Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Nem kék?!

Fákjúal!

Az összes zeném is ami gépen van,az is tiszta lilafeliratu.,meg progik meg minden!!!
Nekem nagy a gyanum hogy virusos a gép.Bementem egy csomo fájl-ba és lila a felirat a fájl alatt.Valaki mondta hogy akkor is szokott lila lenni ha csinálok frissitést a gépen.De most a tegnapi letöltött 2-3 kép is lila meg olyan fájlokok mint például feltelepitett játékok mappái.Ilyenkor mi van? Ha tudtok segitsetek,hogy mivel probáljam megtalálni aszt a genyos virust ha az az,a Norton I.Securitim van meg frissitve.
Hali.Két vinyom van az elsön (C)-amelyiken van a windows az 38,2Gb ebböl 28,7 szabad.A második a (D)55,8-és abbol 15,6 szabad.(de ha jol tudom ez nem befolyásolya a gépet csak amelyiken a windows van nem?)Mind kettö UDMA-ban van. A tasc menegert hogy mi zabálja a gépet azt hol találom? A windows feladatkezelöje lenne?Meg azon belül a folyamatok lennének?Ha ez az,ott van 40 folyamat a CPU az max 17%ig megy fel. Na ebböl ki tudsz valamit venni? Mit csináljak hogy ne csinálja ezt amit mostanában csinál:!
paynes
köszi mindenkinek!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

PetruZ
Az más, az a form adatokra vonatkozik.
PetruZ
Azt hiszem, az IE-ben is mûködik az, hogy lenyitod a sort, ráállsz arra, amit törölni akarsz és Del (vagy Shift+Del). Ha nem, akkor a PowerToysXP-ben (M$-tõl letölthetõ) tuti van ilyen funkció, erre emlékszem. A legtöbb alternatív böngészõben is van hasonló (vagy ugyanez).
Mikiller
Hi!
Internetbeállítások->Tartalom fül->Automatikus kiegészítés gomb középen->Ûrlapok törlése, jelszavak törlése

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

PetruZ
Vezérlõpult - Területi és nyelvi beállítások - Nyelvek fül - Részletek gomb 😊
paynes
sziasztok!

Hogy lehetne kitörölni az internet explorerben beírt oldalak nevét? nem az elõzményekbõl hanem onnan ahová az oldalakat írom? xp-m van ha ez jelent vmit!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

IlluminatoR
Köszi, azért kérdeztem, mert az a panel eltûnt. 😄

PetruZ
Alapesetben bal Alt+Shift. De ha jobbklikket nyomsz a nyelvi panelon, ott lesz egy beállítások menüpont és kedvedre átszabhatod.
IlluminatoR
Hi!

Mi a bill. kombináció nyelv váltásra?

PetruZ
Nem lehet, hogy véletlenül, a játék hevében rátenyerelsz a win-es billentyûkre? Velem is elõfordul néha, bár a játék ettõl még ott marad a tálcán, csak ráklikkelek és megy tovább a dolog. 😊 (A kikapcsolásra meg azt tippelem, hogy a power / wake / stb. gombok az insert - delete - stb. 2x3-mas csoport alatt vannak, és véletlenül megnyomod ezeket is.)
PetruZ
Sztem vagy megtelt a vinyó (nem tud swapolni), vagy kezdi megadni magát a vezérlõ. Amikor baromi lassú, rá kellene nézni a partíciókra, van-e elég hely, illetve az eszközkezelõben az IDE csatorna tulajdonságainál azt, hogy milyen üzemmódban van (UDMA vagy PIO), illetve a task manager-ben, hogy mi az, ami zabálja a gépet.
Sziasztok.Tudna valaki erre magyarázatot???Vagy 3-napja olyat csinál a gépem,hogy este mondjuk kikapcsolom,és másnap bekapcsolom és bejön addig hogy üdvözöljük,a windows meg utána az asztal,ott már egy pár ikon nem jön be csak mint egy kis füzetlap, a start menü nem jön be,a tálcán az ikonok nem jönnek be,nem is ez a nagy helyzet hanem a gép dolgozik a piross égö dolgozik ezzerrel,az egér néha megáll,nem lehet vele semmit csinálni,és egyszerüen semmit nem lehet csinálni.Ekkor kikapcsolom a gépet,de nem a billenytyüzetröl,mert onnan nem lehet,ujra bekapcs. ezt lejátszom legalább 3-szor ahoz hogy végre valahogy helyre áll a gép.A Norton nem talált virust a gépen,lefuttattam a Trojan Removert is ,meg spyware irtot is de semmi.Szerintetek mi a jó büd.franc lehet??? Kössz a segitséget.
Problémám a következõ. A gépem gyakran kivág a játékokból az asztalra és bejön a futtatás vagy a strat menü vagy egyéb más dolog, rosszab esteben kikapcsol a gép. Olyan mintha össze vissza lennének a gyorsbillentyûk. Egyszerûen nem tudom hogy mit kezdhetnék vele és már kurvára ideges vagyok. Nem tudom hogy jó felé gondokozok-e. Szerintetek mi lehet a probélma és még inkább a megoldás! Elõre is kössz.

PLaci
Ha php-k jöttek le, akkor gondolom smsweb-rõl töltöttél le letöltésvezérlõvel, mint pl. FlashGet.
Csak hogy sajna valami gigszer közbejött, és valamilyen hibaüzenetet generált a webszerver, és ezeket a hibaüzeneteket töltötted le... VAGY a letöltésvezérlõd idióta és nem nevezte át megfelelõen a fájlokat... Nézd meg a méretüket, ha pár KB-osak, akkor delete.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sziasztok.Letöltöttem egy játékot,és ilyen fájlokok jöttek le,26 db php file.Ezzel mit kel csinálni,mert nem engedi a winrar kibontani.Ha tud valaki szoljon kösszi elöre is.!!!
ffxi
Ezt Írja ki ha betettem a disc-et!

Fákjúal!

ironmaiden
Nálam az ISOBuster sok esetben segített.
Szvsz ez a legjobb ilyen célra. Ha ez nem segít, nem fog semmi....

ffxi
Bocs, #2157

Fákjúal!

ffxi
Nem, de sztem az is reménytelen. Már nagyon sok image progival próbáltam már (lásd #215)

Fákjúal!

PetruZ
Ha minden igaz, a gugli szerint: "Heghlu'meH QaQ jajvam". De ez korántsem biztos. 😊
PLaci
Nem tudja valaki, hogy hogy kell írni klingonul, hogy jó nap ez a halálra? 😄
Azt tudom, hogy úgy kell ejteni, hogy cseg vám, csács kák 😉

(Ha valaki nem hinné, hogy a klingon létezõ nyelv, azt megnyugtatom, létezik 😉 pl.: Google klingon nyelven)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

stratoman
ISOBuster-rel is próbáltad?

ffxi
Alapvetõ! Nem! Hogyan kell lezárni?

Fákjúal!

biomage
most kapcsolodtam be nem lehet hogy piszkos a lemez

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ffxi
Már mindent megpróbltam: Blidwrite, ISO, Nero.... De sehogy sem ismeri fel. Nos, akkor megkockáztassam, hogy zárjam le a lemezt Nero-val? Hátha netán?!

Fákjúal!

ok kössz sikerült kitömöriteni
ffxi
Már majd nem 10 perce megy a "Nero ImageDrive engedélyezése folyik..."-t. Sztem reménytelen! Amúgy hogyan húzzam le teljes image-t? Már próbáltam Alcohol-al!

Fákjúal!

PetruZ
Hát, esetleg megpróbálkoznék egy teljes image-et húzni róla, hátha sikerül, aztán azt betolni vmi virtuális drive alá. Ha ez sem megy, még megnézném a BlindWriter-t, ami bitrõl bitre képes lemezt másolni, és azzal is egy image-et húzni.
McGrady
akkor csináld nero-val

Kuss!-magyarázta.

ffxi
Hát az AtyaÚriten is ellenem van! Hát nem rajta van a lemezen?! De megpróbáltam Alcohol-al és végig lemezolvasási hibát ír ki. És 1 dekát sem mentett le! Kösz, de vmi más ötlet kéne ide.

Fákjúal!

McGrady
jah express suxxorz

Kuss!-magyarázta.

ffxi
Durvább: adatvesztésem volt😞 Most ez maradt a mindenem

Fákjúal!

IlluminatoR
Isohunttal próbáld lekapni.

IlluminatoR
Jah hogy le törölted, miután kiírtad. Ehh..😞

ffxi
Mert még mindig nem tudom lementeni az anyagot a lemezrõl😊

Fákjúal!

PetruZ
Valószínûleg zip fájl, a 7-Zip nevû eszközzel tömörítve.
Sziasztok.Találkozott már valaki ilyen fájlal hogy 7Z .Letöltöttem egy PSx es játékot és ez jött le.Nincs becsomagolva csak ezt irja 7Z-fájl. Az Alcohol nem ismeri,meg a Daemon tools- se.Mivel lehetne kiirni? Kössz a válaszokat.
IlluminatoR
Merthogy?

ffxi
OK, ok! Skacok, de ez még nem segít rajtam😞

Fákjúal!

IlluminatoR
Felejtsd el a Nero Expresst. Egy kalap szar. Én is kiírtam vele Audió CD-t, és nem vitte a Hi-fim. Aztán kiírtam Burning Rommal és elvitte. Burning Rom-ot ajánlom.

McGrady
lehet, hogy a CD fizikailag hibás, ezért nem látja.

Kuss!-magyarázta.

ffxi
Jah!!

Fákjúal!

PetruZ
Nekem meg sincs a játék (nem is érdekel), nincs is vele gondom. 😊
IlluminatoR
Nero Express?

McGrady
van 1 kis gondom:
kaptam 1 privát üzit itt, elolvastam, visszamentem a fórumra, még mindig azt írja, hogy van 1 olvasatlan, pedig már olvastam...ez vmi bug?
újabban kettõt ír <#nezze>

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nekem úgy volt, hogy film volt a CD-n mégis azt írta ki amikor betettem h üres....de amikor megnéztem mi van rajta akkor ott volt a cucc...próbáld meg más gépen hátha ott megy

Kuss!-magyarázta.