13
  • ixyon
    szerintem az S3 mindíg jó chipeket adott ki, csak sosem jókor, meg nemigazán volt jó a csapatjuk sem.
    de mivel a régit eladta '99 végén, ez gondolommindenki számára világos, hogy 1 VACI ÚJ CSAPAT EGYETEMISTA SOKSOK ÚJ ÖTLETTEL! ezzel azv nvidia sem fog bírni, mert ők már kiforrottak, és nem frissítenek. az S3 pedig 4-5 évmúlva fogja kihozni a csúcsot, de addig még szarráveri az Nvidiát!!!
  • Breki
    Hamán mindenki vagánykodik az S3-as kártyájával, akkor Én is elárulom, hogy egy S3 Virgém van, és nagyon meg vagyok vele elégedve (böngészéshez tökéletes:) úgyhogy hajrá S3!!!
  • atee
    en remyenykdem ogy feltamad az S3 om
    tobb mint 1 evig nyuztam az S4 es kartyamat es meg voltma elegedve vele:)
    sajnos a valtanom kellett mivel mostansag mar kevesnek bizonyult nehol!
    viszont ha tenyleg lenyona az Nvidiat annak orulnek mert nem szimpatikusak nekem!
    de ra vagyok kenyszeritve :(
  • kowajano
    nekem is Savage 2000 van. valoben nem lett volna rossz a kártya az Open gl részz full jol megcsinálták D3D meg siralmas lett ha azon tudtak volna javitani simán felvehette volna a versenyt a Dzsiforszal. Hát hogy az s3 erre készül nem lenne rossz nagyon is jo lenne csak hát nem olyan hozzáállás kellene mint a savage 2000 hez
  • Anee
    Inkább a 2Dje jó az S3mnak(SonicBlue....)de kellemesen meglepődnék ha ott lenne a topon egy s3 chip.......szerintem a kiadás pont rosz időre fog esni mint a S2000nél..........