Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen, de következõ bekapcsoláskor megint ott van.

burkusdió
jobb klikk a tálcán--->eszköztárak---->kiveszed a pipát a nyelvi eszköztár elõl...

Hogy lehet véglegesen kikapcsolni a nyelvi eszköztárt a tálcáról?

McGrady
áh...mostmár jó thx!!!

Kuss!-magyarázta.

Így hirtelen nem, keressél.

McGrady
nem olyan van....tudsz adni linket h honnan szedjem le?

Kuss!-magyarázta.

Milyen videokodek pack-od van?
Ha AceMegaCodecPack, akkor nyisd meg a dashboard-ot, és az összes 3vix elõl vedd ki a pipát, majd mentsd el, és egy restart ajánlott.

McGrady
lécci segítsen vki!<#help>
leszedtem 1 videt, és bárhol indítom el mindig hibát észlel az explorer.exe és a lejátszó exéje.
hogy tom lejátszani?????????

Kuss!-magyarázta.

lck
Valószinüleg fogtad és a CD-n látható fájlokat átmásoltad egy másikra. Igy a CD indítási információ elveszett.
A másolást pl. Clone CD-vel vagy a Nero CD másolás menüjével végezd.
McGrady
Biosban állítsd be CDre az elsõ BOOT izét.
Szal CD meghajtó legyen az elsõ helyen, akkor cdrõl bootol

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok! Egy haverom kölcsönadta a WinXP CD-jét amin már az SP1 is fennt van, nagyon jól mûködött automatikusan elindította a telepítést, most szeretném magamnak kiírni hogy ne kelljen állandóan elkérni tõle mert már õ is unja, de amikor kiírtam és használni akartam nem Bootolt be automatikusan hanem ugyanúgy betöltött a Windows. Mit kell csinálni, hogyan kell kiírni CD-re a WindowsXP-t hogy automatikusan elinduljon?? Elõre is köszi!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Elkezdek letölteni egy nagyobb terjedelmû file-t az explorerel vagy letöltésvezérlõvel(flashget) és egy idõ után mindig megáll a letöltés majd kb.5 perc után újraindul(a kapcsolatot nem bontja a számitógép csak a letöltés áll meg). Ez lehet hardverhiba? Vagy az explorerbe kell valamit beállítani? Segítsen valaki!!!!<#help>
ibrik
Két eset lehetséges, ami attól függ, hogy jelenleg a "C:" partíciód milyen fájlrendszerû (FAT32 vagy NTFS).
FAT32 esetében a "C:"-t egy régebbi rendszerfloppyval is tudod formázni (Win9x/ME).
NTFS esetében azonban csak az XP telepítõ CD-jével tudod ezt megtenni, mert a régebbi windowsok (Win9x/ME) nem ismerik az NTFS fájlrenszert).
Ekkor:
A WinXP install CD-rõl bootolod a gépet (a BIOS-ban be kell állítani, hogy bootoláskor a CD-meghajtó legyen az elsõ boot-eszköz és a merevlemez csak az utána következõ legyen).
Bootolás közben azt kell csinálni, amit a CD-rõl betöltõdõ szoftverek mondanak, egészen addig, amíg kiadja a gépben lévõ merevlemez(ek)en lévõ összes partíciók listáját. Ezek közül a kurzorral rámész a "C:" partícióra (ahová majd telepíteni akarod az XP-t) és a "Partíció törlését" választod.
Ezután a listában a "C:" partíció "nem formázott" partícióként fog szerepelni. Újra rámész a kurzorral és "Telepítés".
Erre a telepítõ megkérdezi, hogy az XP-t FAT32 vagy NTFS fájlrendszerre telepítse. A neked tetszõt kiválasztod. Ekkor a partíciót leformázza a választott fájlrendszerre, és amikor végzett elkezdi rátelepíteni az XP-t.
Röviden ennyi...

Megjegyzés: Ha FAT32 is van a "C:"-n, akkor is érdemes inkább az XP CD-t használni az egész mûveletre - egyszerûbb...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Win XP-m van. Hogyan kell szakszerûen leformázni a számítógépet újratelepítéshez?
Nem vagyok szakember, ha kérhetném a leírást lépésrõl lépésre.
Sziasztok.Segitségeteket kérném ha lehetséges.A Hardwer forumban a segitség-nél 7875-ben leirtam,hogy mi a baj.Csak azért nem irnám megint le mert hosszu lenne.Ha nem nagy dolog ott megnézni és ott válaszolni <#wave><#wave><#wave>akkor elöre is megköszönném.Lehet hogy rossz helyre irtam elöször.
McGrady
jah, igen😄
sajna nemtom a címet

Kuss!-magyarázta.

(DC++)
Érted?

McGrady
😄DD
hackerkedni akarsz?
nemtom, mi a cím sztem van vmilyen progi ami kijelzni neked

Kuss!-magyarázta.

Valaki nem tudná megmondani a Wandoo gamer IP címét?

batman
próbáld azt, hogy smtp.enternet.hu

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Jól adtam meg biztos. Az enternet-nek véletlenül nem, tudja vki, az smtp
szerverét?
Sil78
Ha a bejövõ leveleket megkapod, akkor nem. Meg akkor szvsz más lenne a hibaüzenet. A felhasználónevet és a jelszót is jól adtad meg?

These are my friends, see how they glisten...

sohrking
köszi
végre egy mûködõ darab.
ez minden gondomat megoldotta
thnx

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Úgy se megy hogy ha átírtam az smtp szerver nevét😞. Az nem lehet hogy a router miatt nem tudom elküldeni?
Sil78
A fiók beállításainál SMTP szervernek az internetszolgáltatód SMTP szerverét add meg. Ha máshol nem, a szerzõdésben szerepelnie kell.

These are my friends, see how they glisten...

csá!
Vki nem tudna segíteni abban hogy ha az outlookban beállítok egy fiókot akkor azzal nem tudok küldeni e-mail csak fogadni és ez nem tudom miér van. Ezt a hibaüzenetet írja ki:

Az üzenet nem küldhetõ el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következõ volt: "[email protected]”. Tárgy 'teszt', Fiók: 'pop3.vipmail.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '553 sorry, sorry, that domain isn't allowed to relay (#5.7.1)', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 553, Hibaszám: 0x800CCC79.

Ha tudtok segítsetek minél hamaranbb. Elõre is kössz
units
IsoBuster 1.7, DVD and CD Data Recovery tool info

[url=http://users.atw.hu/units/smart_projects_isobuster_pro_v1<1>.7__all_languages__final.rar]letöltés

próbáld ki, hátha...

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Hi! Nem tudtok olyan progit amellyel sérült CD-rõl tudom helyreállítani a fájlokat! Ha igen honnan tudok letölteni?
Elõre is köszi!
units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

sohrking
sajna egyik linket sem tudtam megnyitni, de sebaj, majd holnap
üdv mindenki

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

[HUN]PAStheLoD
hát azzal nem sokra mész ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

batman
Innen a link, no meg gugol 😊

batman

sohrking
köszi, de ez is crack a 123,126 hoz. olyanom van, csak maga a program hiányzik.
az 132es progi viszont megvan, de crack nincs hozzá

Mars
néézed -e<#vigyor1><#vigyor1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

sohrking
nem igazán ér rá, ma kéne, de jobb késõbb mint soha, úgyhogy ha megcsinálod azt nagyon megköszönném, mert a neten csak a 1,26,1,23-as Random Number Generator PRO-hoz van csack, viszont ezeket a verziószámú progikat sehol nem találtam, csak a 1.32-est, amihez viszont sehol nincs crack.

PetruZ
Ha ráér a hét végéig (mert csak akkor leszek otthon), csinálok neked egyet ingyen, korlátozás nélkül, teljesen testre szabhatóan, minden csicsával felszerelve. 😊
batman
legközelebb kipróbálom 😊 a wavokat írás után törölni szoktam 😛

PetruZ
Azért ne feledjük: ehhez azért nem árt, ha van némi izom a gépben és az írónak is van puffer alulcsordulás védelme. Bár ez az utóbbi pár év gépeit már nem érinti, bõven megbírkóznak vele. 😊
ibrik
Nem kell a "manuális" átalakítás, mert mindkét általam ajánlott progi röptében megcsinálja.
Így a külön átalakítás idejét is megsprórolod, meg plusz a WAV-ok nem foglalnak el egy CD-nyi helyet a merevlemezen.

batman
nézd meg itt: andr.net
elég sok szarság mászhat be a gépedre, szóval csak saját felelõsségre

batman
én eddig mindig azt csináltam, hogy az mp3-t simán átalakítottam wav-vá, azt kiírtam audió cd-ként és mûködött. vagy most ua-t mondtam, mint te, csak a manuális átalakítás nem szükséges?

batman
nincs mit, vak tyúk is...

sohrking
huh
ez istencsászár ez a progi
pont ez kellett.
most elkezdek törést vadászni hozzá, mert csak 0-29 közt tud így generálni.
KÖSZI<#nyes>

ibrik
Az úgy önmagában még nem fogja.
Viszont a Nero-ban írd ki az MP3-akat úgy, hogy új audio cd összeállításba teszed be õket, vagy az easy cd-da extractor-nak is van egy audio cd creator része. Mindkét esetben (mindkét progi) az MP3-akat menet közben "röp-kicsomagolja" (nem szép kifejezés, most alkottam <#vigyor>) és az új audio cd-nek megfelelõ track-enként kiírja õket a cd-re.
Így kapsz egy igazi audio cd-t.

batman
lehet, hogy nem jó, csak lõttem egyet a gugolban, CSEKK

batman
igen

McGrady
akkor nézd meg DC++-on tuti van vmilyen szöveg fájl.
vagy írd be google-ba h "serial" akkor majd szemezgethecc😊

Kuss!-magyarázta.

TerranceG
Hali!
Kéne egy olyan program, amivel akár 4 webkamerát is lehetne kezelni és felvenni a képeket, ha mozgást érzékel.
Elõre is kösz.

Igyunk sört jól!

STREEX
Ha az mp3 fájlokat átkonvertálom wav-ba akkor azt már le tudja játszani a zene-cd lejátszó?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036