Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tyûejha nemtom a mûsorokat, igazából semmit nemtok, csak azt, h. hol s mikor találkozok a többiekkel 😄
Milyen mûsor lesz a ligetben? Esetleg meló után megnézném.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
én már befejeztem mára a melót, majd talán jövõ 7en m1ek, hétfõn meg vizsga jûrmûkezelésbõl (rutin+mûszaki).
ma meg borfeszrtiválra m1ek Budafokra, igaz 3 is lesz BuTaPesten (Vár, Városliget, Budafok).
neked van vmi progid ? jazz koncik ?
ma meg borfeszrtiválra m1ek Budafokra, igaz 3 is lesz BuTaPesten (Vár, Városliget, Budafok).
neked van vmi progid ? jazz koncik ?
Szarul.
Melózok este kilencig.
Melózok este kilencig.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Szasz!
Kellemes szombat reggelt mindenkinek!
aha, tényleg... hogymondtad? mindig elharapod a szavak végét, így tökre érthetetlen... tanulj meg szépen artikulálni 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
súgok valamit: HHHHHHUUUUUUUURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ PPPPPPPPPÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNTTTTTTTEEEEEEEKKKKKKK!!!!!!!!!!!!
nem hiszem...tudom...és ne kötözködj, a kezem halálos fegyver...
hhúúúú, de kemény csaj, vagyok, néha még én is félek magamtól...
hhúúúú, de kemény csaj, vagyok, néha még én is félek magamtól...
Azt hiszi, ezzel pótolhatja az igazolatlanjait.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
😄DD Termeszetesen nem anyagiakkal tamogatok. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.