Q3A FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol lehet beállítani a max fps*t ? nekem már a mostani gépemen nagyon gyors, és ez okoz néha fagyást...
nem vettem meg az MX-et, mert nagyon nem tetszett, hogy lopott, inkább M64, de most azt is kidobom, mert 800*600- ban igen szar a teljesítménye, inkább normális TNT1, vagy Savage4, azon jobban foh futni a Q3. - most 56,2 FPS a TA.
na jó akkor vissza.....
ha sok fps kell akkor nagy proci is kell.....nagy FSBvel mint ahogy a Celeron 800 tesztbe is láthatod:-)
ha sok fps kell akkor nagy proci is kell.....nagy FSBvel mint ahogy a Celeron 800 tesztbe is láthatod:-)
na jol eltertunk a Q3om tol😊
és a Radeonnal nem így van..........de szencsére pont az nem megy ami nem is nagyon fogna meg.....
Amúgy a banshee télleg tuti volt....
Mért nem MXed van ???????????????
váltottál?
Amúgy a banshee télleg tuti volt....
Mért nem MXed van ???????????????
váltottál?
A Banshee jó kis kártya volt. Felraktam hozzá egy drivert és ment vele minden. Most a TNT2-vel is így van.
nekem se volt se TNT2n de még annyi se volt Bansheen......
jaja de drivergondok akadnak sajna
be vagytok baszva srácok.......ez van nekem is hogy a proci fogja vissza a teljesitményt mert hogy nem a radeon miatt megy csak 60fps-t 640*480ba az tuti.....de 1280*1024be is ennyit megy:-)
Krep
en veled vagyok😊)
igazad van !
kulonben nemkem mindig ugyanaz az eredmeny ki s elteressel!
lehet 640*480 minimal minden
vagy 1024*768 full minden!
mindig 61 fps korul van!😞??
en veled vagyok😊)
igazad van !
kulonben nemkem mindig ugyanaz az eredmeny ki s elteressel!
lehet 640*480 minimal minden
vagy 1024*768 full minden!
mindig 61 fps korul van!😞??
Krep, te aztán nem vagy egy bunkó.
Most nyugodtan elkezdhetsz pattogni, hogy én is "kötözködõ geci" vagyok de szerintem ezt nem kellene megengedned magadnak.
Ti meg ilyennek segítetek?
Most nyugodtan elkezdhetsz pattogni, hogy én is "kötözködõ geci" vagyok de szerintem ezt nem kellene megengedned magadnak.
Ti meg ilyennek segítetek?
Szar a Driver!
faszt sirsz buzi ehhez nemkell quakernek lenni hogy eloforduljon ijen.
elvan baszva a vidkartya drivere talan...rakd ujra vagy rakj egy masikat