20838
Segítséget kérek
-
total commander egyesités -
én igen -
hannti #3153 hello! az out fájlt ismeri valaki? -
Hy! Hogy lehet a cd/dvd-meghajtok betűjelét változtatni?
Mert letiltottam a sf nightmare-el ezeket és amikor benn volt egy pendrive akkor állítottam vissza sajna!Igy most az egyik megcserélődött de ez nem tetszik így nekem!! PLS vki... -
köszi :-) akkor ezt vidd te a lakatlan szigetre nekem annyira nem kell 
-
lakattal:)) -
Sziasztok írtam 1 hete 1 lemezt ,most lett volna időm megnézni de nem zárta le a nero.Nincs continue session bepipálási lehetőségem sem.Hogyan zárjam le a lemezt??Köszi -
semmit sajna! Beszerzel egy új,normálisan kompresszált verziót.
hangtechnikusi trükk is van rá, de macerás. -
HELP! Van olyan DivX filmem, amelyik nagyon halk a beszéd, viszont az egyéb hangok jól hallhatóak. Szal, ha felerősítem
a volume-t, akkor sem hallom a beszédet, mert az egyéb hangok is egyidőben felrősödik. Van ez így akár szinkronos
vagy eredetihang filmmel. Mit lehet tenni? Köszi!
-
Grr oks :) thx -
Szombat du. vagyok MSN-n huzamosabb ideig. De így fejből nem tudok neked segíteni. Otthon van UHU-m az XP mellett, de még sosem szedtem le, csak láttam, hogy a dok végén le van írva pontról pontra a folyamat.
Olvasd el, és szerintem meg tudod csinálni.
YOU CAN DO IT.
-
ok kösz megnézem .. de nemtudnál te vmi gyors segitséget dobni ?? csdak leszedni azt kéx utána vhogy feldobom xp-t .. csak linuxhoz nemértek .. ha van msn-ed v vhogy .. nem ?? -
blackgamer
Nincs mit.
Itt vannak a leírások, ha kell.
ftp://ftp.uhulinux.hu/pub/doc/
(UHU-t pedig nem szidni, szerintem jó. Főleg, hogy uninstallálni tudja saját magát) -
blackgamer #3142 köszi a tippet! MP classic tényleg működik, hang mintha csúszna, de lehet csak én magyarázom bele, Power-t még kipróbálom... -
most néztem UHU a rohadék :D -
Láma vagyok holvan azaz utmutato ?
-
Ha esetleg UHU-Linux, ahhoz van útmutató, hogy lehet leszedni.
Ha más, nem tudok segíteni. Talán valaki más... -
Helo van nálam egy Laptop amin fennvan a linux .. lekellene szednem és XP-t szeretnék rátenni de nemnagyon értek a linuxhoz és nemigazán megy .. vki pliz help
-
Ezek biztos:
PowerDVD, MediaPlayer Classic -
blackgamer #3136 adott egy vob amin ac3 + stereo hang is benne van, gépen a lejátszóim nem boldogulak vele (BSPlayer, Micro DVD Player)
valaki tud valami jót ajnlani? nem tudom mi játszaná le (VirtualDub látja, de ott meg csúszik a hang) -
Biztos?
-
tomo #3134 az nem jelent semmit. lehet nem ismeri.
nezd meg a geped pár online viruskeresovel -
kép
ja és nemhiszem, hogy vírus, mert nod nem jelzett. -
ez vmi vájrusz....üres? vagy mit tartalmaz? -
Hi.
A C: meghajtón megjelent egy olyan mappa, hogy kkdyx. Nemtudja vki ez mi lehet vagy melyik program hozhatta létre? -
jóh, nem kell segíteni, köszi, jumper hibája minden..kis szar jumper vacak 

-
egyes #3129 akkor te mivel töltesz le? -
tomo #3128 nettransport talán?
bar en nem hasznalok ilyesmit. de biztos talalsz valamit.
persze jo kerdes mi tortent a flashgeteddel. -
egyes #3127 ami alapból a windows-ban van azzal jó.
csak az a baj vele, hogy ha valamiért megszakadna kezdhetem előlről.
valami másik jó letöltő progi? -
tomo #3126 es flashget nelkul?
mas oldalrol?
mas letoltesvezerlovel? -
egyes #3125 pl:phazeddl.com-ról., de máshonnan is ilyen lassú lett a flash get kipróbáltam.
adsl-em van. -
Milyen internet kapcsolatod van?
Honnan akarod letölteni az anyagot? Sok dolog befolyásolja a letöltésedet.
-
csökkentett mód? abban kellene most futtatnom? mert normálban fut elvileg...meg ha csökkentett, akkor nincsenek meghajtók, legalábbis CD/DVD meghajtók
szal akkor futassam le csökkentettben? -
egyes #3122 Köszi!
Nem tudjátok mi lehet az oka, hogy eddig simán töltöttem le flash gettel, most meg, ha azzal szeretném teljesen lassú.100mb-ra kiírja, hogy 30 óra.
leszedtem és újra telepítettem, de semmi változás. -
Sziaszto!!!
Nekem az volna a problémám hogy regeltem magam az atw-re és ftp feltetem a 7 megás filmet, és azt hogy lehet meg oldani hogy weben keresztül lehesen letölteni?Hogy be adja a download vagy mit "ezt a fájt le akkarja tölteni " vagy mit tuom én :P:S -
DVDRip.Xvid azt jelenti, hogy DVDrol van rippelve Xvidbe tomoritve
ha asztali DVDn akarod nezni, akkor ajanlom atkonveralni mpeg2 be (pl. TMPGenc) es utana mastering majd kiirhato DVD -
csokkentet mod?
vannak file recovery softok (getdataback), azzal visszalehet szepen hozni dolgokat, 99% esely van ra.
vagy lehet, hogy haverodnal felismeri es akkor nincs gond.
milyen oprendszer? fizikai vagy logical drive? -
vááááá, segítsetek légyszi!!!! 

tegnap este olyan furcsán elment a net, restartoltam és észrevettem, hogy nincsen másik winyó, a H, furcsa módon eltűnt! de érdekes, a BIOS látja, de a windows nem...ilyenkor mi a francot csináljak??? dugig van cuccal

eddig jó volt, semmi baja, de tegnap este...de hogy aztán mitől.. -
Az aláírásom második mondatából következve, tudnátok segíteni a pénztárcámon? Az a helyzet, hogy régebben
még el tudtam érni kapcsolatnélküli módban egy két oldalt. Most meg nem, mi lehet a baj? IE6-t használok.
THX!!
-
egyes #3116 Sziasztok!
Töltöttem le egy filmet ami mellé ez volt írva: DVDRip.Xvid.
Ez akkor dvd vagy divx?
Ha divx akkor, hogy csinálhatok belőle dvd-t?