Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ki irnád a weblapot megnézem.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vki
HI!
Egy két honlapnál kiírja ezt:

Server Error in '/945_955' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Ez mi a jó büdös franc? A tûzfal miatt csinálná, vagy csak a szerverrel van baj? Ugyan ezt csinálja a Mozilla Firefox és az Avant Browser is.

ACER Aspire 5738ZG

biomage
tudnál egy képet a folyamatokról is késziteni az összes legyen benne

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ez a gond és mellette semmit nem csinálok...

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

DE csak egy hete kezdte el csinálni.....olyan nincs hogy gondol egyet és elkezd pörögni egy intel proci...ilyen nincs

biomage
ha lehet irj csak egy forumba ha megkérhetlek nem kell kettöbe imp99 oké
kössz..

burkusdió
dobjad ki, tapozsd mek, vegyé újat, és kész! <#idiota>

NAh ez érdekes...csökkentett módban nem csinálja de....formatáltam a gépet és megint pörög a proci...ami a legnagyobb terheltséget okozza még mindig a "system" nevû programkód. De akkor is érdkees hogy lehetséges ez format után. Azt hozzá kell tennem hogy pár dolgot egy külön particióra kimásoltam..

Elõre is köszi

biomage
talán az eltávolitás segithet
regedit (keresés)runonce és a run ban lévö értéknél megtalálod
nem egy hanem 4 helyen lehet
üdv

burkusdió
nézd meg Feladatkezelõvel,hogy melyik cumó okozza a magas terheltséget, majd írd ble nekünk, ez alapján esetleg tudunk segíteni
apropó: csökkentett módban már próbáltad irtani a cccokat?

HI all! már vagy 1 hete jelentkezett nálam a próbléma...már bekapcsolás után is 80%-on pörög a procim de semmit nem csinálok..márlefuttattam ad_aware-t, nortont, spybot search and destroy-t mindent a legfrisebb updattel de nem találtak vírust mégis magától nem pörög egy proci 80%-on. viszon van egy gyanús fájlom syssec.exe de ahol kéne lennie (zone alarm szerint) windows/system32 itt nem találom

plz segítsetek mert lassan bedöglik a gépem elõre is kösz..

Hitm@n
Tessék, itt a log file:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:05:56, on 2005.06.17.
Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\drivers\dcfssvc.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\System32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\System32\ywtxlvp.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\KODAK\Kodak EasyShare software\bin\EasyShare.exe
C:\Public\My eBooks\hijackthis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\System32\ywtxlvp.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\System32\\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\\nTune.exe" clear
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O4 - Global Startup: Kodak EasyShare software.lnk = C:\Program Files\KODAK\Kodak EasyShare software\bin\EasyShare.exe
O23 - Service: Dcfssvc - Eastman Kodak Company - C:\WINDOWS\system32\drivers\dcfssvc.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

McGrady
sziasztok régebben is kérdeztem már ezt:
mostanában az a pcm szokása h üdvözlõképernyõvel kéri a jelszavát a rendszergazdának...jó de nekem alapból csak 1 felhasználóm van nincs vendég meg más felh...és mégis kéri a jelszót...hogy tudnám megcsinálni h ne kérje?

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok!
Vki nem tudja véletlenül ArchiCad-ben hol lehet beállítani, hogy a helység eszköz ne csak a falakat figyelje, hanem pl vonalakat is.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

vki
HI!

Letöltöttem a Norton Internet Security 2005-öt, de nem tudom elindítani a telepítõt. Csökkentett módban simán megy, de normálisan nem akar elindulni.

ACER Aspire 5738ZG

Egy fontos dolog:
A függõ szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.

A szolgáltatások win indításnál töltödnek be és sokszor nem is állíthatóak meg a win betöltése után (rendszer indítású service-k esetében). Ahhoz, hogy egy szolgáltatás eleve ne is induljon el, vagy a Win vezérlõpultján keresztül, vagy pedig a regedittel kell manuálisan megváltoztatni bizonyos bejegyzéseket. A vírusok, trójaiak ez utóbbi utján gondoskodnak arról, hogy ne lehessen belõni õket. Hiszen nagyon sok esetben fizikálisan nincsenek is ott a gépen: Egy weboldalon lefut egy script (az alapértelmezett biztonsági beállítások IE esetében ezt engedik) és már el is készült a megfelelõ registry módosítás. Újraindul a gép és már tölti is be a win az elõírt szolgáltatásokat. Ilyen lehet egy trójai betöltése is... A Petruz által is ajánlott PE-rel szépen meg lehet nézni a futó folymatokat, köztük a service-ket. A windows-kat lehet logolással is indítani (sõt aszem alapból készít is egy logfájlt), érdemes azt is átnyálazni. Sajnos a jó öreg registrys indítások ma már édes kevesek. De érdemes oda is benézni: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run. Lehet, hogy a itt lapul a bûnös.

Szal' ha nem tudott elindítani egy szolgáltatást, akkor az lehet rossz beállítás, de lehet egy progi mûködésének eredménye is.
szivesen, és hajrá! 😊
Te írtad...
Petruznak igaza van!
A Process Explorer-t é is csak javasolni tudom mindenkinek akinél fura elõugróablakos dolgokat mûvel a winfos😊 Franlkón debugolni leheta futó folyamatokat, meg lehet nézni melyik volt a szülõfolylamat és ily' módon, többnyire meg lehet sejteni, hogy hol indul ela kis mocsok😊
Hitm@n
Már kész a log file, csak otthon van, én meg most dolgozom, és nem tudtam magammal hozni cd-n.
De reggel már be tudom másolni. Ja, annyit elértem, hogy mostmár nem hozza a kapcsolódási ablakot.

...mostmár csak simán levág az asztalra, ablak nélkül... 😊

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

PetruZ
Badarság, nem kell visszatenni semmit. Egy megoldási javaslat az elfogásra: elkúszol a www.sysinternals.com oldalra, ott megkeresed a ProcExp (Process Explorer) nevû tool-t, letöltöd, elindítod, és figyelsz. Amikor jön az IE ablak, meg a próbálkozás, a ProcExp-ben szépen ki fog zöldülni egy vagy több sor, hogy mi indult el, és hogy azt mi indította el. Remélem, ez segít leleplezni.
A Spybot vagy az AdAware nem erre való. A HiJackThis viszont igen, érdemes lenne azzal egy log-ot készíteni és bemásolni ide.
köszi szépen a segítséged!
egy próbát megér! <#worship>

How much can you take,before you snap?

neelix31
Tedd fel a Microsoft .NET rendszert.
Innen letöltheted:
Microsoft .NET 1.1

neelix31
Miért nem ajánlasz mindjárt Win újratelepítést?😊
Egyébként valamennyire igazad van tényleg hiányzik valami neki.
Már az 1688-as hozzászólásban leírták, hogy a Microsoft .NET kell neki.

Megosztás?

a te helyedben erre az idõra letiltanám a megosztást...
Köszike, majd dolgozgatok, de:

Kapcsolnám be az xp tûzfalat erre:

Hiba történt az internetkapcsolat megosztásának engedélyezése közben.
A függõ szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.

:/

vili...
ha jól látom volt win reinstall
gondolom miután felmentél a netre akkor halt be ujra.
lehet, hogy egy bizonyos oldalra látogattál el ahonan automatikusan letöltõdött és aktiválódott egy féreg vagy trójai (pl. leveid leszedése közben is lehetett)
Az inet + levelezés most müxik? Nézd meg az inetbeállításoknál a biztonsági fokozatot, állítsd magasra, aktiváld az xp tûzfalat és csak azokat enged a nethez férni amikkel dolgozol. Tiltsd le az IE-t is és csak a messengert enged. Ha ez nem megy az xp tûzfalával akkor rakj fel egy tûzfal progit (pl BlackIce) azokkal frankon lehet monitorozni a windoz inet forgalmát. Lehet, hogy kibukik a trójai is, ha van. De mindezt nem ártana egy frissen felhúzott winre tenni, vagy ha be van kapcsolva a rendszervisszaállítás akkor azzal lépj vissza a telepítéskori állapothoz (lehet olyan trójai amely nem kerül a winyóra, de a registryben ott van a cím ahonnét betöltõdik). Ha állandó inet kapcsod van akkor próbálj meg csökkentett módban, hálózat nélkül (az ördög nem alszik: a hálózati kábel lehúzásával) bebootolni és így lefuttatni egy antivírust (Kaspersky Av-ra szavazok). A KAV-ank van dos32-bites verziója is amit lehet parancssórból indítani, ha ezt meg tod szerezni (a KAV oldaláról aszem le lehet tölteni) akkor csak parancssórba bootolj a win-nel és onnét futtasd le a már említett dos32-s KAV-t. Ez azért jobb verzió, mert így a vírus (trójai, stb) még nincs a memóriában, tehát nem tud védekezni. Használd a legfrissebb adatbázist!
Meg lehet próbálni csak a messengert ujra felpkaolni (uninstall, reinstall). De az is lehet, h le kellene venni minden biztonsági fokozatot az inet beállításokban, mert lehet, hogy vmi blokkolja az adott messenger szerver elérését. Sok lehetõség van... Egy bizti, ha nem oldódik mega dolog akkor javaslom a Win reinstallt de úgy, hogy addigis lehúzod a gépeta netrõl! Lementeda win-t pl a drive image progival, hogy ha ujra kellene pakolni akkor ne órákig tartson hanem csa 5 percig. Beállítod az inet hozzáférést, a mesengert, felrakod az azanapi adatbázisú anitvírust és adawaret, és csak ezután dugod be a kábelt és indítod ela csatlakozást! Ha már akkor behal, akkor 2 dolog lehet, vagy a szolgáltatódnál vagya gépedben van vmi gubanc. De az már egy másik téma... hosszú téma😊
Nem a havberom az õ gépérõl betudott lépni az én felhasználómmal.

Nemrég megzúztam egy kis hijackthis-sel, most nyugton van..

De azt láttad, hogy a konfig fájljaim is eltûntek? Beszart az egész vezérlõpult, a cookie-k se jók.

a haverodat beengedte a gépedrõl a saját accountjával de téged nem?
ha így van akkor logikus, hogy vmi a regeddel nincs rendjén hiszen a messenger akkor elvileg müxik.... (értsd: nem akadályozza se vírus se trójai)
nem látok a tálcán aktiv antivirus progit, vagy csak én vagyok vak?

Nod32

egy víruskeresõ lefuttatása javasolt... trójai nem valószínû, de lehet.

Nem talált semmit, se a spybot..😞
lehet a hiba a messenger szerveren is, kérj helpet a mesenger supporttól.

Megpróbálom, de sztem nem ez lesz a probléma

próbálj az accountoddal más géprõl csatlakozni, akkor hamar kiderûl, hogy hol a bibi....

Egszer már elõfordult ez a szar, akkor volt winreinstall, és nem szeretnék, egyébként kipróbáltam haverral és beengedte õt. 😞((

Tudtok segíteni?

kicsit visszaolvastam...
szerintema Norton azoknak való akik viszonylag ritkán nyomulnak az inten. Meglehetõsen ritkán frissítik az adatbázisokat (1-2, de sokszor 2-3 nap) iszonyatosan terheli a procit, rengeteg csicsás felületével eszméletelen helyigényes.
Ha valaki teheti válassza a Kaspersky AV-t. Naponta 2-3-szor is frissítik az adatbázist. Több ponton is hozzá lehet férni az adatbázisokhoz. A progi mérete töredéke a NAv-nak. A vírus találatok pontossága pedig messze a jobb minden konkurens proginál. Minde winyóra, memóriába kerülõ anyagot átnéz, de ha valaki tojik akkor a KAV InetSecurity-t is használhatja. ebben van tûzfal, trójai és nuke szûrés, meg csomó minden.
Ez volt a reklám helye😊
Szal' a Norton nem magyar embernek való, az amik zabálják a csicsás felülete miatt.
a tv ntsc??
régebbi tv-k nem támogatjáka pal-t.
az nvidia panelján lehet állítgatnia kimenete tipusát
a kérdés, hogy azon a perticion van e amelyiken a win is...
ha igen az gáz, ha nem de már írtál olvastol azona particion akkor az is gáz.
egy probát megér...
i2k, a játékhonosítások topic házigazdájának egyik weboldaláról le tudod szedni a Get Databack progit:
http://jatekhonositas.atw.hu/ majd letöltések menüpont
értelemszerûen fat vagy ntfs verziot használj.
ezzel még jó eséllyel vissza tudsz hozni dolgokat...
próbálj dx ujratelepítést majd ati driver telepítést, valamilyen komponens hiányzik neki...
a két kép alapján:
nem látok a tálcán aktiv antivirus progit, vagy csak én vagyok vak?
egy víruskeresõ lefuttatása javasolt... trójai nem valószínû, de lehet.
lehet a hiba a messenger szerveren is, kérj helpet a mesenger supporttól.
próbálj az accountoddal más géprõl csatlakozni, akkor hamar kiderûl, hogy hol a bibi....
bõvebben a notebookról plz...
sata vagy sima ata vagy scsi vagy miféle csatolós a winyó?
ha van egy link ahol írnak ról légyszi linkeld be.
az infókkal dobj meg emilben is, mert azt sûrübben látogatom mint ezt az oldalt.

üdv!

amúgy meg:
ajánlom, hogy egy külsõ progival (pl. dos-s partition magiccel) csinálj egy particio törlést, nézd mega bios-t, hogy a dma és és egyéb beállítások helyén vannak-e, nincs-e véletlenül bekapcsolav a bootsector virus warning... stb. 1000 lehetõség
de lehet, hogy a win telepítõje xar....
Bekapcsoláskor semmi baj de aztán hirtelen elveszik minden, lehet hogy csak egyszerû vírus v trójai, de kétségbeesett vok. 😞(

http://img149.echo.cx/img149/9246/faszsg11ga.jpg

http://img149.echo.cx/img149/2733/faszsg20mn.png

Megint ez. És nem oldódik meg, valszeg a konfigfájlokat letörölte vmi faszság..
És kikapcsolni se lehet a gépet a start menübõl, NEM akarok megint reinstallt..Vkivel elõfordult már?

Bocsi a nagy képekért, le lehet baszni!

PLz HELP!!

Egy új (1 hetes) Fujitsu-siemens notebook- ra telepítenék egy új windows- t,
de telepítéskor ezt az üzenetet nyomja "A telepítõ nem talált a számítógépen telepített merevlemezes meghajtót.".
Amúgy a fent lévõ windows feláll rendesen.
Hibás a cucc, vagy mi a gond ???
Egy kis segítséget légyszi.
Hitm@n
Végsõ esetben segítene, ha visszatenném az Sp2-es Xp helyére az Sp1-est?

Hitm@n
Én az elsõ tippedre tippelek 😊), valami update-elni akar. De erre, hogy tudnék rájönni?
A WinUpdate-et már rég kikapcsoltam, ezt a hijack izét viszont nem ismerem. Ezt ki tudja szúrni a Spybot vagy az AdAware program?

ironmaiden
Microsoft .NET telepítve van?
Akkor ad ilyen üzenetet ha nincs telepítve.

Tremby
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy miért jön be ilyen hibaüzenet az xp-nél mikor elindítom vagy ha az ati catalyst control centert próbálom elindítani ?

hali sürgõs segítség kellene!
Véletlenül letöröltem egy programmal egy könyvtárat, csak az a baj hogy nem rakta bele a lomtárba. Vissza lehetne még hozni a "halálból" õket vhogy?
Elõre is kösz

How much can you take,before you snap?