FTPkapcsolódás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MyIP
Aki kapcsolódni akar hozzád az letölti ezt a programot, regisztrál az oldalon és máris van 1 felhasználónév.myip.hu aldomain neve, és lehet ezalapján is szûrni az ftp szervereken, nézz utána, mert nem biztos, hogy mindegyiken, az ingyenes Serv-U FTP szerveren úgy emlékszem csak IP alapján lehet szûrni. Ha magadnak szeretnél saját domaint, akkor is jó ez a program, de ha pl koliban vagy, akkor egyszerûbb, ha beszélsz a rendszergazdával.
senkinek semmi ötlete?
Tudom h nem teljesen ez a fórum témája, de talán ebbe fért bele legjobban amit kérdezni akarok újat meg nem akartam csinálni emiatt.
Szóval azt szeretném kérdezni h csináltam 1 ftp-t de szeretném korlátozni h kik érjék el a gond ott van h dinamikus ip-je van és ez alapján nem tudom, hogy lehetne mégis?
a másik pedig h nekem fix ip-m van és ahhoz én tudok vhogy (lehetõleg a mi rendszerünkön belüli) domain nevet adni ami alapján szintén megtalálná vagy ezt csak a rendszergazdák tudják?
Mondjuk egy Windows Commander. Ha magyar, akkor Parancsok menü, azon belül Ftp kapcsolat vagy Új Ftp kapcsolat. Oda beírod a kiszolgáló nevét, és már kész is. Ennyi az egész.
De vannak külön ftp progi-k, azok közül a CuteFtp-t tudom ajánlani.