Hogyan szoktad...

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="460" height="384" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="high" /><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="flashvars" value="vID=19d9b2acc5&autostart=false" /><param name="name" value="guPlayer-19d9b2acc5" /><param name="src" value="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="vID=19d9b2acc5&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="384" name="guPlayer-19d9b2acc5" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" ></embed></object>
peppuz
tudod hogy csinálom??!:gyorsan és fájdalmasan!Hadd szenvedjenek a nök!

Harder,better,faster,stronger XD

Pluskast
Azt a ku...<#wilting><#wilting><#ticking><#ticking>

Grat az értelmes topik nyitónak...<#wilting>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

shevsenko7
<#nevetes2>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

I'm naked
helyzetfüggõen---van olyan,h nem birok magammal és akkor durr bele
de van olyan is, h csakromantikus módra megy a szeretkezés

For the greater good

hnoemi
Én nem szeretm a túlzott gyengédséget, de azért mégsem a durr bele módszer a jó. Bár nekem aztán tök mindegy, éhezem.... 😊)))

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

kozik
eddig igyekeztem nagyon finom/kedves/elozekeny/gyenged/megatobbi lenni. aztan megkaptam vagy masfel hete utkozben lekicsinylo hangnemben, hogy "o, de romantikus vagy". na asszem valtok a durrbelere.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

hnoemi
Hát ba.ki meg is érdemlik azok a faszik akik csak úgy durr bele. Próbálják ki elõtte mielõtt játszák a kemény pasit.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Tetsuo
Vagy õ téged. 😊 (A mai világban..)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PíszLávJuniti
mért.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Amúgy a fater szokta mondogatni, hogy "fiam, ne legyen gyönyörû nöd, mert azt mindenki meg akarja tolni és elõbb-utóbb meg is fogja."
Én viszont úgy vagyok vele, hogy nem akarok csúnya nõt, mert azt Qrhatom egyedül 😊
Egy idõ után nem is hiányzik.Csak, ha újra van barátnõd és jó vele, akkor az a gáz, hogy átesel a ló túloldalára és egésznap csak csinálnád.
anal mikor seggberakod a csajt
Voltan
Bah, nekem a t*köm tele van. Sajnos a szó szoros értelmében. Egy ideje már nincs asszony, Marok Marci meg már fáradt a nap végére általában. Azt se tudom, hol áll a fejem, azt meg végképp nem, hogy hol áll a f*. (Képletesen, persze, azért még pisilek)
Minden esetre elegem van az ún. szinglikbõl. Mi ez, divat??? Váh.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

aston shell
lol

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

cSuwwi
kanál, csak lemaradt az elejérõl a ká <#whatever>

shit happens

Annakin
én tényleg nem tudom. de sztem nem is fontos.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Mi az az anál?,

c115

Dono
análpowa

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

hen-tes
én utána is -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

berakom és addig dugom míg él a csaj

Mike
na majd akkor megvárom, hogy is csinálják a többiek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
aha

Lteebee
Nem kurvát mondasz, hanem lányt, vagy nõt és így tovább.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike
errõl egyébként hogy lehet beszélgetni általános stílusban?

Mike
de qrva régi topic ez, a Pista bá-t még én írtam anno 😊))

Lteebee
Mennyi idõ elteltével legelviselhetetlenebb nektek a szex hiánya?

Assassin
De változik,elvész a bizalom😞
Lteebee
Szerencsére nekem még nincsenek kötöttségeim. Ha szórakozik, megy.

Assassin
Azért mert vannak olyan kötöttségek(pl.gyerek stb.)amik miatt marad(vagy legalábbis kéne)...

Assassin
Kivéve ha nem ,és azt hallod hogy ''nyitott kapcsolat'' meg hogy ''te is csináld nyugodtan''...
nem szokasom a dolog, de talan azert, hogy ERTED szenvedjenek. Ha azt latja, hogy elveszithet,sokkal jobban fog akarni.Szvsz
Assassin
Nem,még van egy jó pár dolog...
Ez csak úgy kiszakadt belõlem😊
Lteebee
Csak ezt nem érted?
Jó neked.

Assassin
Így-így...
Csak azt érteném hogy miért jó a másikat szenvedni látni,aztán meg úgyis marad minden a régiben.
Lteebee
Pláne, ha látják, hogy a csajszi is élvezi.

Assassin
A férfiak a territórium õrzését és a büszkeségük kikezdését látják egy ilyen szituban...
Lteebee
Akkor elszúrtam, mert az intro elé írtam. Bocsi.

Jaaj! Koszi, de az intro meg kesett egy picit,menj vissza es nezd meg. 😊
Lteebee
Írtam az új topicodba.

Az en baratnomet is gyakran stirolik. De ez engem egyaltalan nem zavar😊 Persze lattam mar a baratjat orjongeni emiatt..😊
CybeRick
Hát néha már neki is elege van belõle. Egy barom még a mobilszámát is kiderítette, én meg kicsit elintéztem a mocskot egy jó idõre :-)

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Lteebee
A csajok meg imádják ezt.

Assassin
Lesz ez még máshogy is...
CybeRick
Az én barátnõmmel meg nagyon sokan próbákoznak. Õ meg elég lazán veszi a dolgokat, kicsit naiv. (nem qrva)!!!
Szerencsére hûséges típus, de akkor is zavar, ha mindnen kanos faszi az én barátnõmet stíröli, na!

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Saját példa?
???
Nem hiszem. A csaj most lesz 17. 😊)) Bar ki tudja...
Assassin
Stimt.
Oldal 1 / 3Következő →