126
Neked milyen van??
-
#69 Nekem is van kutyám, és nemtom hogy fogom kibírni, ha elpusztul. -
#68 Ne piszkáld ,tényleg megviselte... -
#67 Kivoltál mi? -
frey #66 Dikkma = japan tancos kiseger -
frey #65 nem tulzottan. Egy virus olte meg.. -
Zsozso(!) #64 Fekete párdus esetleg -
#63 Törpehörcsög nem= japán táncos kisegér.
Fehéregér nem= japán táncos kisegér. -
#62 Öreg volt már? -
frey #61 Szerintem meg az egerek egyaltalan nem kedves allatok. Nekunk van egy Pinky nevu torpehorcsogunk, amit ma mar ugy kell etetni, mint a raptorokat a Jp1-ben. Ha benyulsz, leragja a hust a kezedrol...A halak unalmasak, a madarak piszkot csinalnak, a teknos nyalkas, a macskakat utalom, maradtak a kutyak, de most pusztult el az enyem, ugyhogy egyelore nem lesz masik. Szeretnek viszont egy tigrist..vagy egy fekete pumat. -
:) #60 macsaka -
#59 Hehe :-)))))
Soha nem bántanám....
Dikkma pedig folytatja a japán táncosegér kampányát... :D
-
#58 A fehéregér büdös, a japán táncosegér meg steril. -
#56 Ez jó:) -
#54 A kutya az ember legjobb barátja.
És ez nem vicc. -
#53 Figyu! Engem szeret és megengedi, hogy megsimizzem, de másnak nem! -
#52 A papagájt sem lehet simogatni. Legalábbis nem úgy, mint egy okos és szép kisegeret. -
#51 A papagáj is okos és be lehet tanítani rendesen, de sokat kell vele törődni+tisztítani a cuccost, mert már az egész szobám egy magház, ropog alattam a padló a magtól :-))))
Ekkor biza porszipka elő :( -
#50 Ne! Nem a leghigiénikusabb állat, amit el tudok képzelni! Egy teknőc a vízben poshad egész nap, aztán belerak egy brióst a vízbe, majd megmártózik az így kialakult, már néhány nap alatt is szépen "összeért" trutyiba.
Br.
Meg amúly is, ha megnő, már nem túl aranyos, hidd el, nem húzná tovább két évnél.
Az egerek ( NEM fehéregér, hanem japán táncos ("valcérozó" egér ) sokkal jobbak, tisztábbak, szinte sterilek :-))) és nagyon aranyosak, valamint okosak is.
Pl. erre, hogy a 3 egér közül lekölykezett az egyik. Nem tehettünk róla, a boltban már állapotos volt, úgy látszik. Lett két kis kölyke, akik mostanra már gyönyörűen futkoznak, és állandóan kiszöknek a helyükről. 5 egér már nem kevés, de van helyük és ételük is elég. A szoba egyik, abszolót nem használt, de világos sarkát fedte le az öcsém, üveglapokkal, és erre rakott forgácsot. Azóta minden nap úgy kell összevakarni az egereket a különböző helyekről, mindig kiszabadulnak valahogyan, pedig már valóságos barrikád védi őket.
De nem olyanok, mint az idióta fehéregerek: nem hugyoznak le, ha kirakod őket a szőnyegre, első útjuk nem a legsötétebb zúg felé vezet, ahová aztán beeszeik magukat több órára.
De igénylik a szeretetet, és a törődést. Amit nálunk kb. 300%-osan meg is kapnak.
-
#48 Volt papagájunk, de egyszer nyáron, amikor az erkéjen tartottuk, faterom adott neki egy kis darab paradicsomot, erre elkezdett dilizni, és kislisszolt a ketrecből :(((
Vannak halaim is, de azok nem olyan jók, mert nem lehet úgy simogatni őket, mint teszemazt egy csupaszív kisegeret. -
#47 3 papagáj (2 nimfa, 1 rozella), 1 magyar vizsla én pediglen rák vagyok... -
#46 Bocs, vissza kellett jönnöm, a Gyűrűk Urű-t kihagytam.
(vazz, hol a gyűrű? ajjaj...) -
#45 Pedig valami olyasmi vagyok, amikor éppen nem
übermensch,
millionen stehen hinter mir,
én vagyok a fény,
Tarzan, Flash Gordon,
Tell Vilmos,
z247-es alapelem,
végtelenség,
fekvő nyolcas,
king without a crown
vagyok.
:-) -
#44 Néha azt gondolom, te is ember vagy. Például ilyenkor. -
#43 Nekünk japán táncos egereink vannak, és mélyen sajnálok midnenkit, aki nem tudja még, hogy milyen hihetetlenül aranyos egy ilyen kis örökmozgó. Csak és kizárólag a legnagyobb szeretettel tudok róluk beszélni, imádom őket. Okosak, aranyosak.
Mindenkinek ajánlanám őket, de nagyon ritkák, amikor az egyik kisegerünk megfulladt, 7 hónapig nem lehetett újat felkutatni. Most van 5 :-D))))) -
#42 Menj a topic elejére és megtudod. -
noxon #41 Miért pont ilyen gusztustalan állat a téma? -
#40 Magyarországon védett minden béka.
Máshol nemtom. -
frey #38 és hát, mint lány,nem rajong különösképpen a nyálkás cuccokért.Egyébként a nyilméregbéka nem védett? -
#37 Semmi nem aggasztott.
Ezt nem értettem: "és hát...".
-
frey #36 A lányoknak is van baratnöjük.Vagy nem ez aggasztott a mondatban? Fejtsd ki! -
frey #35 nem is tudtad? Lesbians forevö:) -
Zsozso(!) #33 akkor senki..... -
Zsozso(!) #32 akkor senki se tud semmit?? -
Zsozso(!) #31 http://beka.zona.hu -
#30 Hogy miiiii??!! -
frey #28 Van 1 brazil baratnom, bar A Parana felé lakik, anyilméregbéka meg kicsit északabbra, meg egyébként is lány, és hát... -
Zsozso(!) #27 na akkor senki sem tud nyílméregbékáról???? -
frey #26 Anya nalunk is megszallottan eteti a madarakat, hajnalban es delben szoktak jonni, akkor az egesz csalad kiul az ablakba latcsovezni es lessuk ..a szomszedot.. meg a madarakat: cinke, fakopancs, neha gyonyoru nagyobb madarak... -
#24 A levelibéka cuki,minden este a kutya itatójában fürdött nyáron.Olyan mint a haribo béka.. -
Zsozso(!) #23 s milyen béka?