok mégeccer ilyet mondani neked... -
#7899 1, ez nem a te gondolatod volt
2, ha eszedbe jut(na), ne írd le...nem kell mindent kimondani/leírni, ami eszünkbe jut...
de ez csak tanács, rajtad áll, hogy mit teszel...csak én nem szeretem a csúnya/trágár beszédet -
#7898 Jajaj!
Nem kell a rizsa, mert Kínában éheznek! :D -
#7897 a te tiszteledre! -
#7896 És akkor bűntudatom kéne hogy legyen, ha csúnya szó jut eszembe? -
#7895 Azt hittem szóra se méltatsz ma már!?
És mi ez a dőlt betű?? :)) -
#7894 sziasztok, havefun y'all -
#7893 SSSSzzzzzziiaaaaa -
#7892 ki kellene mosni a szátokat szappannal.... -
#7891 Meg ott van még az is,hogy:
I don't give a shit,
I don't give a fuck! -
#7890 Haller! -
#7889 Jó reggelt!
Látom tegnap hiányoltatok, minek köszönhetem ezt a megtiszteltetést? :) Sajnos nem dolgoztam, hanem suliba voltam és ezért nem tudtam képviseltetni magam! -
#7888 áááhhhhh, segítssééééég.... -
#7887 hali -
#7886 szépséges szókincs...
jóreggelt nektek -
#7885 van 1 aranyos szám hasonló refrénnel.
"Fuck it all, fuck this world, fuck everything that you stand for, don't belong, don't exist, don't give a shit, don't ever judge me !"
ez csak a refrén... -
#7884 És gyakran eszembe jut mostanában egy angol nyelvű dalocska is,amit tán a Spaghetti incident-en hallottam.
I don't care about you!
Fuck you!
Ez persze a refrén:)) -
#7883 szia mindenki
-
#7882 Nem koffeinezek, csak Donászi intelme alapján élek. -
#7881 én akkor mint Efreet jöttem, és Jasmin akkor még mint .. szóval másnéven volt itt. most Dzsini vagyok, ő meg Jasmin, és nem csak te változtál meg azóta :) -
#7880 mer? most meg mitkötekszel...koffeintablettát nyeltél, vagy mi a szösz??! na, gyere ki!!! beszéljük meg, mint férfi a férfival, ízé emberrel... -
#7879 Úgy mint dzsini,vagy mint efreet és úgy mint ......., vagy úgy, mint Jasmin?
ccöccö -
#7878 dehogynem... mindenkién.
tény, hogy mikor én jöttem, ő már itt volt. -
#7877 összeborzolom a hajad :)