MATÁV fikázások - MIÉRT???

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
most olvastam az indexen a straub bátyoval készült cikküket, szerintem normlis fazon, akarhogy szidjak egyesek.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Coine
bocsika, enyhe szóismétlés...

Coine
NA ! Mintha enyhült volna a légkör !

Coine
Ez a másik. Attól hogy valaki idõsebb, mint a másik valaki, nem szabad feltételezni, hogy többet tud/látott....bla..bla...
Az is fontos mikor kezd el látni igazán az ember, mármint tisztán látni és felnõni a feladathoz...

Coine
más: a sulinet egy kezdõ próbálkozás volt és ma már elég döcögõs, tovább kéne haladni rajta vagy fejleszteni, de ezen a szinten semmi, de ne felejtsük valamivel el kellett kezdeni...

Coine
aha, Fajmagyar, hmmm.
nem is tudom kik terjesztik a MAI NAPIG, hogy õk a föld urai, meg Isten gyermekei, a Föld urai.....ja, zs...
úgyhogy ezt a fajxy kérdést inkább ne feszegessük.

Coine
Ok ebben igazad van, de azt se felejtsd el, hogy attól, hogy magyarul beszélsz nem leszel magyar...
És most ne hidd azt, hogy én mondom meg ki a tökéletes stb...meg hogy mit kell tenni, hogy vki jó magyar legyen.

Lteebee
Nem szeretném, hogy azt gondold, hogy hiányzik belõlem a nemzeti öntudat. Kicsit többet láttam a való világból (legalábbis az írásaid alapján), mint te, ezért nem fogalmazok olyan sarkosan. A nemzeti öntudat véleményem szerint nem olyan dolog, amivel villogni kell, és egyfolytában beszélni róla. Egyszerûen van és kész. És senki ne mondja, hogy nagyobb magyar a másiknál, mert más pártra szavaz, vagy mert más zenét hallgat, vagy mert másképp oldaná meg a cigánykérdést...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine
aha, tudod az ilyen emberek miatt, mint TE már csak röhögnek a nemzeti tudaton, szomorú...
és tudod ki adta a MATÁVnak a monopóliumot ?
Antall kormány....éljenek újra a politikusok...

Coine
a sulinet is valami, de nem az igazi, 1ébként most is onnan írok...

Laalee
persze mert van aki megdolgozott erte es nemcsak a szajat jartatta... amugy van szamos altalanydijas net lehetöseg, valassz nem kötelezö a matav... van pl UPC is ami kb 5* akora szemetbanda, de ök most az ügyeletes jofejek mert elinditottak a chellot...

amugy a sulinet program meg mindig el azt is a szemet köcsög bolsiknak közönhetted... meg a matavnak... de ahogy latom, te kivagy tiltva a szamtech teremböl is.

Lteebee
Még az a szerencse, hogy nekünk nemzeti érzés nélküli átlagfogyasztónknak a 8 általánosunkkal olyan munkahelyünk van, ahol honorálják a munkánkat internetezési lehetõséggel!

Ezzel szemben az IGAZ FAJMAGYAROK fizethetnek a liberálbolsevik zsidó komcsi matávnak.

😊

Coine
Megmondom mi lesz ! SZÍVÁS és fizetés !
De Laalee és LTB simán nyomják a léét, mert van mibõl és honnan...

Coine
Megmondom mi lesz ! SZÍVÁS és fizetés !
De Laalee és LTB simán nyomják a léét, mert van mibõl és honnan...

Dikkma
Bakker. Május 20-a van. 11 nap, és nincs Mindenkinek???
Mi lesz azután?
Mennyiér?
Coinnak igaza van!!Addig megy ez igy mid van egyket ilyen ertelmes mint akmilyenek ti vagytok!!Mikor lesz mar az hogy nem hagyjatok magatokat???Jo ez igy???

Coine
Tudom, hogy nehéz az élet egy neked a 8 általánosoddal...

Coine
Azt se tudod mi az az agy, úgyhogy inkább ne pattogj.

Coine
Két zsici talpnyaló nullíqlú beszóló után elmondanám, hogy csak felhoztam pár topicot, hogy lássátok hány MATÁV barát topic van itt.

Laalee
a mai "agytreningen" beragatt a kazetta es csak ezt ismetelgette??? vagy mi van... 😊

Lteebee
Légy szíves, írd be még 6-8 rovatba a magasan kvalifikáltságodat megcsillantó következtetésedet!

Coine
© Coine ma 19:58 | Válasz erre | #24

Ja és ez nem kacsak :

http://www.mobilvilag.hu/cikk.php3?id=6175
vagy másképpen. terminál.hu

...

© Coine ma 19:58 | Válasz erre | #23

Kiemelem az " egyik " legfontosabbat :

"Az adózott eredmény 2001 elso három hónapjában 24,9%-kal csökkent (euróban kifejezve 27,6%-os csökkenés) 15,1 milliárd forintra (56,8 millió euró), szemben a 2000. év elsõ három hónapjának 20,1 milliárd forintos (78,5 millió euró) eredményével. Az eredmény ráta 2001 elsõ három hónapjában 11,7% volt. "

Magyarul mi egyre többet fizetünk, de a qrva MATÁV egyre kevesebbet adózik, úgy láccik tanultak a zsidóktól !!

© Coine ma 19:56 | Válasz erre | #22

Háát emberek, röviden szólva qrváááááááááááááááááááááááááára elegem van !!!!!!!
Egy kis hírmorzsa !!

Matáv negyedéves eredmények

Renton, 2001-05-15

A Matáv a mai napon tette közzé 2001. elsõ negyedévi gazdasági eredményeit.

A bevételek a 2000. év elso negyedévében elért 105,1 milliárd forinthoz képest 22,3%-kal növekedtek (euróban kifejezve 17,8%-kal) és 128,5 milliárd forintot (483,8 millió eurót) tettek ki. A MakTel 2001 január második felében megkezdett teljes konszolidációja mellett a bevétel növekedéséhez legjelentosebb mértékben a Matáv mobil, bérelt vonali és adatátviteli szolgáltatásai, valamint az elõfizetési díjakból származó bevételek emelkedése járult hozzá.

A mobil üzletág változatlanul a bevételnövekedés legjelentõsebb forrása. Az elsõ negyedév bevételei 30,2 milliárd forintot tettek ki, ami 31,6%-os növekedést jelent az elmúlt év azonos idõszakának 23,0 milliárd forintos bevételével összehasonlítva. Ismét a bérelt vonali és adatátviteli szolgáltatásokból származó bevételek mutatták a leggyorsabb ütemû, 33,2%-os növekedést, amelyek 6,0 milliárd forintról 8,0 milliárd forintra emelkedtek éves szinten. Az elofizetõi, összekapcsolási és egyéb díjak 23,4%-kal, 23,4 milliárd forintra növekedtek, ami elsõsorban a 2001. február 1-jétõl hatályos megemelt havi elõfizetési díjaknak, valamint a magasabb havidíjú ISDN vonalak megnövekedett arányának tulajdonítható. A konszolidáció elsõ negyedévében a MakTel 11,9 milliárd forinttal járult hozzá a Matáv bevételeihez. A MakTel nélkül a bevételnövekedés mértéke 10,9%. A MakTel teljes konszolidációját a Matáv január 15-ével kezdte meg.

Az EBITDA 8,6%-kal nõtt (euróban kifejezve 4,7%-kal), és 53,6 milliárd forintot tett ki (201,6 millió euró) az egy évvel ezelõtti 49,3 milliárd forinthoz képest. Az EBITDA ráta 2001 elsõ három hónapjában 41,7% volt.

Az adózott eredmény 2001 elso három hónapjában 24,9%-kal csökkent (euróban kifejezve 27,6%-os csökkenés) 15,1 milliárd forintra (56,8 millió euró), szemben a 2000. év elsõ három hónapjának 20,1 milliárd forintos (78,5 millió euró) eredményével. Az eredmény ráta 2001 elsõ három hónapjában 11,7% volt.

nova
az elöfizetési dijaz kifelejtetted ami mostmár 2800ft. és ha ezt összeadod akkor már annyi mint a UPC havidija. UPC meg szerintem nem 40E én 25E láttam náluk. A 150ft nem szünik meg csak jun 1 én a mindenkinekkel együtt.
Lteebee
Az elõbb áramszünet volt és hiába van 2 és fél órára elegendõ UPS-ünk, ha a matáv ISDN nem megy...
>@#&@>#@#ä&@>&#@^¢°^·¢°²¢²·^¢>#@@#&@#&@>!!!!

a te7segem az anyame
a penzem a matave
Addam
ha lesz általánydíj akkor talán én is maradok, bár a upc mûholdon nyáron undítja be a netet, és álítólag általánydíjér, szóval akkor bye matav...

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

megvan a probléma forrása leterheled a szervereket, lép ki de azonnal...
Dikkma
Retek matáv. Pénteken egy óra telefonálás után, ami kb. 4 órán keresztül zajlott ( hát izé, le van fagyva a szerverünk, egy óra múlva visszahívna? ) végre másnapra elkészült az új account.
Elkezdtem UT-lni, 20.0 és 40.0 percenként halt meg a vonal. Nem szakadtam, de nem volt semmilyen adatforgalom. Nagyon király módszer, mondhatom. Így egy nap 5-6 darab 150 ft-ot lehet kihúzni az emberbõl ( persze én azt soha nem is értem így el.. ).
Annyukat. Az csak egy dolog, hogy 2:2 -nél sudden death van ctf-ben, és a csapat elvesztette az addig két zászlót bevivõ emberét, de a pénz sem mindegy, ezentúl gondolom így lesz... :-(((((
Nem olvastam végig a topicot! De "ez" szidja a MATÁV GYÛLÖLÕKET???????

Coine
Ha valami nem teccik akkor csak gyere!!!

Dikkma
Holnap benyomok a Chip-bõl egy olvasói levelet, akkor talán megérti mindenki, miért zsákmányol a Matáv. A lényeg, hogy ausztriában kb. 3 ft a kedvezményes idõszaki telefon, brutttó. És ott nem 40000 ft a minimálbér...
kiepitetlen halozat...legalabb tudnad mirol beszelsz...
Coine
Az a bajom a Matával, hogy VAN!!! Sok rohadt zsidó cigány csak kizsákmányol! Drága a net, a telefon, szar ügyfélszolgálat, szar minõség, kiépítetlen hálózat, úgyhogy kappbe, te rohadt Matáv geci!!!!
Bocsi, de a Matáv nevére ideges leszek...