Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sz'asztok, mentem szaladni, mert elkések mint a ... nagyon 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
egy jobb reggelt mindenkinek...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Estét!
Csőváz te rocker! 😊
Ő izé, másodikat fejezed be, nem? Akkor meg ne parázzál, nem számít sehova évvégi eredmény.
Sok sikert holnap!
Csőváz te rocker! 😊
Ő izé, másodikat fejezed be, nem? Akkor meg ne parázzál, nem számít sehova évvégi eredmény.
Sok sikert holnap!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Nézzétek meg ezt a lapot:
Halee honlapja Tele van humoros cuccal, csengőhangokkal, képekkel, némi szex, több javascript!!!
Halee honlapja Tele van humoros cuccal, csengőhangokkal, képekkel, némi szex, több javascript!!!
holnap meg irodalom írásbeli, és a LEGrosszabb, LEGidiótább irodalom tanár fogja javítani a dogákat, az ofőnk... 
most már eljutottam az utálom szintről a gyűlölömig, nem 1xű az a pali

most már eljutottam az utálom szintről a gyűlölömig, nem 1xű az a pali

az meg kit izgat ? ???!!? 😊)
végül is...igaz ! ;-)
Pénteken kiaszabadulunk irodalom szóbeliről, akkora buli & alkoholizmus lesz, hogy... :-D
végül is...igaz ! ;-)
Pénteken kiaszabadulunk irodalom szóbeliről, akkora buli & alkoholizmus lesz, hogy... :-D
hat akkor meg? 😊 max rosszabb lesz az evvegid, az meg kit izgat 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sziasztok, mentem suliba... holnap ugyanekkor ugyanitt nem leszek valószinüleg.
Fight club... jelenet a repülőn.
...és mondd csak, megéri?...
...és mondd csak, megéri?...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
ezt az "élet" nevü dolgot meg kellene már regulázni, mert annyi mindenbe közbeszól, amibe nem kellene... 😊
Hal!
Nehéz politikamentesen(még nekem is) de megpróbálom.
Nehéz politikamentesen(még nekem is) de megpróbálom.
Holnap drukkoljatok, matek írásbelivel kezdjük a k.-érettségit, mondjuk most már nem izgulok, mert elegem van, csak túl akarock esni már rajta.
sziaaa !! hát már vissza is mentetek ?? veled sajna nem találkoztam, csak Gáborral, sebaj majd nyáron ugye ? 

csá Gábor ! hátte már belgában vagy ?
Efreet kösz, egész végig tanulni fogok, mint az állat, már ma is azt csináltam :'(
Efreet kösz, egész végig tanulni fogok, mint az állat, már ma is azt csináltam :'(
Hmm, ha itt lenne Assasin és látná, hogy jön a Slayer, viszont feloszlott a Megadeth, hiába ős is metálarc 😊)
sziasztok !
fel vagyok háborodva, igazságtalanság, demagógia, propaganda, jópofizás és szivatás, elegem van... :-(
fel vagyok háborodva, igazságtalanság, demagógia, propaganda, jópofizás és szivatás, elegem van... :-(
Én matáv pontban jártam tegnap, gáz van a telcsiszámlával.
De le lett pin-kódolva az 1212, nem tudok intézni mert főbérlő nevén van az előfizetés de őt nem zargatnám inkább, meg nem ő pin kódolta le valszeg, szal most nem tudom megkérdezni, be lett-e fizetve a della.
Szóval szíjjás van.
De le lett pin-kódolva az 1212, nem tudok intézni mert főbérlő nevén van az előfizetés de őt nem zargatnám inkább, meg nem ő pin kódolta le valszeg, szal most nem tudom megkérdezni, be lett-e fizetve a della.
Szóval szíjjás van.
ilyet is régen írtam... sziasztok, mentem suliba 😊 (meg tvnet csekket befizetni 😞 )
Szevasztok!
Ha nem kéne helyszínre mennem 10 perc múlva, már vidám is lennék.
Ha nem kéne helyszínre mennem 10 perc múlva, már vidám is lennék.
nos jóreggelt
LTB tessék felvidulni, a forma1es társaságra meg kár odafigyelni... föleg ilyen szempontból. gondolj arra, hogy piros-kék villogós a logoja mindnek 😊
LTB tessék felvidulni, a forma1es társaságra meg kár odafigyelni... föleg ilyen szempontból. gondolj arra, hogy piros-kék villogós a logoja mindnek 😊
ezek szomoru tenytek, foleg hogy sok a melod.
en viszont majd elaludtam 2 oras ertekezleten.
en viszont majd elaludtam 2 oras ertekezleten.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Van, hogy dolgozom, van hogy nem tudok konnektelni, nan, hogy benézek és azt látom, hogy néhány kis buzinyúl káromkodik a f1 topikban és elmegy a kedvem.
Meg tudom, hogy minden rendben megy, ha van nálatok áram, úgyhogy lelkiismeretfurdalás sem gyötör.
A kedvem se túl jó egy pár napja, meg nagy a csóróság is...
Meg tudom, hogy minden rendben megy, ha van nálatok áram, úgyhogy lelkiismeretfurdalás sem gyötör.
A kedvem se túl jó egy pár napja, meg nagy a csóróság is...