Milyen Mobil van a Mátrixban?
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez még semmi: Japánban Van Toa Pen papír mosógépet talált fel, tuti egyszeri használatra.
Igen? Miért? Errõl nem is hallottam. Végre vmi új. De miért nem tudták megoldani? a 7210-esbe is van?!
Na, ha pontosan tudni akarjatok 8110i van benne, de maga a telefon tok ures belul (nem mukodik) mert kulonben a flip leugrasat nem tudtak volna megoldani.
8110-es van a filmben.
igen így is lehet nevezni (banánfon)
1800 pont a max. 200*9.
8110-es van a mátrixban, de ha kinyitnád a szemed te is lánád.
8110-es van a mátrixban, de ha kinyitnád a szemed te is lánád.
+1 ilyen hiba es ugrottak a hangyalesok😉)
Forrás:Népszabadság onlineBûncselekmények
Tényállás Pont
Segítségnyújtás elmulasztása 7
Közúti veszélyeztetés 7
Közúti baleset okozása 4
Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban 7
Jármûvezetés tiltott átengedése 7
Cserbenhagyás 7
Szabálysértések
Tényállás Pont
Jármûvezetés az eltiltás tartama alatt 1
Ittas vezetés 1
Sebességkorlátozás jelentõs túllépése 1
Az elsõbbség és az elõzés szabályainak megsértése 1
Vasalti átjárón áthaladás szabályainak megsértése 1
A közúti közlekedés rendjének megzavarása 1
Engedély nélküli vezetés (közúti forgalomban gépi meghajtású jármû vezetése, más kategóriába tartozó engedéllyel, illetve a jármû vezetésének átengedése engedéllyel nem rendelkezõ részére) 1
Biztonságos közlekedésre alkalmatlan jármû vezetése, üzemképtelen fék, kormányberendezés esetén 1
Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése amennyiben a jogsértés más helyen meghatározott körbe nem sorolható 1
A megengedett sebességhatár legalább negyedével történõ túllépése 1
Irányjelzés szabályainak megszegése 1
Bekanyarodási szabályok megsértése 1
Megfordulás, hátramenet szabályainak megszegése autópályán, autóúton 1
Megállás útkeresztezõdésben 1
Megállás kijelölt gyalogos-átkelõhelyen, valamint a gyalogos-átkelõhely elõtt 1
Távolsági fényszóró használatára vonatkozó szabályok megszegése 1
Tényállás Pont
Segítségnyújtás elmulasztása 7
Közúti veszélyeztetés 7
Közúti baleset okozása 4
Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban 7
Jármûvezetés tiltott átengedése 7
Cserbenhagyás 7
Szabálysértések
Tényállás Pont
Jármûvezetés az eltiltás tartama alatt 1
Ittas vezetés 1
Sebességkorlátozás jelentõs túllépése 1
Az elsõbbség és az elõzés szabályainak megsértése 1
Vasalti átjárón áthaladás szabályainak megsértése 1
A közúti közlekedés rendjének megzavarása 1
Engedély nélküli vezetés (közúti forgalomban gépi meghajtású jármû vezetése, más kategóriába tartozó engedéllyel, illetve a jármû vezetésének átengedése engedéllyel nem rendelkezõ részére) 1
Biztonságos közlekedésre alkalmatlan jármû vezetése, üzemképtelen fék, kormányberendezés esetén 1
Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése amennyiben a jogsértés más helyen meghatározott körbe nem sorolható 1
A megengedett sebességhatár legalább negyedével történõ túllépése 1
Irányjelzés szabályainak megszegése 1
Bekanyarodási szabályok megsértése 1
Megfordulás, hátramenet szabályainak megszegése autópályán, autóúton 1
Megállás útkeresztezõdésben 1
Megállás kijelölt gyalogos-átkelõhelyen, valamint a gyalogos-átkelõhely elõtt 1
Távolsági fényszóró használatára vonatkozó szabályok megszegése 1
Az kb annyira 6110, mint te 100-as!
6110????
Na annak aztán qrvára semmi 6110-es alakja nincs.
Na annak aztán qrvára semmi 6110-es alakja nincs.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Na elmész ám a tudod hová!
Felesleges lecserélni a mostani telefonokat 3310-esre. Egy fél év múlva ugyanolyan néptelefon lesz, mint most a 3210-es. Amikor kiadták, már akkor elavult volt. Szoftver ide-, vagy oda, béna.
A kígyóban 1800 a max. pontszám (ennyit lehet elérni). Egyszer kiakasztod és kész. Na bumm.
A kígyóban 1800 a max. pontszám (ennyit lehet elérni). Egyszer kiakasztod és kész. Na bumm.
hm
Jó hát!!! Csak így tovább, és lassan elérhetövé válik az 1000-es álomhatár! 😊)) (De gonosz vagyok)
Nem is tértél vissza.
Vagy csak nem olvastad el elég tüzetesen.
Vagy csak nem olvastad el elég tüzetesen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
nekem a kigyosben a rekordom 64. ez mar jooo??😊
De tsak szerinted!!!
inkább azokba nem nézek be 😊
Igen, hallottam, hogy a verprofiknak 1300-1400 korul mozog. (Hugom pl. lazan eler 1000 pontot, most olyan 1280 korul van a rekordja... 😞(( )
Ez idióta? 😊)
Akkor te még nem láttad itt az igazán idiótákat... 😊) (Pontos idõ..., Az igazi Breki..., i, stb... 😊))
Akkor te még nem láttad itt az igazán idiótákat... 😊) (Pontos idõ..., Az igazi Breki..., i, stb... 😊))
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Miért is az?
ilyen egy idiota topicot 😊
na szal, nekem 1 3210esem van, és nekem jó
viszonnylag kicsi, és szerintem az 1ik legszebb, a zsebembe befér, vettem hozzá rezgõszettet 6500ért, (bár nem használom😊, és telefonálni tökéletes. bítrja, hogy néha leesik, és van rajta kígyós játék. nekem ennyi elég, de ha te télleg töröd a telefont, vegyé R310-est. faterom idevágja, odavágja, kiejti a 2.ról, meg ugye elázik, mikor a kabátjába teszi, és semmi baja. és szerintem nem is olyan nagy...
viszonnylag kicsi, és szerintem az 1ik legszebb, a zsebembe befér, vettem hozzá rezgõszettet 6500ért, (bár nem használom😊, és telefonálni tökéletes. bítrja, hogy néha leesik, és van rajta kígyós játék. nekem ennyi elég, de ha te télleg töröd a telefont, vegyé R310-est. faterom idevágja, odavágja, kiejti a 2.ról, meg ugye elázik, mikor a kabátjába teszi, és semmi baja. és szerintem nem is olyan nagy...
A tsere megéri.
Nekem is most kezd meghalni a 3210-esem. 1 évet bírt. Mondjuk az én kezem közt már az is tsoda.
Nekem meg tsak két dologra kell a mobil:
1. Telefonálni(elég sokat szoktam, ezért fontos)
2. SMS, és ebben tényleg zavar Ngem is, hogy a 3210 az tsak 10-et tud kb.
De még jó, hogy kettõ van, és a T10 az sokkal többet tud tárolni.
A kígyós játékban a tsútsom: 1064
Nekem is most kezd meghalni a 3210-esem. 1 évet bírt. Mondjuk az én kezem közt már az is tsoda.
Nekem meg tsak két dologra kell a mobil:
1. Telefonálni(elég sokat szoktam, ezért fontos)
2. SMS, és ebben tényleg zavar Ngem is, hogy a 3210 az tsak 10-et tud kb.
De még jó, hogy kettõ van, és a T10 az sokkal többet tud tárolni.
A kígyós játékban a tsútsom: 1064
Hát, ha jól tudom (azóta láttam képet a 3210-esröl, hugom meg vett egy 3310-est), nics nagy különbség a kettö között, csak úgy 3 centi...😊))
Attól is függ, mennyit kell áldoznod a cserére.
Ez csak elhatározás és némi pénzmag kérdése.Szvsz a 3310 kicsit kényelmesebb használatú(jobb a menü meg ilyenek)meg tán rezeg is (hölgyek öröme)...
Nekem elég, én a következökre szoktam használni (fontossági sorrendben) :
1. Kukacos játék (ez tök jó. 828 a rekordom)
2. Mivel nincs órám, a mobilé tökéletesen megfelel (meg ébreszt is)
3. SMS-t irok
4. Telefonálok (ritkán)
1. Kukacos játék (ez tök jó. 828 a rekordom)
2. Mivel nincs órám, a mobilé tökéletesen megfelel (meg ébreszt is)
3. SMS-t irok
4. Telefonálok (ritkán)
Na nekem 3210 van, de qrvára nem csípem. Az 5110-es is ugyanolyan szutyok. Nekem olyan telefon kell ami tud sms-t is tárolni (lehetõleg nem 10-et!!!)
Most õszintén! Hát nem durva egy kicsit a 10! SMS? Szerintem min. 25-30 kellene, hogy elférjen. Ha valaki csak telefonálásra használja a mobilját vegyen 5110-est, vagy 3210-est.
De ma már nem csak arra kell a mobil. Én még a tv mûsort is a wapról néztem (motorola v2288).
Most õszintén! Hát nem durva egy kicsit a 10! SMS? Szerintem min. 25-30 kellene, hogy elférjen. Ha valaki csak telefonálásra használja a mobilját vegyen 5110-est, vagy 3210-est.
De ma már nem csak arra kell a mobil. Én még a tv mûsort is a wapról néztem (motorola v2288).
Én most adtam el, mer kezdett besuxxolni.
Lehet,amit lentebb írtam csak hallomásból tudom.Nekem 3210 van,és sokan legagyizzák,de telefonálásra tökéletes...
Amelyik ismerõsömnek volt eddig, mind dícsérte.
Állítólag ennek is olyan bajai vannak mint a 7110-nek(software),de majd megkérdezem a Westeles ismerõsõm...
Arra hogy telefonálj róla mindkettõ tökéletes.Ha a haverok elõtt akarsz menõzni vagy úgy érzed hogy wap nélkül nem élet az élet akkor viszont gáz...
Nem, nem jobb. Elavultabb. De azzal sints semmi probléma.
Van rajta. Az most jó nekem? (Jobb az 5110 mint a 3210?)
5110-es van. Ha van rajta antenna, akkor az lesz az. Ha nints, akkor meg 3210-es valszínû.
Oldal 1 / 2Következő →