28
 • Gladiator
  #28
  kép nincs róla?
 • Walaki
  #27
  Gondolom, ez azért nem ugyanaz, mert fotoluminesszencia esetében a visszakapott fény frekvenciája és fázisa nem egyezik az eredetivel. Ha jól értem, a leírt kísérletnél viszont megegyezik.
 • Bakka
  #24
  Akkor mi van ha egy anyag fluoreszkal (foszforeszkal) Az nem allitja meg, nem tarolja magaban ? Akkor is sugaroz ha mar az eredeti fenyforras nem el !
 • Raven
  #22
  Gimis fizika anyag, a fény sebessége csak vákumban határsebesség, tehát nincs ellentmondásban a relativitás elmélettel.
 • ixyon
  #18
  1 hullámot nem lehet megállítani, csak lelassítani, vgay megszűntetni! ha megállítanák, és újraindítják, kioltja magát!

  semmiképp sem állhatott meg, csak iszonyatosan lelassult, annyira, hogy már nme észlelték a sebességét(biztos azért, mert nem tudják mérni, csak érzékelni, hjogy ottmarad)

  ezt skoal kicsit félreértelmezhette(fordította)
  ha valaki nem tudja miről ír, inkább fordítson szó szerint, vagy értelmezze amit leír, mert a cikk OK, csak a cím...
 • [email protected]
  #5
  Szerintem ezt a találmányt azért hozták nyilvánosságra mert már annyival tudnak többet és jobbat amit nem mondanak meg, hogy ez már nem kell. Lehet, hogy kissé paranoiás vagyok, de ha világrengetően egyedülállóan tudnák létrehozni, biztos nem mondanák el...
 • #4
  Na és akkor mi van?
  Egy darabig (méghozzá jó darabig) ez nem fog megjelenni sehol. (Hacsak a hadsereg le nem csap a dologra - Yany.)
  Van egy sor olyan találmány, ami nem kerülhet napvilágra (és a publikum elé), mert egy nagy vállalat profitját vagy egyéb érdekcsoportok működését sértené vagy meghiusítaná.
  Az alternatív energiaforrások pl. ilyenek. Szerintem egész biztos van már olyan módszer ami kiváltaná a benzint, de ez az olajmonopóliumokat sértené.