16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#8808 jóéccakát :) most keveredtem haza... reggelgyök -
#8807 megint csak én ? este mindig csak én köszönök be, eee :)
szijasztok. -
#8806 'napo' -
#8805 Na jól van megyek is senki nem foglalkozik egy szülinapossal :((
A jövő héten leszek (remélem új logóval) :))
Sziasztok! -
#8804 Beugrottam mert amit letöltöttem haza kell vinni a munkahelyről!!! :)) -
#8803 szeva :) na azé' :o) -
#8802 Csak hogy megnyugodj!!!
Sziasztok!!!
:))) -
#8801 Hal! -
#8800 joreggelt -
#8799 Sziasztok!
[még fogja a hasát a röhögéstől, mert látott 1 jó képet, amit be is tett a umoros képekbe. Kedves hallgatóink, reklámot hallottak] -
#8798 szia :) ketten maradtunk... meg 1 ünneplős műanyag izé, aki nem tolja ide az arcát szabadságról :o) -
#8797 hideg van, ciao -
#8796 szijasztok :) -
#8795 szépjóest. -
#8794 Na mentem sziasztok!!!
Csak hétfőn leszek, de ne keseredjetek el!
Holnap pedig tessék megköszönteni azt akinek a szülinapja lesz, mert nagyon fog majd neki örülni, bizonyám!!! :)) -
#8793 Ja.. aszteszi -
#8791 Te sem erőltetted magad mostanában!? :) -
#8790 jóóó *wac*wac* reee *wac*wac* ggelt... *wac*wac*wac*wac*
De prosti hideg van mar motoron.... -
#8789 ennyi volt?:) -
#8788 Szószta! -
#8787 pápá mindenkinek, mentem... -
#8786 http://levitator.hu/xmas/
Mindenkinek sok szeretettel!!! -
#8785 Csácsumicsá!
Kályhacső! -
#8784 hali -
#8783 Szia(sztok) :) -
#8782 szépjóreggelt :) -
#8781 sziasztok, mentem.... hűvös van odakint :) -
#8780 Az teljesen stimmel, 14 világoskék, 7 sárga, meg ilyesmi. A ? után (PRINT :) az "-ek között is megfelelő kép van. A másikban a betöltés, meg a lezárás viszont kamu :) -
#8779 jóest! -
#8778 nemúgy gondoltam... a poke kódokban elméletileg azok a színek vannak? (a 14 rémlik hogy az egyik kék...) -
#8777 Ja, akkor maraggyon ez, és ne akarjak PC, vagy LCD irányába elmenni? -
#8776 Nem, mert az valami hihetetlenül fakó (rádugtam a pc-re a gépet, és levettem a palettát psp-vel, de rettenet), ezért asszem a vice 1.0 vagy 1.1 szineit használom. A RelakSfromHomE logómon többet is láthatsz. Sajnos az eredeti képek elvesztek, de így is sikerült újrakészíteni a cuccot (Linux alatt bugzott)
VINYL: Mennyé gumiroomba, és kérd meg Mantát, ő csinált Pusztulat 2-nek is okosságot :) -
#8775 Oké logóverseny pályazat lesz a logómra úgyis vannak itt profik majd ők csinálnak valamit!!! :))
[DÖRZSÖLI A TENYERÉT, HOGY MILYEN JÓL RÁSZEDI MAJD AZ ÁLDOZATOKAT, AKIK KÉSZSÉGESEN SEGÍTENEK NEKI LOGÓT GYÁRTANI, ÍGY NEKI NEM KELL EZZEL FOGLALKOZNIA] -
#8774 Relaks a tied jó... egyéni, felismerhető, és hatalmas ötlet :) (a pontos színkódokat használod? még nem volt kedvem utánavadászni...) -
#8773 A fehér háttérrel egész ari volt, és nem uncsi. Ilyen alapon az én C64-es hátterem is unalmas, mert valamikor tavasz végén, nyár elején raktam fel... -
#8772 szerintem egy logo azért legyen valamennyire állandó... főleg, hogy be lehessen azonosítani róla a hozzászólót. :) -
#8771 De nincs időm továbbfejleszteni, és úgy már unalmas! :( -
#8770 pedig az az éneklős szerintem nagyon aranyos volt... idáig a legjobb :) -
#8769 Nem tudok megállapodni az egyiknél sem, szerintem se a legjobb, de most még próbálkozom egy darabig! -
#8768 úúú, de fura...