Levelezőrendszerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!
Windows Live Mail-t használok,POP Peeper-rel kiegészítve.Sajnos nem tudom ugy összehozni,hogy az uj üzenetet a Win Live Mailban nézem meg(tehát nem a Pop Peeper alkalmazást nyitom meg)akkor a Pop Peeper ne jelezze ,hogy uj üzenet jött,vagyis amikor frissül eltünjön az uj üzenet figyelmeztetés.De csak akkor tünik el ha megnyitom magát a Pop Peeper-t.
Az be van pipálva,hogy ne keresse a szerveren elolvasottként jelölt üzenetet.
Ez igy müködik,vagy én nem tudom beállítani?

CattiBrie
Találtam/kaptam ilyet, hátha valakit érdekel.

email-clients

Nem gondolom, hogy Magyarországra vonatkozik. 😊
De valami.

[/spam]™

Dj Faustus
Szerintem keresd fel az említett szolgáltatókat, és kérdezd meg õket mennyi a külsõ (nem a webes levelezõfelület - mert az is használhat IMAP-ot mint például a Roundcube webes levelezõfelület is azt használ - irányából jövõ) POP3/IMAP forgalmuk.
Arról valószínûleg nem fognak tudni tájékoztatást adni, hogy ebbõl mennyi az Outlook, mennyi a Thunderbird, és mennyi az egyéb levelezõkliensek aránya, mert errõl nem küldenek tájékoztatást a levelezõkliensek.

CattiBrie
Sziasztok!

Nahát milyen topik. Mintha csak most nyílt volna. 😊

Na, de amiért írok:
Statisztikát keresek, hogy napjainkban melyek a legelterjedtebb felületek, ahol az emberkék nézegetik leveleiket. Magyarországi adatok érdekelnének, de nem csak magyar levelezõrendszerek.

Barátom nem segített, vagy rosszul keresek. 😊

Néhány levelezõ szolgáltatás:
freemail, citromail, gmail, hotmail, indamail, vipmail, yahoo

Na, most ezeket lehet webes felületen nézegetni, meg Outlook-kal, Outlook Express-szel, Thunderbird-del meg még biztos sok mindennel.
És én ebbõl szeretnék egy statisztikát, hogy mennyien használnak ma Outlook-ot/Thunderbird-öt.

Köszi,
Catti

[/spam]™

Szerintem a freemail jó, ha POP3-on keresztül használod. Amugy nem. De szerintem ha már levelezõprogramot használsz, akkor ne Outlook-ot, hanem pl. Eudora-t. Sokkal jobb, és biztonságosabb. Érdemes kipróbálni. Üdv: