12
la femme Nikita - ti nem szeretitek?
-
#12 Na ja, de szerintem Maggie Q és Angelina J. nem is említhető egy lapon. M. Q fényévekkel jobb nő szerintem. -
#11 Hát a fürdőruhás jelenetnél én valami photoshop mágiára gyanakodtam:S De mint kiderült tényleg olyan vékony a csaj. Nem nagy cucc, de kezdhetnének ezzel valamit mert a Só ügynöknél is ez az anorexiás nő legyak 100 ügynököt eléggé hiteltelen volt... -
#10 bejövős))
bár ha oldalról mutatják a főhősnőt egy dimenziósnak hat annyira vékony)) -
#9 Én leginkább egy átívelő szállban bízok és remélem nem csak "a hét megbízatása" stílus lesz egész évadon keresztül. -
#8 Megnéztem én is az első részt és nagyon bejött jók voltak az akciók a történet is jónak ígérkezik, de valamiért attól tartok, hogy már a második rész sem lesz ennyire pörgős és több lesz az üresjárat úgyhogy én egyelőre fenntartásokkal kezelem a sorozatot. -
#7 Mivel ehhez a szériához keményen 6 darab komment érkezett nem láttam értelmét új topic nyitásának, szerintem ide is jöhetnek az új CW remake-kel kapcsolatos benyomások.
Az enyémek a következők: Alias koppintás. De egy piszkosul jófajta:) Az idei évad eddigi legnagyobb meglepetése pedig ez lett volna az utolsó amire számítottam. A minőséggel abszolút semmi kivetnivalóm nincs. Jó történet amiben hatalmas potenciál van érdekes akciójelenetek illetve nem annyira kiszámítható események jellemezték a pilotot. A szereplőgárda is első osztályú nekem senki nem volt unszimpi.
Szerencsére ahogy olvastam nagyon jól nyitott odakint a sorozat így ha a minőség marad változatlan szerintem a siker is borítékolható. Én szúrkolok neki mert ezután a pilot után olyan érzésem volt hogy lazán megnéznék még egy pár részt belőle. -
blackgamer #6 Nikita a bérgyilkosnő? -
#3 Mostanában megyeget egy film az HBO-n, amiben a csaj az egyik főszereplő. Tök meztelen is látható :).
Nem rossz nő ;), főleg a segge a tuti :). -
Jockey Ewing #2 Szerettem, amíg volt. -
frey #1 A kedvenc sorozatom most kicsit eltünt a képernyöröl...De nem felejtem el teljesen:) Legalább nem habzik.. Ti is ismeritek?