Dave Mirra Freestyle BMX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá
nagyon faja ez a játék csak az a baj hogy nincsen meg egyik ismerösömnek a második része<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
nagyon faja ez a játék csak az a baj hogy nincsen meg egyik ismerösömnek a második része<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
csõcsõ a www.ncore.nu oldalon le lehet szedni<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
van valakinek pach a dave mirra játékhoz???????
Köszi
"Everything that happens, happens for a reason"
Keresd meg a Gamestar elérhetõségeit (mondjuk e-mail címet). Ezután írj nekik, hogy egy régebbi számot szeretnél, amiben teljes játék volt ez a Dave Mirra cucc. Szépen, illedelmesen kérdezz rá, hogy van e valamilyen módja annak, hogy megvehesd, megszerezd, stb. :-)
Ha emlékezetem nem csal, 2004-ben volt teljes játék... de ebben nem vagyok biztos.
Ha emlékezetem nem csal, 2004-ben volt teljes játék... de ebben nem vagyok biztos.
kösz
Priviben elküldené valaki,hogy honnan lehet letölteni?
Na valaki tud segíteni??
Jó lenne!!
Üdv!
Jó lenne!!
Üdv!
Nekem is megvolt cd-n de valaki elbugázta 😞
Szóval akinek megvan és esetleg át tudná küldeni (ICQ-MSN) vagy tudja honnan lehet letölteni az kérem szóljon !!! Köszi!
Szóval akinek megvan és esetleg át tudná küldeni (ICQ-MSN) vagy tudja honnan lehet letölteni az kérem szóljon !!! Köszi!
nekem vhol megvan cd-n, de már nemtom hova tûnt ebben a rengetegben 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sziasztok!
Légyszí mondana valaki egy címet honnan lehet leszedni a Dave Mirra Freestyle bmx teljes játékot!
a badbone sehogy sem jön be :-(
Plesa help!
Üdv:
Csoder
Légyszí mondana valaki egy címet honnan lehet leszedni a Dave Mirra Freestyle bmx teljes játékot!
a badbone sehogy sem jön be :-(
Plesa help!
Üdv:
Csoder
Hi!
En most totom le. Mukodik egy p200mhz-n 64 rammal voodoo 1-el? a tony 2 demoja jol ment
Aquli
En most totom le. Mukodik egy p200mhz-n 64 rammal voodoo 1-el? a tony 2 demoja jol ment
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
hogyan lehet 1 trukkre 17000 pontot kapni?
rakeresten a neten. az ektivison honlapon azt irjak,hogy minimum 2x jobb canga kell hozza, mint az alap!
dr
dr
dr : ugy, hogy 2 kilepon grindelj, ugy jobb az egyensuly, ja, es le is ugorhatsz a keritesre...
Azt szerintem nem érdemes megcsinálni,mert anélkül is továbbjuthatsz. Ott úgy is csak egy tippet ad.
hogy a suxxaba lehet 180 labat grindolni az elso palyan a tavvezeteken?
dr
dr
mondjatok valami jo kis cimet, ahol fennt vannak a feladatok megoldasai!mert ugyabar elakadtam...
dr
dr
Innen leszedheted:
www.badbones.cool.am
www.badbones.cool.am
nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a dave mirra... -t?
Nem megy! Elküldenéd a save-edet?
Hogy hívja a játék ezt a gombot?Mert én
gamepad-on nyomatom, és ezért kellene.
gamepad-on nyomatom, és ezért kellene.
Hahooo!Hogy kell 900°-osat ugrani?
A Badbonesen fenn van a játék, itt 11 db 4,8 megás file van.
Kitömörítve nem tudom.
Kitömörítve nem tudom.
ICQ keresztül a gépemrõl.....máshonnan nemnagyon😊
De ez egyételmüen videjókárdhiba......
Amúgy Bandheemen is ment 1024*768ban
Amúgy Bandheemen is ment 1024*768ban
..........
A játék nem egy félelmetes de király de van egy óriási baja...:nem megy radeonon csak banshee-n tok játszani vele(tudnék...)
A Tony2 jobb
A játék nem egy félelmetes de király de van egy óriási baja...:nem megy radeonon csak banshee-n tok játszani vele(tudnék...)
A Tony2 jobb