18
Star Wars programok
-
mikrotech #18 www.lsmaker.uw.hu Itt is van egy progi a fókuszban is benne volt magyar találmány -
Vortodox #17 Hi!
Látom elég régen írtatok ebbe a topic-ba, de azért megpróbálom:
Mi annak a proginak a neve, amelyikkel könnyen át lehet alakítani a filmeket star wars-ossá?
Légyszi segítsetek!
Üdv: Vortodox -
#16 Tegnap majdnem benyelt valami nagydarab féreg..
Az egyik pillanatban még valami jó kis búvóhelyet kerestem,a másikban már a gyomorsav pörkölte a valagam... -
#15 Ez most hogy jön ide? :)))))))))))))))))))
Bocsi :). -
speed #13 idosebb halasz bela, hazmester;)) -
#12 :) -
#11 Ez is jó!:)
a ''Könyékig''sztorija:
Azt hiszem 2.-ban oszt.kiránduláson meglátogattunk egy szomszédos tábort ahol korunkbli facér(ezt mi gondoltuk)lányokat találtunk.Elindult az ismerkedés,de rövidesen egy tanár kezdett el szarakodni(valszeg túl hangosan üvöltöttünk).Erre végigfutott a társaságon a direktíva:Mosmá avesz!!
Az egyik arc(de utáltam szegényt!)egy nő mellett ült a priccsen ,közöttük kb.50 cm üres hely.Egymásra nem néztek(legalább is a nő nem nézte az arcot),beszéd nem volt...
Mikor kirángattuk azt mondta:Basszátok meg,mér kell menni,már könyékig voltam a nőben!!
Na ezután gyorsan szállóigévé vált a dolog. -
#10 Mi meg úgy, hogy: GARATRA!! -
#9 Ezt mi úgy mondtuk gimibe hogy: KÖNYÉKIG!! -
#8 ...jó mélyen... -
#7 Látom Falcon is már szinte bútordarabnak számít egy ilyen helyen:) -
#5 Ezek is buzik? Picsába! -
#4 Gyerünk el egy multi-fajokat is befogadó krimóba,és ha belénk kötnek levágjuk a kezét(vagy csápjait)a buziknak. -
#2 :)) -
Szepi #1 Holnap este egy Han Solo-féle csempészbuli? (Ja, vagy nem ilyen programokról van szó?)
:))