Hogyan szoktad...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harder,better,faster,stronger XD
Grat az értelmes topik nyitónak...<#wilting>#wilting>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
de van olyan is, h csakromantikus módra megy a szeretkezés
For the greater good
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én viszont úgy vagyok vele, hogy nem akarok csúnya nõt, mert azt Qrhatom egyedül 😊
Minden esetre elegem van az ún. szinglikbõl. Mi ez, divat??? Váh.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
c115
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Csak azt érteném hogy miért jó a másikat szenvedni látni,aztán meg úgyis marad minden a régiben.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Szerencsére hûséges típus, de akkor is zavar, ha mindnen kanos faszi az én barátnõmet stíröli, na!
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"