6
Aopenről tapasztalatok
  • kowajano
    #6
    Az AOpen egy hat tagból álló családot tervez kibocsájtani az nVidia GeForce2 MX alapú kártyákból. A család öt tagja rendelkezni fog az AOpen saját OpenBIOS technológiájával, mely könnyű hozzáférést biztosít a kártya BIOS-ához, így könnyítvén a tuningolók dolgát. Az OpenBIOS-szal állítható a mag és a memória frekvenciája, valamint a feszültségek és a hűtő sebessége.
    A modellek listája:
    PA256MX Platinum - 32MB, TV-Out, DVI-Out
    PA256MX Diamond - 32MB, TV-Out, Video Capture
    PA256MX All-in-wonder - 32MB, TV-Tuner, Video Capture
    PA256MX - 32MB, költségkímélő, OpenBIOS nélkül. A kártya már kapható.
    PA256MX II - 32MB, költségkímélő, TV-Out
    PA256MX II-A - 32MB, költségkímélő
    Megjegyzendő, hogy a PA256MX II kártyák aktív hűtéssel lesznek ellátva, tehát ez plusz előny a tuningoló kedvűeknek. Ami a PA256MX Platinumot illeti, egy speciális adapterrel fogják szállítani, mely lehetővé teszi két CRT monitor egyidejű csatlakoztatását.
  • kowajano
    #4
    Aopen jo márka atomstabil alplapokat gyárt
    az egyetlen egy olyan cég mely open BIOS os Geforce okat gyárt. ez egy olyan menü mint az alaplap biosa. állithatod a feszültséget orajelet stb. Igy nem kell külön tuningprogi.
  • Csacsis
    #3
    Az AOpen, egy márkanév. (Pl:ASUS, Abit, stb...)
    Állítólag az AOpen termékek nagyon jók, de nálunk nemigen lehet őket kapni. Nekem 2 napi utánajárásomba telt,mire beszereztem az AOpen alaplapomat, és mázlim volt, hogy éppen volt ilyen a VÁMON! Részleteket még írok később, ha érdekel valakit ez a téma.
  • Jockey Ewing
    #2
    Na és akkor mi is ez?
  • Csacsis
    #1
    Helló Mindenkinek!
    Az Aopen termékeiről szeretnék megtudni véleményeket, tapasztalatokat, stb... és nem utolsó sorban, hogy kinek van még ilyen cucca othon rajtam kívül.