28
A Csillagkapu sorozat (Stargate SG-1) folytatása miatti petíció
-
kishalasz #28 sziasztok! itt elértek minden részt!ingyen letölthetö:http://sgate.hupont.hu/
ADD TOVÁBB!!!!!! -
#27 SGU-nak nem akar valaki egy petíciót létrehozni, vagy SGA-nak? Most a téma amúgyis aktuális:D -
dvid95 #26 ja és magyarul de szerintem ez természetes -
dvid95 #25 csö
tudja valaki hogy a sima csillagkapu sorozatot 1-10 honnan tudom torrentel leszedni nagyon kéne thx elöre is -
attila0012 #24 és majd ott leírom az msn címemet! -
attila0012 #23 Valaki tudja hogy hol lehet letölteni a csillagkapu 10. évadját??
Jah és ha az illető nem tudja hogy hol lehet letölteni de megvan neki, akkor msnen elküldeni?? Aki tudja az: [email protected]
Aki nem tudja de viszont megvan neki, és áttudja küldeni msnen az: [email protected] -
haywire #22 és még 2 év... észre se vettem ezt a topicot -
#21 Most nézem a dátumot, jól kicsesztél velem... -
ugot2know #20 Hogy elröppent ez a 6 év... -
paraszt #19 Volt egy beszélgetés pár hete Havas Henrikkel. Arról mesélt, hogy már nagyon jól elosztoztak a reklámbevételeken a TV-k és a tulajokat nem érdekli csak a jövedelem. És bármilyen gagyi legyen a műsor, az emberek úgy is fogják nézni a TV-t. Vagyis nincs érdekükben normális filmeket adni. -
#18 Idézek az Abydos Gate-ről:
"A TV2 birtokában van a sorozat 2. évadja - ezt a szerkesztõségtõl kapott levél alapján kijelenthetjük. Azt nem tudtuk meg, hogy mikor tûzik mûsorra a sorozatot. Részletes információk hamarosan itt, az Abydos Gate-n."
Reméljük mielőbb! :) -
#17 Annyiban mondtál újat, hogy tudtommal már nem kell hozzá kábel, mert az UPC Direct-en is megy az HBO. És az még a kerekerdő közepén is működik, lévén, hogy műholdas, vagy mi :).
De nálunk mondjuk valóban kábelen jön. -
frey #16 Nálunk sincs:(Az ajo,hogy közigazgatásilag kellene, hogy legyen, csak az önkormi fúr minket.Meg ráadásul a 3.kábeltársaság ígérgeti a kiépitést, lenyulják a lovét, azt ulnek a seggukon, amig valaki hasonlo nem jon,és kezdodik minden elolrol..:() -
#15 Bith!
HBO nálunk azért nincs, mert nincs még kiépítve a kábel! (nem is nézünk semmit)
Újat mondtam? -
#14 Ellenben HBO van mindenkinek. Akinek nincs, az nemtom mit néz, mert másik nézhető csatorna nincs tudtommal.
De legalábbis lehetne mindenkinek...
(ViaSat3 sincs még itt) -
#13 Azzal marha sokra megyek... :((
1. Nincs RTL2 nálunk
2. Német nyelvű
3. Nem angol
4. Nem magyar
5. Nem angol feliratos
6. Nem magyar feliratos
Básr az első pont úgyis feleslegessé teszi a többit. -
diegho™ #12 megy az RTL2-őn! -
diegho™ #10 Szerintem ez az egyik legjobb sorozat a magyar adókon, de a film az nagyon ott a toppon. -
#9 HBO SUCK!
Jó volt ott az RTL KLUB-on!
Nem csípem a hábéós "ismétlünk orba szájba mer új film csatornát".
Egyébként SG a király! Még ha a McGyver is játszik benne, akor is :-)))
-
#8 HBO-n? csak azon ne!
Nálam olyan nincs! -
#7 Javítok: az 5. évadot az állítolag csak mostanában forgatják csak. 4 van kész. -
#6 Mert még(?) (remélem, hogy csak még) nem vették meg a második, meg a többi évadot. Ugyanis a SG-1 sorozat 5 évadból áll, amikben 20-22 rész van egyenként. Namost ebből ment le az első (22 rész). A TV3-on anno a 2. évad végéig ment asszem. Pletykák szerint a 2. évad vetítési jogai a TV2-nél vannak. Pont emiatt van 2 petítió indítva: egyik az RTL Klub-nak készül, a másik meg a TV2-nek.
(Őszintén szólva, és leginkább annak örülnék, ha az HBO-n lemenne az egész elejétől a végéig (és itt ugye van legalább ismétlés is, ha kimaradnál), mondjuk úgy, hogy heti 2 új rész van...ráadásul reklám sincs közben...) -
#4 :)))
Van itt több is szerintem :).
:) -
#2 Jóvan Bith! Végre egy SG-es ARC! -
#1 Kérnék mindenkit, akinek tetszik a Csillagkapu sorozat (Stargate SG-1), hogy látogasson el ERRE a címre, és írjon a petícióba. Hátha sikerül elérni vele valamit.
Köszi!