39
  • Bitlisz
    #39
    Dave igazan bekaphatod
  • Bitlisz
    #34
    Joska ku..ra igazad van...Guru neked is...DeimoS-nak is (csak mi kis "capak" vagyunk es a mindennapi dolgaink csak ilyen kicsinyesek, pl hogy a vevo szemszogebol nezve melyik jobb).
    En csak annyi mondanek, hogy nekem is Athlonom van(600@6*117=702), a k6-2 400 utan rohadtul nagy dobas az AMD reszerol, es ezt batran merem allitani, jo fel eve van meg, sok geppel volt dolgom, de ilyen siman meg semmi sem ment.
    A heten osszedobok egy tuningkartyat es minden ok lesz...akit erdelek irhat.
    Az orok igazsag: tudni kell beallitani a gepet, es utanna lehet anyazni.
    A P4 meg iden is elegge ka.i:)
  • ixyon
    #30
    nem mind1, hogy a PIIII, vagy azt athlon a jobb?
    az tény, hogy a PIIII jobb lesz, ha kijönnek a rá optimalizált programok, de addig is el kell ismeri, hogy egy 1 generációval igősebb proci 66%óraujellel, és 33%olyan gyors rammal gyorsabb, mint a PIIII. Vitathatatlan, hogy jelenleg az intel procik drágábbak, és lassabbak, mint az amdsek.(beleértve a PIIII-et is) Ez így van jól mindaddig, amíg nme jön ki PIIIIre oőptimalizált program, és az bizony soká lesz.
    De az am sem og tétlenkedni.
    NJenmsoká kijön a 266os FSBs athlon DDR-rel, oszt cuppcupp PIIIIreoptimalizátprogramok, meg minden!

    Az pedig igaz, hogy nem 1:0, hanem 5:2 az intelnek(086,186,286,pentium, P2:486, athlon) mer akár tetszik, akár nem a 486osok idején az intel döntögette a negatív rekordjait!
  • snak3
    #26
    mutasson valaki kezzzel foghato teszteeredmenyt ahol sse kivan hasznalva es latszik a plusz speed ha bevan kapcsolva.vagy sse2.na vajon meg iden talal valaki?
  • snak3
    #24
    van asusnak alaplapja 48+fa asszem.na ott allitolag minden tokeletes.amd proci koll bele:)
  • An-Dee
    #20
    Ti teljesen hülyék vagytok, hogy lehet két nem egy 'generációs' procikat összehasonlítani?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • snak3
    #18
    betoltom qw es ottis kiirja hogy sse de kurvara nem azer gyors...304 a timedemom de nem az sse miatt:)
  • snak3
    #17
    baromsag.
  • snak3
    #14
    es nemis fogjak mer az sse1et se hasznalta ki a 3dmarkon kivul semmi
  • Coine
    #13
    www.sharkyextreme.com, Weekly CPU
    Egyébként, IGEN van amiben a Tbörd verhetetlen (pl:FPU), DE a tesztek nagy részében a P4 nyer, ráadásul úgy, hogy a progik ki se használják az SSE2-ben rejlő óriási lehetőségeket!!!
  • Coine
    #11
    Ahelyett, hogy rizsáznál inkább megnéznéd a címet...
  • Coine
    #9
    kowajano & Sentinel: Igen, drága az új hús, de hidd el lesz az olcsóbb is! Pölö az Intel végre átment támadásba és nagy mértékben fogja csökkenteni procijainak áraiit + mivel (talán/remélem) az RDRAM ára is esik, mert az Intel sokat rendelt belőle és ha sokan sokat gyártanak akkor az előbb utóbb áreséshez vezet!
    Ja, és már tényleg qu***ra elegem van abból a hülye dumából, hogy az 1 gigás Athlon veri a P4-et, ez egy baromság!!!
    Aki nem hiszi olvassa el! Én általában hiszek Thomas Pabst-nak, mert nem áll semmijen oldalon, azaz pártatlan, ezért (is) szeretem írásait, mert lehet belőlük okulni!
    -www.tomshardware.com
    -CPU Guide
    -P4 vs. Athlon cikk
  • kowajano
    #6
    nem mindegy hogy optimalizálva lesz vagy nem már most iszonyatos ára van csak a proci 400E ft +áfa körül van nézd meg a senorgot
  • Coine
    #4
    Reméljük előbb optimalizálják a progikat :)
  • Coine
    #3
    www.extra.hu/matav
    Hulljon a férgese!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))
  • Coine
    #1
    A mai alkalmazásokban az 1.5 GHz-es Intel Pentium 4-es chipek körülbelül egy szinten teljesítenek az 1.1 GHz-es AMD Athlon processzorokkal. Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy az új CPU-k teljesítményét mindig valós alkalmazásokban lehet lemérni leginkább, mivel a különböző benchmark programok sok esetben nem a valódi képet mutatják."
    Ugye, ugye!!!
    Na de mi lesz akkor ha a progik kihasználják a P4-et???...(reméljük mihamarabb...)