25
  • jax10
    Gauloises én bene volnák szivesen kiprobálnám a variáciokat csak ird meg hogy mit tegyek
  • xxxx
    Nem tudjátok hol lehet letölteni az "Afrika sötét titkai"-t?
  • gauloises
    Még mindig senki? Várok.
  • gauloises
    Újra itt voltam.
  • gauloises
    Szi! Újra itt voltam. Várok.
  • gauloises
    Szi!Benéztem.
  • gauloises
    Sziasztok!
    Afrikában én is elakadtam a Xastur mocsaránál,de van néhány tippem amit ki kellene próbálni,de kevés az időm a többszöri variációk kipróbálására,ezért jelentkezőket keresek,hogy esetleg közösen megoldjuk.
    a háromszög jelképet biztos,hogy nem ott kell lerakni ahol a másik kettőt,hiszen más a dimenziója,és ez nem véletlen.A jobb oldali templomban/a harmadik/jártatok-e,és hogyan? Valamilyen kőtáblát kell ott felvenni.Én már felvettem,de nem emlékszem mire jó.Várom a jelentkezéseket.
  • Kinyda
    Azért remélem még benéz ide valaki...elég messze van már azaz augusztus 2....
  • Kinyda
    Sziasztok!
    A Hold Templomról azt tudom mondani,hogy gyújtsatok meg minden egyes álló fáklyát és járjátok be többször,hátha ráakadtok valamire. Arra már sajna nem emlékszem. Amúgy amikor először eljutottam oda a bal alsó sarokban volt a templom. Aztán mivel nem tudtam sehogy továbbjutni,elkezdtem 1-2 pályával előtte és aztán már ugyanaz fent volt a jobb sarokban. És onnan továbbjutottam. A templom előtt várt egy pacák és vele. Nektek is volt ilyen????

A xastur mocsarából én sem tudok továbbjutni. Van még egy folyosó,ahová nem tudok bejutni és a háromszöget sem rakja le. Lehet ezt is elkéne kezdeni 1-2 pályával előbbről?
    Valakinek valami ötlete???

• Kinyda
    Hali!
  • daloska
    Sziasztok!

Elakadtam. Hold Templom. Zöld lett a fény az egyik szoba falán. Vele szemben egy zárt szoba, több kapcsolóval. Közöttük egy újabb nagy szoba. Sehová nem tudok tovább jutni.

Segítsetek! :)

Köszi!