106
Olyan emberektol varok ide irasokat, akiknek tenyleg a vezetes a mindenuk. Minden penzuk a sportautojukba tankoljak es felelmetes dolgokat muvelve szelik az utakat...
-
Vlala #106 léccilécci, hadd egészítsem ki az alcímet!
...döglött kutyák, kilapított macskák, keresztek jelzik útjukat, gyász kíséri őket, amerre csak járnak, nyomukban a Halál szele száll. Átkozottak ők, a Sebesség megszállottjai, akiket senki nem vár haza, csak a Sötétség... és persze a rendőr a 'csög, ha meg meri állítani őket. -
#105 milyen sportató nem az a topik hogy meghalni sportautóba az úton he
-
#104 miert kell ilyen topikokat elobanyaszni? hogy be tudd tenni a beteg kepeidet? -
#103 ez miota sportauto? -
#102 -
netuddki #101 de legalább a falnak menne a barom!! -
#100 száz:D -
#99 mikor először megláttam a topicot asszittem ez az öngyilkosok topicja :DDD -
#98 meghalni...az úton... :-D -
#97 nekem meg hétfőn KRESZ, újra :D -
corleone #96 Én motoros vizsgára készülök. Ne is mondjatok nekem olyat, hogy "meghalni.... az úton..." -
#95 Télleg. Aszittem, ez az. -
#94 Nem én índítottam.Az enyém ilyen témában a ''Milyen a vezetési stílusod''...
-
#93 nalunk van egy idiota barom az sötetedestöl pirkadatig tolja a 205 gti jet. na az tuti mindent a kocsiba tankol... padlogazzal indul es leselehet löni... ha lent vagyok a haverokkal dumalni 3 ora alatt legalabb 5 ször huz el elöttunk... üvölt a tüc tüc persze csak az igenytelen minnelhangosabban semmi szephangzas belallitassal... lampa helyett is ködlapmpa vilagit kekesen ugyhogy nagyon pöpec a srac... -
#92 És te nyitottad, ugye?
Nekem két topicom van és köszönik, jól vannak. -
#91 Na beszéljünk már itt valamiről mert vészesen süllyed a topic! -
#90 Amikor az eszter tanul a kardigántól. -
#88 Tudtam hogy nem fog ki rajtam... -
#87 -
#86 De kicsi lett:( -
#85 -
#84 Trafipax:
-
#83 Aha. -
#82 Nem Celeron300A(ld.#77), hanem 433PPGA.
-
#81 Na ezt meg én nem értem:) -
#80 57. és 59. hozzászólásból jött... -
#79 Egyébként 433 -
#78 Most olvastam, amire válaszoltál és haljak meg, de nem értem, mit akartam ezzel mondani. -
#77 Ha a Celeron 300A széria akkor már rendelem is a gyászhuszárokat,meg az üvegkoporsót:)) -
#76 Lehetne inkább egy balladát kérnem?:) -
#75 Hát kapott volna kb. 15e HUF büntetést(mert nem helyszini bírságolták frsz alapján,hanem feljelentették)meg 1 pontocska,telefonált a gernyóknak azok meg azt mondták menjen és fizessen.Visszament és elmondta hogy a tízezredes úrnál volt ,meg hogy bla-bla,erre a zsernyák előkereste a papírt és ketéétépte.Mázlista:)
Engem helyben akasztottak volna... -
frey #74 Ha ez ilyen fontos, megtoldom a levelemet egy Oda a verdához C. mestermuvel.. -
#73 Ügyes!
How much? -
#72 Ja, öcsém visszament a rendőrségre és kidumálta nemcsak a büntit de a pontot is!:) -
#71 Még még!!! -
#70 Szép na!
-
#69 Visszatérve ahhoz amit én küldtem,sajnos az oldalnézet kicsit torzít mert hülyén nyomtam össze,de a lényeg látszik... -
#68 Megvan!Várom a képanyagot:)
Ja mostanában összetörték a régi verdámat és az is itt campel(szerencsétlen nem is tudna mozdulni),majd azt is lekapom mert tanulságos...
Ezer az egyből mikor nem hal meg senki egy keleti autóban frontális koccnál.... -
#67 Nyugalom! Küldtem Re:Re-t. -
#66 Lteebee:küldtem egy Re-t,kíváncsi vagyok hogy teccet?