Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E-mail: [email protected]
Regisztráció idõpontja: 2001. 01. 06.
Üzenetek száma: 9000
Utolsó üzenet idõpontja: 2002. 06. 26. 10:57
Utolsó aktivitás idõpontja: 2002. 06. 26. 10:57
tök yo, még nyaralások elõtt elértem :o)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
és én ezzel a lábbal akarock holnap menni gyúrni........hmm...meglássuk.,
Coine: Egyél 1 Mars csokit!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most mit nyúlnak? Fear factoryt tankcsapda színvonalon?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
megjelent új Action album. kazit hallottam már, cd a héten felkerül... érdekes egy eset.
Belõlük lett nagyjából a mai Hooligans(ezt a kicsiknek mondom).
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Tudod, elég ha a szemedbe néznek...

meg persze a kajában, akkor zabbantás lesz,,,hmm

Mire gondolhattál!?