Hitachi DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked is Pio 16x DVD meghajtód van? Nemtom, nekem CD-rõl, mp3-ba (128-as minõség) vinyóra kb 3,5-4x-es sebbességgel grebbel.
Vmi értelmes dologról is legyen szó:
A topicban említett DVD rommal vagyok megáldva, de az Audio grap csak 0.3x speeddel megy!!! Slave-n ul a vinyo mogott, a masik master a Plextor iro. Szeretnek onthefly audio masolatokat csinalni, de igy lehetetlen!!! Tipp?
A topicban említett DVD rommal vagyok megáldva, de az Audio grap csak 0.3x speeddel megy!!! Slave-n ul a vinyo mogott, a masik master a Plextor iro. Szeretnek onthefly audio masolatokat csinalni, de igy lehetetlen!!! Tipp?
sok sikert hozzá...
nálunk elég jól megy 34Mbit/s-el...
elég gyors a letöltés is...
elég gyors a letöltés is...
Nemtom, az a baj, hogy általában csak hétvégén van idõm leülni a számítógéphez és a nethez, továbbá 33,6-os modemem, meg sok õsz hajszálam van 😊
De holnap is fenn leszek, de azért éjfélig nem 😞
De holnap is fenn leszek, de azért éjfélig nem 😞
hát akkor már nincs sok idõm hátra, mikor jössz ujra a fórumra, ha most kilépsz...
(egy értelmeset beszélni ujra)
(egy értelmeset beszélni ujra)
sajnos ez nem rajtam múlik, mert egy kollégiumban vagyok ahol éppen, még van fenn egypár demonstrátor barátom, de nem tudom meddig bírják még, reggel 6-kor kezdtek...
most mennyi is az idõ???
most mennyi is az idõ???
ebben igazad van ilyenkor már csak azok maradnak fórumközelben akiket érdekli is a téma...
Én 4 óta vagyok fenn folyamatosan a neten, de néha elmegyek a gép elõl, de így éjfél körül király a fórum, mert minden olyan nyugott 😊
ez nem lehet igaz, hogy egy épkézláb mondatot nem tudok leírni,
és tessék ez így van...
és tessék ez így van...
éppen ez az mér vagy 10 órája ülök a gép ellõtt, és néha már minden összemosódik elõttem...
úgy látszik ilyenkor már nem megy semmi sem, már az íráshoz is béna vagyok...
kös lehet, hogyén is vesszek egyet..
Boltokban kb. 27-30 nettó körül mozog, de attól függõen, mert a Slot-in-es drágább, de nekem az jobban bejöttl, király drive.
mégis mennyibe kerül???
Pioneer 16x-os DVD megh. a király, igaz az ára magas, viszont: tép, megbizható és ki tudom ütni belõle a régiókódot :-))
az a legfontosabb, hogy halk, megbízható és gyors legyen a DVD.
Nekem GD2500-as van, (6x) azzal eddig semmi gond nem volt. Nagyon halk, es mindent olvas.
LYONESS - Your Cashback Company
Elég jó minõségû még a PANASONIC is.
Pioneer