NAPSTER

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Már fizetni kell? <#szomoru1>

azt tudod hogy legális, és fizetni kell érte?

Duddits
Sziasztok!

Most raktam föl a Napstert és számomra az egész egy ismeretlen "világ". Tudnátok segíteni, hogy hogyan kezdhetnék bele?

Breki33
szerintem csak a "nutella"-t lehet
Hi!

Tudja valaki, hogy lehet a napster-t proxyn keresztul hasznalni?
Breki33
tevedsz ez igy nem pontosan igaz

A Fellebbviteli Bíróság mai döntése nyomán a zenecserélgetõ hálózat egyelõre tovább folytathatja mûködését -korlátok között.

A szövetségi bíróság döntése nyomán ugyan a Napster tovább üzemelhet, ám üzemeltetõinek kemény korlátozásokkal, sôt, lehetséges, hogy egy nagyobb összegû bírsággal is szembe kell néznie.

Az esküdtszék véleménye szerint a Napster tudatosan biztatta felhasználóit a zenék letöltésére, vagyis a lemezkiadó cégek szerzõi jogainak megsértésére, sõt, támogatta is azt. Ennek tekintetében a szövetségi bírák kimondták, a Napsternek be kell szüntetnie a szerzõi jogok által védett zenék cserélgetését, helyesebben meg kell akadályoznia ezek terjesztését saját hálózatán (ha erre az adott lemezkiadó igényt tart). Ezenkívül el kell távolítaniuk azokat a linkeket is a site-ról, amelyek más, illegálisan letölthetõ MP3-akat kínáló weboldalakra mutatnak.

Mivel a védett zenék listája elérheti a több milliót is, a lemezkiadók gyakorlatilag eljuttathatják saját zenéik listáját, azt kérve, tegyék az adott számokat elérhetetlenné, könnyen padlóra kerülhet a Napster ezen határozat nyomán.

Az esküdtszék az alsóbb fokú bírósághoz küldte az ügyet felülvizsgálatra, mivel -mint azt 58 oldalas ítéletben írják- szerintük az elõzõ döntés túlságosan általános volt. Marilyn Hall Patel bírónõnek most át kell dolgoznia rendelkezését elsõsorban a szerzõi jogok védelmének tekintetében.

Hilary Rosen, az RIAA elnöke szerint az általa vezetett szervezet most végre biztos gyõzelmet aratott. Mindenesetre a Napster egyelõre folytathatja mûködését egészen addig, amíg Marilyn Hall Patel bírónõ át nem dolgozza végzését.
Sok sikert, Napster!
Lteebee
Gyorsan napsterezzetek, mert már nincs sokáig.

Elvesztették a pert.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Breki33
ja ha mar napstert hasznaltok akkor audiognome

felejtsetek mar el a napigatort 😊

amugy a napsteren fent van az uj roxette szam?
Breki33
jo sietek kedves
Breki33
ajjaj akkor meg gyorsan leszedem az uj dj bobo-t 😊

hatha lefoglalod a savszelesseget
Breki33
persze

sokkal jobb es egyszerubb

csak mar alig tudom nyilvantartani az mp3-aim
Breki33
gondolom a masik megunta a dolgot oszt kilepett........

jo nekem eleg volt aki akar szenvedjen csak a napsterrel 😊))))

en megyek letolteni a no angelt
miért lehet az ,hogy töltõk 1 számot és ugy 20% nál elkezd csökkennia töltési sebeség asztán Transfer Error! ?
Breki33
igen ismered?
Breki33
jo a napster de van jobb
Miaz?
Oldal 1 / 2Következő →