25
-
jax10 #25 Gauloises én bene volnák szivesen kiprobálnám a variáciokat csak ird meg hogy mit tegyek -
Nem tudjátok hol lehet letölteni az "Afrika sötét titkai"-t?
-
gauloises #23 Még mindig senki? Várok. -
gauloises #22 Újra itt voltam. -
gauloises #21 Szi! Újra itt voltam. Várok. -
gauloises #20 Szi!Benéztem. -
gauloises #19 Sziasztok!
Afrikában én is elakadtam a Xastur mocsaránál,de van néhány tippem amit ki kellene próbálni,de kevés az időm a többszöri variációk kipróbálására,ezért jelentkezőket keresek,hogy esetleg közösen megoldjuk.
a háromszög jelképet biztos,hogy nem ott kell lerakni ahol a másik kettőt,hiszen más a dimenziója,és ez nem véletlen.A jobb oldali templomban/a harmadik/jártatok-e,és hogyan? Valamilyen kőtáblát kell ott felvenni.Én már felvettem,de nem emlékszem mire jó.Várom a jelentkezéseket. -
Kinyda #18 Azért remélem még benéz ide valaki...elég messze van már azaz augusztus 2.... -
Kinyda #17 Sziasztok!
A Hold Templomról azt tudom mondani,hogy gyújtsatok meg minden egyes álló fáklyát és járjátok be többször,hátha ráakadtok valamire. Arra már sajna nem emlékszem. Amúgy amikor először eljutottam oda a bal alsó sarokban volt a templom. Aztán mivel nem tudtam sehogy továbbjutni,elkezdtem 1-2 pályával előtte és aztán már ugyanaz fent volt a jobb sarokban. És onnan továbbjutottam. A templom előtt várt egy pacák és vele. Nektek is volt ilyen????
A xastur mocsarából én sem tudok továbbjutni. Van még egy folyosó,ahová nem tudok bejutni és a háromszöget sem rakja le. Lehet ezt is elkéne kezdeni 1-2 pályával előbbről?
Valakinek valami ötlete???
-
Kinyda #16 Hali!
-
daloska #15 Sziasztok!
Elakadtam. Hold Templom. Zöld lett a fény az egyik szoba falán. Vele szemben egy zárt szoba, több kapcsolóval. Közöttük egy újabb nagy szoba. Sehová nem tudok tovább jutni.
Segítsetek! :)
Köszi!