Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem az a topic... reget.com probaltad mar? 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Reggelt!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
koszontem.
Nekem meg remeg a kezem, fázós vagyok stb stb... Pont a pajzsmirigy túlmûködésének(vagy alulmûködésének?) a tünetei...
Az izotóp meg pajzsmirigy vizsgálatra kell nekem.(megvizsgálják hogy egy bizonyos idõ alatt mennyit szív fel a pajzsmirigyem. Lehet hogy pajzsmirigy rákom van brühühü 😞
attól, hogy az vagy aki, attól még Te sem vagy sérthetetlen 😊))
szia, kellemes délutánt!
és szia mindenki másnak is, énis el.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
egyébkéne NEM akarlak kimoderálni, amíg okot nem adsz rá. 😊
Veled az égvilágon semmi bajom 😊
Jasmiin 😊)
miért kell MINDEN nap elmennem a fórum fölapra a fegyverekért? 😞
Gabor: az izotópok valamilyen anyag sugárzó módosulatai, amikkel megfestik a véredet, utána egy röntgengéppel átvilágítva megnézik, hogy X idö alatt mennyire, és hogy terjedt szét a szervezetedben. ezzel figyelik, hogy nincsenek-e elzáródott területek a vérrendszerben, meg ilyesmi. ezek az anyagok pár óra alatt felbomlanak, és lassan kiürülnek a szervezetböl. Mire parázol a vérvételtöl? amikor nekem szabad volt, én állandóan jártam véradásra...
De nem baj mert sötétben is fogod látni, hogy hova vizelsz!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Valszeg most írok utoljára mer tuti vérmérgezést kaptam. szinte már látom a karomon a csíkot ahogy megy egyre feljebb és lassal elér a szívemig

efreet: allj a zuhany alá ha ennyire eszereted 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
a szél nem buli, de tegnap azt a cuki vihart nagy zuhival telibekaptuk a Kamaraerdöben, isten érzés volt úgy igazándiból börig ázni végre 😊)))
neeeeem vagyok normális! 😊
basszusz, hogy ilyen szar idõnek kell lennie 😞
mondjuk annyira nem gány, csak ne essen az esõ.
na csum.
LTB: túlóra, vagy találtál otthon netezési lehetöséget?